VeszprémFest

Postmoder Jukebox és dupla Dido-koncert a VeszprémFesten

A brit énekesnő Dido dupla koncertjével, valamint két visszatérő vendég, a Postmoder Jukebox és Juan Diego Flórez személyében teljessé vált a VeszprémFest 2020 programkínálata.
 
A Depeche Mode előzenekaraként ismertük meg őket – jó nagy kihagyás után újra Budapesten!

A Depeche Mode előzenekaraként ismertük meg őket – jó nagy kihagyás után újra Budapesten!

Az 1982-ben alakult Nitzer Ebbet több ízben is láthattuk Budapesten a Depeche Mode előtt, most, 9 évvel legutóbbi magyarországi koncertjük után a Dürer Kertben adnak koncertet, ráadásul az eredeti felállásban.
 
 
A Depeche Mode bejutott, a Motörhead maradt a küszöbön - Íme Rock & Roll Hírességek Csarnokának új lakói

A Depeche Mode bejutott, a Motörhead maradt a küszöbön – A Rock & Roll Hírességek Csarnokának új lakói

Idén is változatos mezőnyből került ki az a hat szerencsés előadó vagy zenekar, akik mostantól a legendás Rock & Roll Hírességek Csarnokának népes lakosságát gazdagítják. De vannak meglepő vesztesei is a szavazásnak...
 
Charlie és Odett a Libadalomban

Charlie és Odett a Libadalomban

A siófoki Libadalom három napja alatt a gasztroélmények mellett ingyenes koncertek és gyerekprogramok várják a látogatókat a Fő téren november 15-17. között.
 
A Depeche Mode, a Motörhead, és Whitney Houston is bekerülhet a Hírességek Csarnokába

A Depeche Mode, a Motörhead, a Nine Inch Nails és Whitney Houston is bekerülhet a Hírességek Csarnokába

Október van, tehát ideje volt összeállítani azt a 16 fős mezőnyt a 2020-as Rock & Roll Hall of Fame szavazáshoz, amelyben olyan előadókkal, zenekarokkal találkozhatunk, mint a Depeche Mode, a Nine Inch Nails, a The Notorious B.I.G., a Judas Priest, Whitney Houston vagy a Kraftwerk.
 
Fotó: post-gazette.com

Thom Yorke, a Radiohead frontembere Európában turnézik

Yorke június végén, Anima címmel jelentette meg harmadik szólólemezét – ez az album is kiemelt szerepet kap az USA-ban és Európában folyó turnén, amelynek dátumait és helyszíneit tegnap jelentették be.
 
 
November 21. lesz az az egyetlen este, amikor a Depeche Mode-film látható lesz a mozikban

November 21. lesz az az egyetlen este, amikor a Depeche Mode-film látható lesz a mozikban

A mozikban világszerte kizárólag november 21-én, egy estén keresztül lesz látható a Depeche Mode dokumentum- és koncertfilmje, a SPIRITS in the Forest. Ezen az estén a dokut több mint 2400 moziban vetítik majd Adelaide-tól Zágrábig, több mint 70 országban.
 
Female Metal Voices Tour –  5 női frontemberes zenekar a Dürerben

Female Metal Voices Tour – tele lesz női frontemberes zenekarokkal a Dürer

Ismét a hölgyeké lesz a főszerep a Dürer Kertben idén december 8-án: Magyarországra érkezik a Leaves' Eyes-Sirenia-Forever Still-Lost in Grey-Asphodelia ötösfogat, s hozzájuk majd hazai meglepetésvendégek is csatlakoznak majd.
 
Egy igazi jazz-zenebohóc produkciójával zárul a Müpa swingfesztiválja

Egy igazi jazz-zenebohóc produkciójával zárul a Müpa swingfesztiválja

A hagyományokhoz híven idén swinggel búcsúztatja a nyarat a Müpa – ezúttal is a műfaj nagyjai segítségével idézik meg a pezsgő zenei korszakot a New Orleans Swingfesztivál alkalmával, augusztus 30. és szeptember 1. között.
 
Sziget hétfő - A csalódások napja...

Sziget hétfő - A csalódások napja...

Hétfői hőgutás napunk nem egészen úgy sikerült, ahogy azt előre elterveztük. Két fellépőt is nagyon vártunk, mindkettő csalódást okozott. És még locsolókocsi sem volt, ami feldobta volna a hangulatot…:(
 
Pin-up fürdőruhás lányok, koncertek és limboverseny a vintage weekenden

Pin-up fürdőruhás lányok, koncertek és limbóverseny a vintage weekenden

Hagyományteremtő szándékkal, július 5-én és 6-án rendezik meg a Lupa Beachen az első Modern Vintage Weekendet, benne – sok más mellett – pin-up fürdőruhás szépségversennyel, classic tetoválások megmérettetésével, limbó- és hullahopp-karika versennyel, koktélpartikkal és számos...
 
Már saját széke van a Depeche Mode-nak Sopronban

Már saját széke van a Depeche Mode-nak Sopronban

Már nyolc éve, hogy elindult a Csillagok Városa projekt, ez idő alatt több mint 40 olyan világsztárnak és hazai pop-rock ikonnak állítottak emléket Sopronban, akik a Telekom VOLT Fesztiválon színpadra léptek.
 
Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek