Már lehet jelentkezni az amerikai Eurovízióra

Már lehet jelentkezni az amerikai Eurovízióra

Az európai dalverseny amerikai verziójában az ötven tagállam, valamint Amerikai Szamoa, Guam, az Észak-Mariana-szigetek, Puerto Rico, a Virgin-szigetek és Washington D.C. egy-egy szólóelőadója, duója, együttese vagy lemezlovasa száll versenybe az ország legjobb dala cím elnyeréséért
 
Fotó: ESC Hungary

Ma kezdődnek az Eurovízió főpróbái – közönséggel rendezik meg!

Két év szünet után az utóbbi évek leglátványosabb és legmodernebb színpadával készülnek a 2021-es Eurovíziós Dalfesztiválra, amelyre idén nézőket is beengednek a rotterdami Ahoyba – természetesen a megfelelő járványügyi intézkedések mellet.
 
 
Kirakták Fehéroroszországot az Eurovízióból

Kirakták Fehéroroszországot az Eurovízióból

Nem indulhat belarusz versenyző az idei Eurovíziós Dalfesztiválon, mivel az ország másodszor is olyan dalt próbált benevezni, ami nem fér össze a verseny szabályaival – írja sajtóértesülésre hivatkozva a 444.hu.
 
Majdnem minden marad úgy, ahogy idén lett volna: Eurovízió 2021

Eurovízió 2021: Majdnem minden marad úgy, ahogy idén lett volna

Megtartják a szlogent, megmarad a város: a 2020-ra meghirdetett Open Up! (Nyílj meg!) jelmondattal rendezik meg jövő májusban Rotterdamban az Eurovíziós Dalfesztivált. De vajon mi lesz a versenyzőkkel?
 
Európa kezdi szégyellni, Amerikában most kezdik el – mi az?

Európa kezdi szégyellni, Amerikában most vágnak bele – mi az?

A Kreativ.hu-n olvastuk, hogy 2021-ben érkezik a The American Song Contest, azaz az Eurovíziós Dalfesztivál amerikai változata.
 
Az Eurovízióról szóló vígjátékban a magyaroknak nincs esélye (spoilerveszély!)

Az Eurovízióról szóló vígjátékban a magyar versenyzőnek nincs esélye (spoilerveszély!)

Will Ferrell-lel és Rachel McAdamsszel játékfilm készült az Eurovíziós Dalfesztiválról, Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga címmel, tegnap mutatták be a Netflixen.
 
 
AI: Koalahangokkal az ausztrálok nyerték az Eurovízió extrém dalversenyét

AI: Koalahangokkal az ausztrálok nyerték az Eurovízió extrém dalversenyét

Ausztrál csapat nyerte a mesterséges intelligencián (AI) alapuló Eurovíziós Dalversenyt. A Beautiful the World című győztes dalt az ihlette, ahogy a természet a pusztító ausztrál bozóttüzek után új erőre kapott.
 
Idén bárki felléphet az Eurovízióban!

Idén bárki felléphet az Eurovízión!

Enyhén szólva is kissé szokatlan eurovíziós év a 2020-as, ehhez képest a közvetítés sem lesz szokványos.
 
Megvan, mi lesz az Eurovízió helyett

Megvan, mi lesz az Eurovízió helyett

Azt nemrég megírtuk, hogy kórházzá alakították a koronavírus-járvány terjedése miatt lefújt Eurovíziós Dalfesztivál rotterdami helyszínét, az Ahoy konferenciaközpontot. Akkor még kérdés volt, hogy mivel pótolják a műsort és mivel kárpótolják az így ki nem jutott előadókat.
 
Fotó: news.yahoo.com

Járványkórház lett az Eurovíziós Dalfesztivált eredeti helyszínéből

Kórházzá alakították a koronavírus-járvány terjedése miatt elmaradt Eurovíziós Dalfesztivál rotterdami helyszínét, az Ahoy konferenciaközpontot. A létesítmény hétfőn a honlapján tudatta, hogy egyelőre 88 beteget tudnak elhelyezni, de ez a kapacitás később akár 680 ágyasra nőhet.
 
Sosem tudjuk meg, megnyerte-e volna Little BIG az Eurovíziót

Sosem tudjuk meg, megnyerte-e volna Little BIG az Eurovíziót

Ahogy az várható volt, a koronavírus-járvány miatt lemondták a szervezők az idei Eurovizós Dalfesztivált. A nemzetközi dalverseny május 12-16. között lett volna Rotterdamban.
 
Éveken keresztül rosszul tudtuk, miről szól az Eurovízió

Éveken keresztül rosszul tudtuk, miről szól az Eurovízió

"Magyarország 2020-ban hosszú idő után nem küld versenyzőt az Eurovíziós Dalfesztiválra, amit ezúttal Rotterdamban rendeznek májusban. Kár, mert az idei mezőnyt elnézve jó lett volna, ha még több magyar néző látja, mennyire szórakoztató dologként fogják fel ezt az egész "versenyt"...
 
A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13....

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Új Margaret-korszak indult a Magyar Zene házában

Nemrég debütált a Margaret Island ötödik stúdióalbuma, Minden levegővétellel újra megszületünk címmel. Az aktuális koncerteken már el is hangzott egy-egy új dal, azonban a lemez teljes anyagát először április 19-én játszotta el a zenekar a Magyar Zene Házában.

Kygo-show az MVM Dome-ban

A "legtöbb belépőt értékesítő" címre jogosult dance előadó 2018 óta most először indul turnéra, és körbeviszi látványos élő show-ját világon. A 26 állomásos turné szeptember 7-én indul Commerce Cityben, majd többek között Boston, Toronto, Chicago, Berlin, Amszterdam és Párizs érintésével december 13-án, Dublinban ér...
Új koncertek