Látványos produkcióval tér vissza a NOX

A zenekar – hosszú szünet után – újra aktív, nemrég jelent meg az új lemezük, és november 27-én egy látványos produkcióval a színpadra is visszatér a csapat a Papp László Arénában.

Látványos produkcióval tér vissza a NOX
Annie Lennox a Royal Academy of Music diplomaosztó ünnepségén, ahol tiszteletbeli doktor lett. (2017; AL/FB)

Innentől fogva egy skót egyetemi épület Annie Lennox nevét viseli

Annie Lennox világhírű brit énekesről nevezte el egyik épületét a Glasgow-i Caledonian Egyetem (GCU) - írta a BBC hírportálja szerdán.
 
13 év után az Arénában tér vissza a NOX

13 év után egyetlen koncert erejéig az Arénában tér vissza a NOX

A 2000-es évek egyik legsikeresebb hazai produkciója, a NOX november 27-én, a Papp László Budapest Sportarénában egy hatalmas koncerttel lép újra a közönség elé és ünnepli meg alakulásának 20. évfordulóját.
 
 
Nem hallgatja anyja zenéjét Lola Lennox

Nem nagyon hallgatja anyja zenéit Lola Lennox

A modell, énekes és dalszerző debütáló kislemeze, a The Wild februárban jelent meg, most itt van a legújabb dal a Eurythmics-énekesnő Annie Lennox lányától.
 
Tavaszi gardróbfrissítés: kellene Amy Winehous tűsarkúja vagy Sean Paul dzsekije?

Tavaszi gardróbfrissítés: kellene Amy Winehouse tűsarkúja vagy Sean Paul dzsekije?

Jótékonysági online árverést rendez az Island Records kiadó előadóinak relikviáiból az Omega Auctions brit aukciósház. A tételekből befolyó összeget jótékony célra fordítják.
 
Koncerttel emlékeznek meg Oroszországban a Budapesten elhunyt zongoraművészről

Koncerttel emlékeznek meg Oroszországban a Budapesten elhunyt zongoraművészről

Magával az eseménnyel kapcsolatban eléggé szűkszavú az MTI közleménye, ennyit tudunk csak. Egyre valószínűbb, hogy szén-monoxid-mérgezés miatt halt meg a fiatal orosz zongoraművész, Elina Valieva vasárnap Budapesten.
 
R.I.P.

Élt 27 évet – tehetséges zongoraművész volt a lipótvárosi hosteltragédia áldozata

Elina Valijeva zongoraművész számos nemzetközi díj nyertese volt, az Orosz Konföderáció területén található Baskír Köztársaság fővárosából, Ufából származott.
 
 
Fergie felajánlása

Lady Gaga, Fergie, Annie Lennox, Pink és az Evanescence is adakozik a Girls Rock aukcióra

Billie Eilish, Joan Jett, az Evanescence és sok már zenész is ajánlott fel hangszereket, dedikált relikviákat és egyéb értékes tárgyakat a “Girls Rock Reverb Gives” árverésre, melynek bevételét jótékony célra fordítják.
 
A robotok nem sírnak – Érkezik Jean-Michel Jarre új lemeze

A robotok nem sírnak – Érkezik Jean-Michel Jarre új lemeze

November 16-án érkezik az Equinoxe Infinity, Jean-Michel Jarre negyedik lemezének, az Equinoxe rég várt folytatása.
 
Fotó: Billboard.com

Egyetemi kancellár lett a Eurythmics énekesnője

Annie Lennox a Eurythmics frontasszonya lett az első női kancellár a Glasgow Caledonian University történetében – a diákok és a kollégák nagy örömére.
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek