A Gastroblues Fesztivál jótékonysági koncerttel támogatja a kárpátaljai Visket

Reméljük, mire eljön a fesztivál ideje, elhallgatnak a fegyverek. Valójában minden reggel azzal a reménnyel kelünk fel, hogy vége a háborúnak. De ha imáink meg is hallgattatnak, és például holnap vége a rémálomnak, teendő és segíteni való akkor is akad majd bőven.

A Gastroblues Fesztivál jótékonysági koncerttel támogatja a kárpátaljai Visket
A blueskedvelőknek fesztivált hoz a Mikulás: emlékkoncert, születésnap, búcsúfellépés

Emlékkoncert, születésnap, búcsúfellépés – A blueskedvelőknek fesztivált hoz a Mikulás

December 4. és 6. között rendezik meg a 28. paksi Gastroblues Fesztivált – zárt körben, élő televíziós és internetes közvetítéssel.
 
Paks, ahol a zenészeknek is jár taps

Paks, ahol a zenészeknek is jár taps

Pakson hetente két-három alkalommal lakótelepeken adnak koncertet helyi és környékbeli előadók: a Tömbbelső-koncertek hétről hétre elnevezésű sorozat produkciói között a népzene, a könnyűzenei műfajok, dzsessz, rézfúvós zene egyaránt megtalálható.
 
 
A Mobilmánia – alap (FB)

Zenész barátok közt: parádés lesz a jubileumi Zeffer-Bajnok lemez előadólistája

A készülő Zeffer-Bajnok 40 jubileumi lemezen 20 Bajnok és 20 Zefi dal hallható majd az elmúlt 40 év repertoárjából friss felvételen, melyen a Mobilmánia zenészei mellett rengeteg vendég közreműködik majd a szűkebb és tágabb zenészbaráti körből egyaránt.
 
Fotó: msn.com

Bréking: Elindult a Kádban Sztár!

Elindult a Kádban Sztár című tehetségkutató verseny, ahol olyan lelkes amatőröket keresnek, akik ki akarnak törni a zuhanykabin falai közül, és megmutatnák az országnak, hogyan énekelnek a zuhany alatt vagy akár a kádban.
 
Woodstock 50: a Gastroblues fesztiválra érkezik a legendás fesztivál két egykori fellépője

50 years after: a Gastroblues fesztiválra érkezik Woodstock két egykori fellépője

Arról többször írtunk, hogy az 50. évforduló tiszteletére szervezett amerikai megabuli gyakorlatilag kudarcba fulladt. Magyarországon azonban több olyan rendezvény is lesz, amely méltó módon emlékezik meg a legendás hippifesztiválról. Ilyen a paksi Gastroblues is.
 
Fotó: FEZEN (FB)

Rock-metal nevek nyitják a FEZEN fellépőlistáját

A 2018-as FEZEN fesztiválon itt (ott) lesz a brooklyni Life of Agony, az Ozzy Osbourne-nal is együtt zenélő Gus G. vezette Firewind, a közel 40 éves múlttal és több mint 20 millió eladott albummal rendelkező Queensrÿche és a hazai heavy metal egyik állócsillaga, az Ossian is.
 
 
Fotó: Ossian/FB

Felköszöntik Paksi Endrét

A már hagyományosnak nevezhető őszi Barba Negra Track-es OSSIAN koncert ezúttal a korábbiaktól eltérően még emelkedettebb szerepet tölt majd be a zenekar életében.
 
A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek