Fotó: Keep Floyding Band

Pink Floyd-dalok a csillagos ég alatt

Idilli fesztivál hangulat, ókori romok, napnyugta és a Keep Floyding zenekar várja május 12-én, pénteken az Aquincum Polgárvárosi Amfiteátrumba érkező közönséget.
 
Életműkoncertre készül Csepregi Éva

Életműkoncertre készül Csepregi Éva

A Neoton Família Sztárjai énekesnője már a héten belengette a koncert hírét a közösségi médiában, mára már megvan a dátum is: 2024. január 6., Budapest Aréna.
 
 
Goran Bregovic, Godfater, Roby Lakatos – fesztivál a templomkertben

Goran Bregovic, Godfater, Roby Lakatos – fesztivál a templomkertben

Május 25. és 28. között minifesztivál lesz a mikepércsi Templomkertben, amely koncertekből, performanszokból, kiállításokból és egyéb meglepetésekből áll. A Towerful Events Fest of Fifty elnevezésű programja idén kerül először megrendezésre pünkösdkor – hagyományteremtő céllal.
 
 Gitár Ünnep hétvégén a Barba negrában

Gitár Ünnep hétvégén a Barba Negrában

A Tornóczky All Access tavaszi turnéja már hetek óta tart: a koncertsorozatra a koronát szombaton, a Barba Negra Blue színpadán teszik fel. A Gitár Ünnep eseményen olyan kiválóságok emelik még majd az est fényét, mint Dandó Zoli, Lukács Peta vagy éppen Maróthy Zoli. Vendégként a...
 
Fotó: Sziget Festival Official

Világgazdaság: drágult a fesztiválozás (is)

A gazdasági portál körképet készített a hazai élőzenei rendezvények jegyárairól, megállapításuk szerint harmadával drágultak a bérletek. 20:25 Bad Boys Blue
 
Fotó: vendeg.kaposvar.hu/ Pintér Rómeó

Nárciszok virulnak – fesztivál Kaposváron

Színes, érdekes programokkal várják az érdeklődőket a kaposvári Nárciszünnepen, a somogyi megyeszékhely turisztikai szezonnyitóján, amelyet április 1-jén tartanak a Rippl-Rónai Emlékházban és Látogatóközpontban, valamint annak parkjában.
 
 
Mit kezdjünk a tribute-zenekarokkal...?

Mit kezdjünk a tribute-zenekarokkal...?

Március 18-án Mark Clarke volt a Barba Negra külföldi vendége. Az este két részből állt: az első felében a Cream-et muzsikáló Celebrations Day, a másodikban a Uriah Heep tribute-zenekar, a Heep Freedom muzsikál.
 
Fotó: DM/FB

Meg kellett tanulniuk Fletch nélkül élni – jön az új lemez, indul a Depeche Mode turné

Új albumuk, a "Memento Mori" megjelenése előtt az NME Berlinben és Londonban is találkozott az ikonokkal, hogy beszélgessenek arról, miként találták meg újra az élet, a zene és egymás szeretetét a zenekari társ, Andy Fletcher elvesztése után. (A teljes interjú linkje a cikk végén.)
 
Mark Clarke 50 év után újra Uriah Heep- és Cream-dalokat játszik – magyar zenészekkel

Mark Clarke 50 év után újra Uriah Heep- és Cream-dalokat játszik – magyar zenészekkel

Egy igazán egyedülálló koncert lesz a Barba Negrában március 18-án, ahol a hazai sztárzenészek mellett egy igazi világsztár, a Colosseum és a Uriah Heep basszusgitárosa, Mark Clarke lép színpadra olyan zenészekkel, mint Takáts Tamás, Závodi János és Gerdesits Ferenc.
 
Ezredik koncert, új klip, lemezbemutató turné: Depresszió

Ezredik koncert, új klip, lemezbemutató turné: Depresszió

Fontos mérföldkőhöz érkezett a Depresszió: a zenekar április 21-én adja 1000. koncertjét. A nagyszabású ünneplésre a Barba Negra Red Stage-ben kerül sor.
 
Dallos Bogi és Fehér Balázs angol nyelvű közös dallal robbantja be a tavaszt

Dallos Bogi és Fehér Balázs angol nyelvű közös dalban mondja el

Dallos Bogi öt év után jelentkezett új albummal az ősszel. A fiatal énekesnő a lemez egyik szemelvényén Fehér Balázzsal dolgozott együtt, amelynek egy tavaszi hangulatú angol nyelvű dal lett a végeredménye – klippel.
 
Három éve készül a rendhagyó koncertelőadás, a héten bemutató a Trafóban: BACK-PACK

Örömhír: két magyar album három helyen a nemzetközi toplistákon

A Tárkány Trió lemeze felkerült a World Music Charts Europe toplistájára, valamint a Transglobal World Music Chartsra is. Az utóbbira még egy magyar albumot válogattak be a világzenei szakemberek a világ minden tájáról: Cserepes The Sold Girl című albumát. Ezeken a felületeken más...
 
Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek