Jótékonysággal ünnepli a 10. szülinapját a Kobuci

Jótékonyság, világzene, fotóalbum, szülinap – így ünnepli a 10. évet a Kobuci

Azt már megtapasztaltuk, hogy idén MINDENKI ̶t̶á̶n̶c̶o̶l̶ ünnepel: 5-55-ig minden szám megtalálható a repertoárban, a Kobucival is elszaladt az idő: immáron 10 éve várják Óbuda egyetlen szabadtéri szórakozóhelyén a népeket.
 
Fotó: Besh o droM

20 vendéget hívott a 20. szülinapi koncertjére a Besh o droM

Most már értjük, hogy a hagyományt megtörve, miért nem velük nyílt meg az óbudai koncerthelyszín: a magyarországi világzene egyik legkiemelkedőbb zenekara 2019. június 8-án 20 éves fennállását ünnepli a Kobuci Kertben.
 
 
Fotó_ Lovasi András/FB

Jól elbeszélgetnek Lovasival...

A jól hangzó Délutáni sördalok szervezésében május 14-én Lovasi András lesz a Pointer Pub vendége május 24-én.
 
 Fülesbagoly Tehetségkutató Special a Kobuci kertben

Fülesbagoly Tehetségkutató Special a Kobuci kertben – komoly nyereményekkel

Újra megrendezik Budapesten Magyarország egyik legnépszerűbb könnyűzenei versenyét, ezúttal Fülesbagoly Tehetségkutató Special néven. A korábbi elnevezés azért módosult, mert a zenei vetélkedő kiegészült egy networking tevékenységgel.
 
Fotó: Kobuci

Borikat a magasba! A KOBUCI április-májusi programja

Onnan tudjuk, hogy végérvényesen beköszöntött a tavasz és az annyira várt nyár már-már befordul a sarkon, hogy kinyit Óbuda legkedveltebb szabadtéri szórakozóhelye és közössége, a Kobuci. Ezekkel a programokkal várnak benneteket:
 
Blues for Jenő  – összefogás-koncert lesz a Kobuciban Fekete Jenőért

Blues for Jenő – összefogás-koncert lesz a Kobuciban Fekete Jenőért

A hazai blues talán legnagyobb hatású előadója,Fekete Jenő nemrég elkeseredett posztot tett közzé: gerincproblémái miatt hónapokig nem tud fellépni, így komoly anyagi nehézségei támadtak, hiszen a koncertezés jelenti számára az egyetlen bevételi forrást. Mivel segíthetnének a...
 
 
Fotó: Kobuci

Jön a tavasz, kizöldül a Kobuci

Április 26-án Ferenczi György és az 1ső Pesti Rackák, majd másnap a Péterfy Bori & Love Band koncertjén veheti újra birtokba a Zichy-kastély udvarát és markolhatja meg – a környezettudatos vendéglátás jegyében – a repoharakat.
 
Kiss Tibi csokipapírt tervezett

Kiss Tibi csokipapírt tervezett

Ráadásul nem is akárki kérte fel erre, hanem a 160 éves Gerbeaud cukrászda, és nem is egy "mezei" csokit fog beburkolni az általa megtervezett csomagolás, hanem a Gerbeaud jubileumi édességét.
 
A fellépők csak hölgyek, a hallgatóság bárki lehet!

A fellépők csak hölgyek, a hallgatóság bárki lehet!

Nemrég beszámoltunk arról, hogy Svédországban kizárólag női fellépőkkel és közönséggel rendeztek meg egy fesztivált. Az óbudai minifesztiválra természetesen az urakat is várják most vasárnap!
 
Fotó: Kobuci/FB

A nyár leghosszabb fesztiválja szeptember végéig tart

Szalad az idő.... Nemrég volt április, amikor kinyitott az óbudai koncerthelyszín, az azóta eltelt időben – a focivébé miatti hiátustól eltekintve – szinte minden nap volt/lesz valami koncert. Egészen szeptember 29-ig...Na, akkor ér véget a nyár.
 
Sercli Feszt a Kobuciban az új kenyér ünnepén

Sercli Feszt a Kobuciban az új kenyér ünnepén

Úgy hiányzott nekünk ez a négy zenekar együtt, mint egy falat kenyér! Mi több: olyan, mintha kenyérrel ennénk a kolbászos bucit augusztus 20-án Óbudán.
 
Egy hét világzene a jubiláló Kobuciban

Egy hét világzene a jubiláló Kobuciban

Világzenei héttel ünnepli jubileumi, tizedik évadát az óbudai árnyas fák alatt meghúzódó Kobuci Kert. Augusztus 13. és 19. között a Boban Marković Orkestar, a Besh o droM, a Zuboly vagy éppen a Fanfara Complexa mellett a műfaj számos hazai kiválósága és fiatal formációk is...
 
Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató a MANYI-ban

Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató...

Fellegterápia címmel elkészült a FellegAjtó első nagylemeze. A név egy világzenei és etnoprojektet takar, amely ötvözi a hagyományos népi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Idén is koncertek töltik meg a Gyárkertet Veszprémben

Nagy kérdés volt, hogy a tavalyi, egész nyáron át tartó fesztivál folytatja-e a működését, hiszen az Európa Kulturális Fővárosa projekt már befejeződött. A válasz megérkezett: igen!

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a tavalyi évad megnyitása előtt arról számoltunk be, hogy komoly tuningot kapott a hangrendszer. De a Kispál óta tudjuk, hogy "ésfénynek" is lennie kell.
Új koncertek