Megvan a Kuplungzáró-buli fellépőinek névsora!

Három napon át búcsúztatják a Király utca legkedveltebb szórakozóhelyének bezárását, ahol olyan zenekarok, előadók lépnek színpadra, akik többször megfordultak már a Kuplungban.

Megvan a Kuplungzáró-buli fellépőinek névsora!
Fotó: welovebudapest.com

Ismét búcsút inthetünk egy közkedvelt fővárosi szórakozóhelynek

Egyre csak fogynak a pesti éjszakai élet legkedveltebb szórakozóhelyei, ahol a finom italok mellett a kultúra is jelentős szerephez jutott. Ezúttal a Kuplung jutott arra a szomorú sorsra, hogy szeptember elején költözni kényszerül a Király utcából.
 
Fotó: Idegen/FB

Idegenek az éjszakában

IDEGEN zenekar március 9-én a Kuplungban ünnepli első születésnapját. Az együttes vendége az este folyamán a Massza lesz, valamint színpadra lép a The Pontiac nevű friss formáció is.
 
 
Fotó: Fuse TV

Elefántok lepik el a Kuplung színpadát

A Kuplung márciusi programja bővelkedik nagy öregekben és táncos mulatságokban – de bemutatkozik néhány fiatal, feltörekvő előadó is.
 
Puttók és gyíkok – drasztikus este volt a Kuplungban

Puttók és gyíkok – drasztikus este volt a Kuplungban

Igazából szombat este azért mentem a Kuplungba, mert a Drastik Putto-t eléggé bírom és tudom, hogy koncerten sokkal ádázabbak, mintha lemezen hallgatom őket.
 
Vízkereszti mulatság a Kuplungban

Vízkereszti mulatság a Kuplungban

Január 6-án, szombaton: a Drastik Putto zenél a Király utcában, vendégük a Gyík zenekar lesz.
 
Ennek a fotónak nem lehet ellenállni!

Ennek a fotónak nem lehet ellenállni!

Ezzel a fotóval illusztrálta a Bohemian Betyars az előszilveszteri koncertje hirdetését, és szerintünk nagyon jó!
 
 
Depeche Mode vs. Bonanza Banzai

Depeche Mode vs. Bonanza Banzai

A 101 Klub arról ismert, hogy electric, new wave, industrial, electro bulikat szervez. Általában a Depeche Mode áll a középpontban, de az ilyen táncos mulatságokon előkerül minden olyan, a fenti kategóriába tartozó zene – főleg a nyolcvanas évekből–, amiket mindannyian szerettünk. Ugye?
 
Komár Lászlóra emlékeznek a Kuplungban

Komár Lászlóra emlékeznek a Kuplungban

Hihetetlennek tűnik, de a magyar Elvis-ként emlegetett Komár László már öt éve nincs közöttünk, viszont a dalaira még a mai napig is szívesen ropják fiatalok és idősebbek egyaránt.
 
Híreket mondunk: Ganxsta megúszta a népfelháborodást a KO szövege miatt

Híreket mondunk: Ganxsta megúszta a népfelháborodást a KO szövege miatt

Igaz, a KO-t nem az NKA támogatta.... Viszont már aranylemez. Aztán nekiindul az országnak a Supernem, kideül papp Szabi tévés szereplése mennyit nyom a latban. Továbbá ingyenes koncertet ad a Kuplungban a Mocsok 1 Kölykök.
 
Ingyenes koncertekkel indul az őszi klubszezon a Kuplungban

Ingyenes koncertekkel indul az őszi klubszezon a Kuplungban

Szépen sorban zárnak a szabadtéri szórakozóhelyek, de persze a téli időszakban se kell attól tartani, hogy ne találnánk magunknak érdekes programot a fővárosban. Az igencsak közkedvelt Kuplungban már elindult a szezon, és rögtön mutatjuk is, hogy a héten mi a kínálat.
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek