Fotó: Adam Lambert Facebook

Adam Lambert levetett göncei most aranyat érnek!

Adam Lambert mindig is adott a megjelenésére. Ugyanakkor arról is híres, hogy szeret jótékonykodni. No, most ez a két dolog találkozott, ugyanis elárverezteti régi ruháit – de a bevételt nem fogja megtartani!
 
Fotó: Ultimate Classic Rock

Tommy, rossz hírünk van: nem lesznek Mötley Crüe stadionkoncertek júniusban

Vannak a világban olyan koncertszervezők, akik biztosra mennek, és az idei turnékat már most átrakják 2021-re. Közéjük tartozik Daniel DeFonce is, aki szerint a legtöbb szakmabeli és a közönség is túlságosan optimista azzal kapcsolatban, hogy mikor indulhat be újra az élet a zenenipar...
 
 
Fotók: Adam Lambert Facebook

Adam Lambert a legstílusosabb pasi

Legalábbis idén januárban. Egy online magazin szerint. Ahol bárki szavazhatott. De már februárra is benevezték, több más előadóval, és színésszel, sportolóval, üzletemberrel együtt.
 
Új zenekarral fiatalít Galambos Dorina

Új zenekarral fiatalít Galambos Dorina

A Diorával az énekesnő a fiatalabb korosztályt szeretné megcélozni, így a hamarosan megjelenő EP dalai leginkább róluk és az őket érintő témákról szólnak.
 
Lewis, a tűzvészből kimentett koala szomorú története bejárta a világsajtót

Híresek és nagylelkűek: új fellépők a 9 órás Sydney-i segélykoncert csapatában

Maratoni, 9 órás koncertet szerveznek a Sydney-i stadionba február 16-ra a tűzvész oltásában és a mentésben részt vevő szervezetek számára. A már bejelentett fellépőkhöz csatlakozott most már biztosan Michael Bublé és új belépőként a 5 Seconds of Summer is.
 
Hivatalosan is kiszállt a zenekarból a Lamb Of God alapítója

Hivatalosan is kiszállt a zenekarból a Lamb Of God alapítója

Ha az elmúlt néhány évben láttad játszani élőben a Lamb of God-ot, feltűnhetett, hogy már jó ideje nem az alapító-dobos Chris Adler adja a ritmus... A zenekar azonban csak nemrégiben jelentette be hivatalosan, hogy a zenekar állandó dobosa most már az eddigi turnézenész, Art Cruz.
 
 
LAMB: A zseniális angol duó novemberben Budapestre érkezik

LAMB: A zseniális angol duó novemberben Budapestre érkezik

2019. november 28-án – immáron negyedik alkalommal – Budapestre látogat a LAMB, ezúttal a Barba Negrában adnak koncertet.
 
Vissza a hetvenes évekbe – Adam Lambert új dala

Vissza a hetvenes évekbe – Adam Lambert új dala

A múlt héten jelent meg a Queen-nel folyamatosan turnézó Adam Lambert legújabb dala, amelyben egy kicsit visszahozza a hetvenes évek rezgéseit – mindezt természetesen modern köntösbe öltöztetve.
 
A tettes megvan, a Lamb of God gitárja még mindig sehol...

A tettes megvan, a Lamb of God gitárja még mindig sehol...

Ahogyan nemrég megírtuk, valaki ellopta a Lamb Of God zenekar gitárját és basszusgitárját egy phoenixi fellépés előtt. A tetteseket azóta sikerült lecsukni, a hangszereknek azonban nyoma sincs.
 
A Quimby billentyűsének új klipjében ott van már mindenki!

A Quimby billentyűsének új klipjében ott van már mindenki!

Balanyi Szilárd a Quimby mellett saját szólóprodukciójával pörög, mi is mutogattunk tőle már klipeket, viszont ez a mostani különbözik egy dologban az előzőktől: a teljes zenekar feltűnik benne.
 
Fotó: Willie Adler/Insta

Az a szarkupac... – Valaki megpróbálta online eladni a Lamb Of God zenekartól ellopott gitárt

A zenekar gitárosa, Willie Adler az Instagramra posztolta, hogy ellopták “Warbird” nevű gitárját, és azt is, hogy úgy sejtik, egy dolgozó lehet a tolvaj.
 
A futballpályáról egyenes a stúdióba: itt van Ferkó Csabi új klipje

A futballpályáról a stúdióba: itt van Ferkó Csabi új klipje

Új dallal jelentkezett focista-rapperünk: Ferkó Csabi legújabb száma, a „Galamb" mind zeneileg, mind szövegileg eltér az előadó eddigi szerzeményeitől – áll a Magneoton közleményében.
 
Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek