Fotó: Pexels.com

Ha ezt elolvasod, megérted, miért kellett törölni a koncerteket

Vész- vagy válsághelyzetben az az első szerkesztői szempont, hogy hiteles forrásokkal dolgozzunk. A következő írás eredeti közlőjéről gyak. semmit nem találtunk az impresszumban. Mégis a közlés mellett döntöttünk, mert eléggé logikus... Ha ez kevés, akkor ne olvasd tovább,...
 
Nem mehet Amerikába az EDDA

Nem mehet Amerikába az EDDA

Pataky Attiláék pont most kezdték volna meg a már jó előre beharangozott amerikai turnéjukat, ám Trump rendelete miatt nem léphetnek be az USA-ba írja a Blikk.
 
 
De miért nyúlt a Superstereo az Edda egykori nagy slágeréhez?

De miért nyúlt a Superstereo az Edda egykori nagy slágeréhez?

Már tegnap este bemutattuk a Fb-oldalunkon a dalt, már akkor is az járt a fejünkben, amit Fluimucil Ábel is gyakran kimondott... Jelentjük, van válasz.
 
A bakancsos korszakát idézi meg az EDDA Művek az Arénában

EDDA-retró az Arénában

Az EDDA Művek, 2020. március 7-én ismét beveszi a Papp László Budapest Sportarénát. Az este számos különlegessége mellett a közönség egy kisebb időutazás részese is lesz majd, mivel a zenekar az első 20 évének slágereit és a sokak által rajongott „bakancsos” korszakot is...
 
Orvosokat és nővéreket keres a Zártosztály

Orvosokat és nővéreket keres a Zártosztály

Az egykori EDDA tagok, Mirkovics Gábor "Zserbó" és Csillag Endre "Csuka" által alapított zenekarnak tavaly jelent meg Őrült érzés című DVD felvétele a '70-es és '80-as évek EDDA zenészeivel, a bakancsos és a '85-'87-es felállás dalaival. Rövidesen új, négyszámos EP-vel jelentkeznek.
 
Csak 25 éves volt… Kun Péter emlékére

Csak 25 éves volt… Kun Péter emlékére

Nem napra pontosan, de júliusban történt... 1993-ban. Amikor a Zorallosokkal megkerüljük a Velencei-tavat, mindig megállunk az emlékművénél. Az Újságmúzeum mai posztját osztjuk meg veletek.
 
 
Utoljára lép fel az Edda-tagokkal a Zártosztály

Utoljára lép fel az egykori Edda-tagokkal a Zártosztály

Július 19-én, a miskolci Gárdonyi parkban a hagyományokhoz híven megrendezik az éves-rendes Zárt-Osztálytalálkozót, melyen utolsó alkalommal ad koncertet ebben a formációban: a bakancsos Edda tagokkal kiegészülve felálló zenekar.
 
A Nagy Csapat

Ezért dobták ki annak idején Nagy Ferót az Ifiparkból

Léccilécci, találgassatok... Na? Az első háromban biztos benne van a pia, valami csaj, esetleg egy kis bunyó, nagyobb léptékben: rendszerellenesnek minősített dal eléneklése, politikai megbízhatatlanság...
 
Fotó: Edda Művek/FB/Csikós István

Pataky Attila háromnegyed órán keresztül sámándobolt a jó időért...

A Blikkben olvastuk, hogy a pénteki parkos koncert feletti felhőket az Edda frontembere kergette szét a sámándobjával.
 
Így ünnepel egy 20 éves fesztivál – Open Road Fest szülinapi kiadás

Így ünnepel egy 20 éves fesztivál – Open Road Fest szülinapi kiadás

Az Open Road Fest ezúttal sem csak a zenéről és motorokról szól majd. Lélegzetelállító kaszkadőr show, légi parádé és Freestyle Motocross bemutató is várja a közönséget. Kijár mindez egy jubiláló fesztiválnak – és a közönségének.
 
VízZeneVirág

Amikor a víz és a zene találkozik a virággal

Június végén 26. alkalommal várja a látogatókat Tatán a Víz, Zene, Virág Fesztivál, ahol a fellépők névsorát erősíti többek közt az Edda, a Lord, a USNK, a Halott Pénz és a Punnany Massif is.
 
100 évet ünnepel a 20 éves Open Road Fest

100 évet ünnepel a 20 éves Open Road Fest

A Harley-Davidson Open Road Fest szülinapi bulisorozatnak is beillik: a 20 éves fesztivál színpadán egymást váltják majd a 10, a 30 és a 40 éves jubileumot ünneplő zenekarok, s mindez 100 évet tesz ki, nem jogerősen :)
 
A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13....

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Új Margaret-korszak indult a Magyar Zene házában

Nemrég debütált a Margaret Island ötödik stúdióalbuma, Minden levegővétellel újra megszületünk címmel. Az aktuális koncerteken már el is hangzott egy-egy új dal, azonban a lemez teljes anyagát először április 19-én játszotta el a zenekar a Magyar Zene Házában.

Kygo-show az MVM Dome-ban

A "legtöbb belépőt értékesítő" címre jogosult dance előadó 2018 óta most először indul turnéra, és körbeviszi látványos élő show-ját világon. A 26 állomásos turné szeptember 7-én indul Commerce Cityben, majd többek között Boston, Toronto, Chicago, Berlin, Amszterdam és Párizs érintésével december 13-án, Dublinban ér...
Új koncertek