Electric Castle 2023: Jöttünk, láttunk, visszamennénk

Az ember szeret kötekedni, ítélkezni és mindig mindent jobban tudni. Így üdítőek azok az élmények, amikor egyszerűen csak élvezni tudjuk a pillanatot – az idei Electric Castle fesztivál nem is egy ilyennel lepett meg. De mitől is lesz igazán jó egy fesztivál? Szubjektív élménybeszámoló következik.

Fotók: Electric Castle
Mág tart a szezon: fesztivál kisokos kezdő fesztiválozóknak

Ahogy mi látjuk: fesztivál kisokos kezdő – és kigyúrt fesztiválozóknak is

Tapasztalt fesztiválozónak tartom magam, így az idei Electric Castle fesztivál után úgy gondoltam, hogy összegyűjtöm, mire érdemes odafigyelni egy tipikus, sátrazós, többnapos zenei fesztiválnál. A kifejezetten az Electric Castle-ről beszámolót pedig hétfőn olvashatjátok. Vagy...
 
Fotó: EC/FB

Fesztivál 0-24-ben: ma elrajtol az Electric Castle

Idén július 19. és 23. között, immáron kilencedik alkalommal rendezik meg a romániai Electric Castle fesztivált, melynek hagyományosan az erdélyi Bánffy-kastély ad otthont. Az Electric Castle egyike Európa néhány valóban 24 órás fesztiváljának, ahol a zene, a művészetek és a...
 
 
Fotó: Ozora fesztivál

Macklemore, Iggy Pop és Jamie XX mellett magyar fellépő is lesz az Electric Castle fesztiválon

A boncidai Electric Castle fesztiválon lép fel Andras Toth DJ és producer, olyan sztárelőadók tárasságában, mint Macklemore, Iggy Pop, a The Chemical Brothers és Jamie XX.
 
Fotó: EC

Lesz Electric Castle, de nem úgy, mint eddig

A hagyományosan a bonchidai Bánffy-kastély udvarán tartott Electric Castle fesztivál szervezői kedden jelentették be, hogy a nagy bonchidai fesztivál helyett idén augusztus 6. és 15. között egy több helyszínen zajló speciális fesztivált szerveznek.
 
Fotó: Electric Catle/FB

Twenty One Pilots, The Chemical Brothers, Placebo – elmarad az Electric Castle fesztivál

A nyári fesztiválokat és az azokat érintő változásokat követő cikkünkben kevés nyitott kérdés maradt: az egyik ezek közül az Electric Castle volt, de immáron ez is bezáródott.
 
A Sziget fesztivál elfogadta az Electric Castle kihívását

A Sziget elfogadta az Electric Castle kihívását: dalra fakadt a fesztivál crew

A bonchidai fesztivál szervezői összeraktak egy "home office" karaoké videót, amelyen a munkatársak dalolják el otthonról a Stand by me-t.
 
 
Fotó: Tommy Cash/Twiter

Tavaly örökre kitiltották Tommy Casht az Electric Castle fesztiválról, de már elmúlt

„Köszönjük, Tommy Cash, életed utolsó fellépését az Electric Castle-en!” – ezzel a mondattal búcsúztak „örökre” a bonchidai fesztivál szervezői a Facebookon az észt DJ-től tavalyi performansza után
 
Fotó: Fő tér (foter.ro)

Örökre kitiltották Tommy Casht az Electric Castle fesztiválról

„Köszönjük, Tommy Cash, életed utolsó fellépését az Electric Castle-en!” Ezzel a mondattal búcsúztak „örökre” a bonchidai fesztivál szervezői a Facebookon az észt DJ-től péntek esti performansza után – írja a Fő tér.
 
Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek