Feldolgozásalbummal jelentkezett Adam Lambert

Az amerikai énekes 'High Drama' című, feldolgozásokat tartalmazó korongjával tért vissza. Adam Lambert számára nem ismeretlen, hogy más előadók dalainak minőségi átalakításával tömegeket nyűgöz le, hiszen pályafutása is egy tehetségkutató műsorban, az American Idol-ban kezdődött, amelyben egészen a második helyezésig jutott.

Fotó: Adasm Lambert/FB
A Partizán Kandech Evelyne emlékének ajánlja Megasztár-különkiadását

A Partizán Kandech Evelyne emlékének ajánlja Megasztár-különkiadását

A Partizán régóta készült egy produkcióra Megasztárral kapcsolatban – most, karácsony alkalmából meg is valósították. Megszólaltatták az egykori versenyzőket, a produkció háttérdolgozóit, kreatív csapatát, a zsűri tagjait, a műsorvezető Till Attilát. Az adást Gulyás Márton...
 
Gyertyaúsztatással, koncertekkel ünnepli a Dunát Szentendre

Gyertyaúsztatással, koncertekkel ünnepli a Dunát Szentendre

Július 17-én – már 13. alkalommal – kerül sor a helyi hagyományokra épülő Szentendrei Ister Napokra, amely számos, a Duna köré szerveződő vízi és vízparti programot kínál a helybelieknek és az odalátogatóknak.
 
 
Fotók: Czeglédi Mátyás

Na de mik ezek a galambszobrok városszerte?

Bárdi Dominik galambszobrai a Rekulturalizmus legutóbbi gerilla akciójaként kerültek a város különböző pontjaira.
 
Rossz lóra tett a Quimby billentyűse

Rossz lóra tett a Quimby billentyűse

A hatszámos Ego tréning EP mindegyik dalához külön videóval készül Balanyi Szilárd. Itt az újabb vizuál – plusz március 27-én online koncertet adnak is ad Szilárd Zaj tréning @ Csend stúdió címen.
 
Egy fél Darwin-díjat azért megérdemel az As I Lay Dying frontembere

Egy fél Darwin-díjat azért megérdemel az As I Lay Dying frontembere

Ahogy arról a fotó is árulkodik, Tim Lambesis kórházba került, és a közösségi oldalán közölt információi szerint hetekig ott is marad.
 
 S akkor Galambos Dorinát kilőtték az űrbe

S akkor Galambos Dorinát kilőtték az űrbe

Balanyi Szilárd nemrég jelentkezett új EP-jével, melyről a Zéró gravitáció már a harmadik videó. A dal egy vidám, rajzos klipet kapott.
 
 
Fotó: Talamba

Nem csak a dob meg a cintányér: magyar zenei siker New Yorkban

A különdíjasok között ezüstéremmel ismerték el a Talamba Ütőegyüttest New Yorkban. A csapat a Manhattan International Music Competition elnevezésű megmérettetésen vett részt, amelyet idén a járványhelyzet miatt online rendeztek.
 
Hogy került 25 év után a brit slágerlisták élére a Queen?

Hogy került 25 év után a brit slágerlisták élére a Queen?

Úgy, hogy az október 2-án megjelent Queen – Live Around the World című koncertanyag odarepítette őket.
 
 Nem hisszük el: magnókazettán is megjelent a Queen új albuma!

Nem hisszük el: magnókazettán is megjelent a Queen új albuma!

Sokaktól hallom még mindig, hogy a "Queen csak Freddie Mercuryval az igazi". Szerintem igazuk van, de Freddie Mercury meghalt, a Queen többi tagja pedig imád zenélni és színpadon lenni.
 
Nem biztos, hogy ez lesz a bakelti végleges színe... De jó lenne!

The Show Must Go On – A Queen összerakott egy koncertlemezt Adam Lamberttel

A Live Around The World október 2-án jelenik meg CD-n, DVD-n, Blu ray-en és bakeliten.
 
S akkor 0.31-nél feltűnik egy magyar mentő a Queen hálaklipjében

S akkor 0.31-nél feltűnik egy magyar mentő a Queen hálaklipjében

London, Cornwall és Los Angeles – Brian May, Roger Taylor és Adam Lambert. Ők vették fel a Queen szerintünk legtöbbet "alkalmazott" dalának karanténverzióját.
 
Fotó: Adam Lambert Facebook

Adam Lambert levetett göncei most aranyat érnek!

Adam Lambert mindig is adott a megjelenésére. Ugyanakkor arról is híres, hogy szeret jótékonykodni. No, most ez a két dolog találkozott, ugyanis elárverezteti régi ruháit – de a bevételt nem fogja megtartani!
 
A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13....

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Új Margaret-korszak indult a Magyar Zene házában

Nemrég debütált a Margaret Island ötödik stúdióalbuma, Minden levegővétellel újra megszületünk címmel. Az aktuális koncerteken már el is hangzott egy-egy új dal, azonban a lemez teljes anyagát először április 19-én játszotta el a zenekar a Magyar Zene Házában.

Kygo-show az MVM Dome-ban

A "legtöbb belépőt értékesítő" címre jogosult dance előadó 2018 óta most először indul turnéra, és körbeviszi látványos élő show-ját világon. A 26 állomásos turné szeptember 7-én indul Commerce Cityben, majd többek között Boston, Toronto, Chicago, Berlin, Amszterdam és Párizs érintésével december 13-án, Dublinban ér...
Új koncertek