Kedvcsináló a februári budapesti koncerthez: Tom Odell Bécsben járt

Kedvcsináló a februári budapesti koncerthez: Tom Odell Bécsben járt

Nem tudtunk várni februárig Tom Odellre, ezért aztán múlt pénteken autóba ültünk, és kirongyoltunk Bécsbe meghallgatni és megnézni (ugyanis a produkció látványnak sem utolsó) az általam a kortárs popzene egyik legtehetségesebb dalszerzőjének, énekesének és előadójának tartott...
 
Közelít Tom Odell Jubilee Road turnéja

Közelít Tom Odell Jubilee Road turnéja

Már csak három hónapot kell (át)aludni ahhoz, hogy Tom Odell Jubilee Road elnevezésű európai turnéja Budapestre érkezzen.
 
 
10 felejthetetlen dal Giorgio Morodertől

10 felejthetetlen dal Giorgio Morodertől

Nemrég egy másik popmágus, Quincy Jones lépett fel az Arénában, 2019. május 15-én pedig a diszkó keresztapja – vagy az elektronikus tánczene megalapítója – , a 78 éves, többszörös Oscar- és Grammy-díjas Giorgio Moroder dallamai töltik be az ország legnagyobb koncerttermét.
 
Indul a Sztárban sztár hatodik évada – Gesztesi Károly és Pintér Tenya is versenybe száll

Indul a Sztárban sztár hatodik évada – Gesztesi Károly és Pintér Tenya is versenybe száll

Már nem kell sokat várnunk arra, hogy újra a képernyő elé ültessen minket az egyik legszórakoztatóbb magyar showműsor, a Sztárban sztár, aminek hatodik évada október 14-től indul útjára.
 
Fotó: FB

Első magyarországi klubkoncertjét adja Tom Odell!

A magyar rajongók legnagyobb örömére, Tom Odell– a tavalyi Sziget-buli után – klubkoncerten is fellép 2019. február 8-án a Barba Negra Music Club színpadán.
 
 Slender Man

Depeche Mode, Elvis Presley és egy kis horror: 5 albumpremier augusztusban

Ezúttal a Sony Music augusztusi megjelenéseiből válogattunk: kulti, pop, örökzöld, horror és tribute: ezt az ívet húzzuk.
 
 
Fotó: Depeche Mode

Apropó: Depeche Mode...

A fanatikus rajongók – akik bizonyára ott voltak Sopronban is – örülhetnek; a jövőben minden eddigi Depeche Mode kislemez bakelit testet ölt majd! A széria augusztus 31-én startol a Speak & Spell – The 12″ Singles és az A Broken Frame – The 12″ Singles megjelenésével.
 
Fotó: sopronmedia.hu

Ennyien VOLTak Sopronban

Véget ért a 26. Telekom VOLT Fesztivál. Az ötnapos programra 152.000-en érkeztek Sopronba.
 
A transzvesztita hattyú és az emós tini szerelemgyereke megtáncoltatta a Volt közönségét

A transzvesztita hattyú és az emós tini szerelemgyereke megtáncoltatta a Volt közönségét

A Volt fesztivált az utóbbi időben mi mindig megszívjuk. És nem feltétlen a produkciók miatt.
 
Virág, szappan, elem, babaolaj, férfi alsó, és egy mosógép a sztárok kívánságlistáján - Holnap indul a Volt Fesztivál

Virág, szappan, elem, babaolaj, férfi alsó, és egy mosógép a sztárok kívánságlistáján - Holnap indul a Volt Fesztivál

5 nap alatt 150.000-nél is több vendéget várnak Sopronba, a 26. Telekom VOLT Fesztiválra, ahol a legnagyobb küzdőtér elé épülő Telekom Nagyszínpad hét emelet magas, szélessége 24 méter, a súlya pedig több, mint 200 tonna.
 
A jövőben minden eddigi Depeche Mode kislemez bakelit testet ölt!

A jövőben minden eddigi Depeche Mode kislemez bakelit testet ölt!

A fanatikus rajongók örülhetnek; a jövőben minden eddigi Depeche Mode kislemez bakelit testet ölt majd! A széria augusztus 31-én startol a Speak & Spell – The 12″ Singles és az A Broken Frame – The 12″ Singles megjelenésével. Az eredeti hanganyagok újrakevert és újramasterelt...
 
Fotó: Volt Fesztivál Facebook

Új helyszín, új szolgáltatások – 3 hét múlva Volt lesz

Kevesebb mint egy hónap múlva startol a Volt Fesztivál Sopronban, ahol az Iron Maiden-re érkező rajongók jóvoltából egy nap már biztosan telt ház lesz. És persze tömeg is. Az viszont örömhír, hogy működni fog re:pohár rendszer, és a napi karszalag is gazdagodik egy csippel.
 
Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden Party Zenei-Gasztrofesztivált őszre

Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden...

A rendezvény 2024. május 10-12. dátumon szerepelt, de a szervezők ma közleményben tudatták, hogy módosítaniuk kellett: az esemény új időpontja...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Csak ő...

Falusi Mariann neve többször is felbukkan a koncertkínálatunkban, leginkább Sárik Péterrel, olykor Presser Gáborral egy színpadon emlegetjük, de ő az egyik sztárja a Menopauza című zenés darabnak is. De most csak róla van szó, el is meséli:

Senki sem tudja, kik ők – és idén sem fogjuk megtudni: Sleep Token az MVM Dome-ban

Amellett, hogy tagjai kilétét rejtély övezi, a Sleep Token híres a showszerű koncertjeiről – a zenekar első önálló bulijuk 2024. november 13-án lesz az MVM Dome-ban. Előzenekarként az amerika Bilmuri nyitja meg az estét.
Új koncertek