Jamie xx a Szigeten + 10. lemezévforuló és új dal Romytól

Nemrég bejelentették a 2023-as Sziget Fesztivál első fellépőit:a Beggars Group istállóból Magyarországra látogat majd a Fonogram-díjra jelölt Amyl and The Sniffers és a The xx sikerei után szólókarrierben is bizonyító Jamie xx is.

Jamie xx a Szigeten + 10. lemezévforuló és új dal Romytól
Világszínvonalú prog rock egy Garay téri pincében

Világszínvonalú prog rock egy Garay téri pincében

A Szintézises Gerots Zoltán YouTube-csatornájának tizenöt követője van. Velem együtt tizenhat. És nem, nem azért, mert nem is érdemel többet. Sőt, megnéztem: a Mandrake Moon csatornáját tizenheten követik.
 
Feltárult Berkes Olivér családi fényképalbuma

Feltárult Berkes Olivér családi fényképalbuma

Berkes Olivér önmagába nézett – nem csak legújabb dalának szövege szól erről: a hozzá készült klipben egészen kisgyermekkorától készült fotók engednek bepillantást az énekes eddigi életébe. Tudtátok, hogy több mint egy évtizedig válogatott szinten teniszezett? A klipben erre is...
 
 
A Little Big lezúzza a netet

A Little BIG lezúzza a netet

A földkerekség talán, két legeszementebb párosa, a rave-zene egyik legpopulárisabb, szentpétervári együttese, a Little BIG és az amerikai rapper, komikus Oliver Tree döntött úgy, hogy kollaborál négy szám erejéig.
 
Egy SMA-s kisfiúért szól az Ocho Macho legújabb dala

Egy SMA-s kisfiúért szól az Ocho Macho legújabb dala

A klipet már mi is bemutattuk a Facebookon, de a teljes történetet csak most ismertük meg hozzá. A zenekar ezúttal a négy éves, SMA-val küzdő Olivér megsegítésére csapott a húrok közé.
 
Kállay Saunders, Holychicks, Ricsárdgír és mások: koncertfolyam – egyelőre onlie

Kállay Saunders, Opitz Barbi, Holychicks és mások: koncertfolyam – egyelőre onlie

A #hallgasshazait eseménysorozat keretében hétről hétre, minden csütörtökön hazai előadók adnak koncertet, "menő" helyszínekről streamelve.
 
Patocska Olivér: Roy gyerekkorom egyik legfontosabb előadója volt

Patocska Olivér: Roy gyerekkorom egyik legfontosabb előadója volt

Annyira, hogy Olivér a közösségi portálon megkereste ifjúkori bálványát, hogy kollaboráljanak már egyet... Roy (a Roy&Ádám Trióból) pedig kötélnek állt.
 
 
Magyar karácsonyi dalokból készült feldogozáslemez is van már!

Magyar karácsonyi dalokból készült swinges feldolgozáslemez

Az OliverFromEarth, vagyis Patocska Olivér és állandó zenésztársa, Barabás Dávid újraértelmezték és swing stílusban áthangszerelték Magyarország kedvenc, tradicionális karácsonyi dalait.
 
Fotó: Horváth Attila hivatalos weboldala

Viharos Évszakok: Horváth Attila nem boldog a DR BRS-féle feldolgozástól

Ahhoz, hogy egy előadó feldolgozhassa más alkotók (zeneszerző+ szövegíró) dalát, bizony engedély kell. Horváth Attila ezt az engedélyt megadta DR BRS-nek és Berkes Olivérnek az Évszakok című Balázs Fecó-szám újraértelmezéséhez. Mi itt a baj?
 
Fotó: Balázs Fecó/FB

Balázs Fecó 1987-es dala 2020-ban

Változnak az évszakok... dúdolod? Még azok számára is kikerülhetetlen ez a dal, akik sosem voltak kifejezetten Balázs Fecó-fanok. Közel 25 év után DR BRS és Berkes Olivér gondolta újra a számot.
 
Strand 2020

Strand 2020: a SUM 41, Ellie Goulding és a Milky Chance kilogolt, de van másik!

Eddig reménykedtünk benne, hogy a Strand Fesztivál lesz az üdítő kivétel, ahol minden beharangozott külföldi sztárvendég rendben megérkezik, de sajnos a járvány miatt rengeteg előadó döntött a turnéja halasztása mellett. Így szegényebb lett a rendezvény 4 húzónévvel, de érkeznek...
 
Lófejű – ez a friss magyar formáció új dalának címe

Lófejű – ez a tehetséges fiatalok új dalának címe

Az Oliver From Earth nem ismeretlen a nagyközönség előtt, „A világ az enyém" című dalukat a rádiók elég sokat pörgetik. Ez volt a szám, amivel felkerültek a 2019 legjobb Budapest-dalait tartalmazó albumra és átvehették a „Tehetséges Fiatalok" elismerést.
 
Fotó: Get Closer / Kleb Attila

Akinek a hangját nyugtató helyett kéne felíratni – Jamie Winchester

Ismét telt ház fogadta az Írországból hazaugró Jamie Winchestert hétfő este a MOM-ban, ahol az eredetileg egy szál gitáros koncertből kettő lett. A szólóból meg duó. De cseppet sem bántam, hogy végül Lee Olivér is megmutatta nekünk lírai oldalát.
 
Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A...

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.

Szeretnéd meghallgatni a fülemülék koncertjét?

Az idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatot; április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket, hogy egy késő délutáni, kora esti séta keretében hallgassák a fülemülék koncertjét.
Új koncertek