MOME X MZH: Intermezzo Fesztivál

Idén már másodjára valósul meg a MOME és Magyar Zene Háza kollaborációjaként a kétnapos Intermezzo Fesztivál, amit diákok szerveznek – nem csak – diákoknak, hogy közösséget teremtsenek a zene és dizájnszemlélet mentén.

MOME X MZH: Intermezzo Fesztivál
Fotó: ITS KARIN ANNA/FB

Szuper látványos klippel jelentkezik a régió friss pop csillaga

Karin Ann rövid idő alatt ért el számos nemzetközi sikert, BBC egyik műsorában is generációja egyik legnagyobb tehetségének kiáltották ki, most talán eddigi leglátványosabb videójával jelentkezik.
 
Kaliforniában forgatott klippel tér vissza a BBC által is elismert fiatal énekesnő

Kaliforniában forgatott klippel tér vissza a BBC által is elismert fiatal énekesnő

A szlovák popsztár, Karin Ann sikeres tavaszi EP-je, és komoly nemzetközi turnéja után új klippel jelentkezik. A fiatal énekesnő, akit BBC egyik műsorában is generációja egyik legnagyobb tehetségének kiáltották ki, most egy Kaliforniában forgatott klippel tér vissza.
 
 
Fotó: Természetjáró.hu

Hangokból katedrális

Pontosabban: kolostor, de a Nagy László-féle áthallást ("káromkodásból katedrálist") nem bírtuk kihagyni... Lerombolása után 500 évvel bárki belehallgathat, milyen is lehetett az élet a salföldi Pálos kolostorban. A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem hallgatói ugyanis speciális effektekkel...
 
A főhős: Oláh Ibolya

A főhős: Oláh Ibolya

Október 25-én a Momentán Társulat Oláh Ibolya élete meghatározó pillanatairól készít színdarabot.
 
Szűz Mária jelenése a kortárs horror színházban - In This Moment az Akváriumban

Szűz Mária jelenése a kortárs horror színházban - In This Moment az Akváriumban

Az In This Moment napjaink egyik legnagyobb, női énekessel rendelkező metal együttese. A zenekar 13 éves pályafutása során egyre nagyobb nevű fesztiválokon lépett fel, az Akváriumos koncertre is a Download-ról érkeztek. Az A38 Hajó által szervezett koncerten nem volt előzenekar, a...
 
Eljött a megfelelő pillanat: az In This Moment Magyarországra érkezik

Eljött a megfelelő pillanat: az In This Moment Magyarországra érkezik

A zenekar több neves koncertsorozaton és fesztiválon is játszottak már, többek között az Ozzfest-en, a Warped Tour-on, a Download Fesztiválon, a Mayhem Fesztiválon, nemrég pedig a Louder Than Life-on. Most 2018-ban július 2-án pedig végre Budapesten is koncertet adnak, nevezetesen az A38 hajón.
 
Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A...

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.

Szeretnéd meghallgatni a fülemülék koncertjét?

Az idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatot; április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket, hogy egy késő délutáni, kora esti séta keretében hallgassák a fülemülék koncertjét.
Új koncertek