Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban
Indián nyár a Kobuci kertben

Indián nyár a Kobuci kertben

Bár az "ndián nyár" szónak van egyfajta belassulós, szomorkás, nosztalgikus íze, ezeket az aromákat pont nem fogja senki érezni, akik az óbudai szabadtéri koncerthelyszínre látogatnak: a Kobuciban lendületesen meghúzzák az utolsó ívet.
 
Fotó: Super Starsky

Szalai Éva is táncolni fog angyalbőrben ott, ahol buzuki hangja szól

Reméljük, "kiesi" magát az időjárás, és este már nem kell küzdeni az elemekkel a Kobuci Ska–Reggae Feszten. Vagy húzzatok gumicsizmát.
 
 
Oscar és Rebeka is ott lesz a Góbéval a Kobuciban

Oscar és Rebeka is ott lesz a Góbéval a Kobuciban

Különleges vendégelőadóval készült el a Góbé legújabb szerzeménye. A csavaros népi popzenében utazó srácok Oscar Beertennel, belga hegedűs-dalszerzővel fogtak össze, bőven merítve a skandináv folkból a Rebeka születésekor, a végeredmény pedig minden várakozással szembe menve...
 
Hova menjek szombat este?

Hova menjek szombat este?

Elsőre azt mondanánk, valami zárt helyre, de hátha holnap kisüt a nap...
 
Fotó: Ladánybene 27/FB

A Ladánybene 27 harminc éves jubileumot ünepel zenészbarátokkal a Kobuciban

Az első hazai reggae zenekar harminc évvel ezelőtt jelentette meg Szedegetem című slágerét. Mások mellett CéAnne, Gyárfás István, KRSA, Tóth Gábor "Tádé" és A Láma Dalai zenekar is színpadra lép az LB27-tel a Spring Reggae Jam című eseményen, május 27-én a Kobuci kertben.
 
15 év Kobuci

A 15. évadban a rap is megjelenik a Kobuciban

Rendhagyó módon három koncertfilmmel nyitotta meg tegnap jubileumi évadát a Kobuci Kert. A filmeket a március 28-i Toldi Moziban tartott bemutatókat követően hamarosan online teszik elérhetővé. 
 
 
Már a nyitókoncert előtt megnyílik a Kobuci jubileumi szezonja

Már az első koncert előtt megnyílik a Kobuci jubileumi szezonja

Március 28-án a Toldi Moziban vetítenek le három koncertfilmet, előtte pedig – egy sajtótájékoztató keretében – szó esik a 2023-as KOBUCI-évadról.
 
A 2022-es szezon egyik évadzáró koncertje: PAano Graszt (Fotó: Kobuci/FB)

Április 13-án indul a Kobuci jubileumi évada

Már évek óta az van, hogy amikor a Kobuci szétkürtöli a nyitást jelentő koncerteket, akkor elrakom egy zsákba a kötött sálakat és sapkákat: innentől fogva számomra bármennyi fok is lehet, végeztem a téllel.
 
Négy ország, öt nap, tíz zenekar - világzenei fesztivállal zárja az évadot a KOBUCI

Négy ország, öt nap, tíz zenekar – világzenei fesztivállal zárja az évadot a KOBUCI

Október 4. és 8. között kerül ismét megrendezésére a világzene óbudai szigeteként emlegetett koncerthelyszín tematikus fesztiválja, a IV. Óbudai Világzenei Hét. Régi ismerősökkel, kiváló hazai és nemzetközi muzsikusok közreműködésével, a peremműfaj ünnepével köszön el...
 
 Django Feszt a Kobuciban – Na de ki az a Django?

Django Feszt a Kobuciban – Na de ki az a Django?

Az Óbudai nyár programsorozat keretein belül augusztus 14-én Django Feszt lesz a Kobuci kertben. A fesztivál méltó emléket szeretne állítani Django Reinhardt gitáros és Stephane Grappelli hegedűs zenéjének.
 
 Az őrület minden stációját végigjárja a The Carbonfools a Kobuciban

Kicsit talán nagy lett a nyomás – átmeneti felszabadulás a The Carbonfools zenekarral a Kobuciban

A zenekar augusztus 10-én a Kobuci Kertben reflektál a minket körülvevő valóságra.
 
Fotó: Lakatos Mónika/Romengo

A cigány dal napja a Kobuci kertben Bangó Margittal, Lakatos Mónikával és Roby Lakatossal

A cigány kultúra sokszínűségét ünneplik augusztus 8-án három helyszínen. A cigány dal napját először szervezik meg; ingyenes koncertek lesznek az óbudai Kobuci Kertben, Nagyecseden és Vaján. A zeneünnep ötletgazdája Rostás Mihály "Mazsi", a Romengo vezetője.
 
Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

A Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators a "The River Is Rising – Rest of the World Tour ’24" keretében – 21 ország 32 városában lépnek fel...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Azahriah nem zárja skatulyába magát. Vagy de?

Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez időzítve tett közzé.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.
Új koncertek