Fotó: Óbudai Danubia Zenekar/FB

Mennyire komoly a komolyzene?

A Brain Bar Mi a kérdés? című podcast műsorának második epizódjában Hámori Máté Liszt-díjas karmester, az Óbudai Danubia Zenekar művészeti vezetője megdönti azokat a sztereotípiákat, amelyek a komolyzene irányzatát érik.
 
A bárzene utolsó mohikánja ad online koncertet

A bárzene utolsó mohikánja ad online koncertet

Nem áprilisi tréfa: a Nemegydül jóvoltából holnap este Facebook Live koncertet ad Fűzy Gábor, hazánk legnépszerűbb bárzongoristája. Budapest olyan legendás bárjaiban lépett fel, mint a Búsuló Juhász vagy a Pipacs. A műfaj gyakorlatilag már nem létezik mint ahogyan a bárok is jó...
 
 
Rossz lóra tett a Quimby billentyűse

Rossz lóra tett a Quimby billentyűse

A hatszámos Ego tréning EP mindegyik dalához külön videóval készül Balanyi Szilárd. Itt az újabb vizuál – plusz március 27-én online koncertet adnak is ad Szilárd Zaj tréning @ Csend stúdió címen.
 
Minden zene kicsiben kezdődik – SOS a kis klubokért

Minden zene kicsiben kezdődik – SOS a kis klubokért

A kis klubok az egyik legértékesebb elemei ennek az egykor élettel teli és színes világnak, nem csak zenei szempontból, de ők a bölcsői rengeteg új művészeti formának, közösségnek, kulturális mozgalomnak – és a szabad gondolkodásnak is.
 
Fotó? Bikini/FB

D. Nagy Lajos szerint sötét háttérhatalmak némították el a Bikini FB-koncertjét

"Egy este a Bikinivel – Koncertfilm-vetítés és interaktív élő beszélgetés" címmel hirdetett fizetős Facebook-eseményt a Bikini február 20-ra. A 26. percben azonban megszakadt az élő adás.
 
Notorious B.I.G. megosztó életéről most dokumentumfilm készül

Újabb film készült Notorious B.I.G. életéről

Egyet (többet is) már forgattak róla, ez volt a NOTORIOUS B.I.G. – A N.A.GY. rapper. A 2009-es fimben Jamal Woolard játszotta a címszerepet.
 
 
Fotó: Természetjáró.hu

Hangokból katedrális

Pontosabban: kolostor, de a Nagy László-féle áthallást ("káromkodásból katedrálist") nem bírtuk kihagyni... Lerombolása után 500 évvel bárki belehallgathat, milyen is lehetett az élet a salföldi Pálos kolostorban. A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem hallgatói ugyanis speciális effektekkel...
 
Budapest Klezmer Band: nincsen új év újévi koncert nélkül

Budapest Klezmer Band: nincsen új év újévi koncert nélkül

2020-ban ünnepli a Budapest Klezmer Band a 30. születésnapját. A koronavírus járvány miatt az ünnepi koncertek sorban elmaradtak, de a zenekar úgy érzi, nem kezdődhet az újév klezmer koncert nélkül.
 
Fotó: Szépművészeti Múzeum

Visszanézhető a Textúra Péterfy Borival

Idén hatodik alkalommal került megrendezésre a nagy sikerű TEXTÚRA összművészeti előadássorozat, amely már hely- és időkorlát nélkül mindenki számára elérhető, ami azért jó hír, mert ezek az estek fénysebességgel szoktak betelni.
 
 S akkor Galambos Dorinát kilőtték az űrbe

S akkor Galambos Dorinát kilőtték az űrbe

Balanyi Szilárd nemrég jelentkezett új EP-jével, melyről a Zéró gravitáció már a harmadik videó. A dal egy vidám, rajzos klipet kapott.
 
Pletykás csajok lemezt adnak ki

Pletykás csajok lemezt adnak ki

A Fonó gondozásában megjelent a BAHORKA Társulat Pletykázó asszonyok című albuma, amelynek lemezbemutató koncertjére épp a lezárások előtti napokban került sor.
 
 A Bring Me The Horizon bejelentette 2021-es arénaturnéját

A Bring Me The Horizon bejelentette 2021-es arénaturnéját

POST HUMAN: SURVIVAL HORROR címmel jelent meg a zenekar új EP-je. Ennek kapcsán nemrég egy olyan aréna turnét is bejelentettek, amely 2021-ben zajlik az Egyesült Királyságban, és szeptember 26-án, a londoni O2 arénában tartandó koncerten csúcsosodik ki.
 
Hogy rapül az idő... A hétvégén Óbuda Napja  – koncertekkel

Hogy rapül az idő... A hétvégén Óbuda Napja –...

A korábbi években megszokottnál gazdagabb programokkal várja az itt élőket és természetesen az ide látogató vendégeket a hagyományos III....
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Feloszlik az Óriás zenekar

Utolsó előtti alkalommal a Fishing on Orfűn lép színpadra a zenekar 06.28-án, a búcsúkoncertjük pedig az Akváriumban lesz a Turbo és a Cataflamingo társaságában.

A margitszigeti szökőkút idei setlistje

Az első fagyokig zenél nekünk a szökőkút, az üzemidő délelőtt 11-kor kezdődik, és a XIII. kerületi lakók nyugalma érdekében a zenei programnak este tízkor vége. A muzsikára táncoló vízoszlopok napnyugta után is varázslatos látványt nyújtanak az őket megvilágító színes fényjátékkal, sőt, rövid filmeket is láthattok...
Új koncertek