Fotók: Miki357

Punnany Massif 20 a Budapest Parkban

Felcser „RendbenMan” Máté születésnapjának alkalmából új klippel jelentkezett a Punnany Massif, szeptember 29-én pedig a zenekar fennállásának 20. évfordulóját ünneplik a Budapest Parkban.
 
Ők lesznek az ingyenes Szuperkoncert szerencsés fellépői

Ők lesznek az ingyenes Szuperkoncert szerencsés fellépői

A nemzeti lottótársaság idén is egész estés koncertsorozattal készül az Eurojackpot Szuperkoncertre a Puskás Aréna Szoborparkban szeptember 23-án..
 
 
Ma este gyertyafényes megemlékezés lesz az Elvis parkban

Ma este gyertyafényes megemlékezés lesz az Elvis parkban

Augusztus 16-án van Elvis Presley halálának 46. évfordulója. Ma este a Magyar Elvis Klub gyertyafényes megemlékezésre várja a rajongókat a budapesti Elvis Presley parkba.
 
Közép-kelet- és dél-európai etnokoktél, keverve, nem rázva

Közép-kelet- és dél-európai etnokoktél, keverve, nem rázva

A Bohemian Betyars és Parno Graszt Budapest Park-béli koncertje július 20-án volt, de híres – és elfoglalt, ráadásul önkéntes – szerzőket nem szoktuk sürgetni. Jobbára nem is tudjuk, hogy írni fognak :) A Zerge-életmű egy újabb, alapos, minden részletre IS kiterjedő darabja...
 
Fotó: Komróczki Dia

Carson Coma minifesztivál a Budapest Parkban

Nagykoncertjük előtt két színpadon összesen hét olyan előadót vonultatnak fel, akikről úgy gondolták, hogy még nagyobb figyelmet érdemelnek, ezért most szeretnék megmutatni őket a közönségüknek is.
 
Fotó: Bagossy Brothers Company

Végre beparkoltak az angyalok

Megjelent a Bagossy Brothers Company ötödik nagylemeze, Angyalok a parkolóban címmel.
 
 
Fotó: The HU/FB

HU-HU-HU-HU! Törzsi röpgyűlés a Budapest Parkban

A mongol metálosok legutóbb 2022 novemberében jártak nálunk, akkor megtömték az Akvárium Nagy Hall-ját, most eggyel azért nagyobb volt a kihívás, hiszen a Parkba mintegy tízezren férnek be és nem 1300-an – ha telt ház nem is volt, de több ezren voltak kíváncsiak Mongólia legnagyobb...
 
This is mongol: visszajön nyáron a The HU!

This is nagyon mongol: holnap Budapesten a The HU!

Előző budapesti koncertjükre pillanatokon belül elkelt az összes jegy, holnap pedig a Budapest Parkba érkeznek a Rumble Of Thunder című új lemezükkel.
 
Pál Utcai Férfiak és a Nő – PUF 40

Pál Utcai Férfiak és a Nő – PUF 40

Azt, hogy jelentős esemény lesz ez a koncert, már az is jelezte, hogy a Budapest Park bejáratánál jó páran próbáltak paksamétányi kinyomtatott koncertjegyet eladni. Én ilyet nemhogy a Pál Utcai Fiúk, de még külföldi zenekarok koncertje előtt sem láttam ezen a helyszínen. Olyat igen,...
 
A szeptemberben megjelenő 3. lemez borítója

Dzsúdló bazi nagy házavatója

Július 13-án, tehát holnap Dzsúdló egy több szempontból is rendhagyó koncertet ad a Budapest Parkban.
 
úlius 9-én, Juli születésnapján ingyenes programsorozattal készülnek a Budapest Parkban

Utcabállal emlékeznek Fábián Julira

Most vasárnap, Fábián Juli születésnapján egy olyan ingyenes programmal emlékeznek meg róla, amilyennek bizonyára ő is örülne.
 
Fotó: Live Nation/Sztavi Photo

Mitől olyan nagy sztár ez a srác? MGK a Budapest Parkban

Óriási bulit nyomott hétfő este a Budapest Park színpadán korunk legfurább, ugyanakkor kétségtelenül egyik legtehetségesebb figurája, Machine Gun Kelly, aki egyébként már napok óta a fővárosban tartózkodott, és a pletykák szerint egy neves szórakozóhelyre is benézett a hétvégén.
 
Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden Party Zenei-Gasztrofesztivált őszre

Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden...

A rendezvény 2024. május 10-12. dátumon szerepelt, de a szervezők ma közleményben tudatták, hogy módosítaniuk kellett: az esemény új időpontja...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Csak ő...

Falusi Mariann neve többször is felbukkan a koncertkínálatunkban, leginkább Sárik Péterrel, olykor Presser Gáborral egy színpadon emlegetjük, de ő az egyik sztárja a Menopauza című zenés darabnak is. De most csak róla van szó, el is meséli:

Senki sem tudja, kik ők – és idén sem fogjuk megtudni: Sleep Token az MVM Dome-ban

Amellett, hogy tagjai kilétét rejtély övezi, a Sleep Token híres a showszerű koncertjeiről – a zenekar első önálló bulijuk 2024. november 13-án lesz az MVM Dome-ban. Előzenekarként az amerika Bilmuri nyitja meg az estét.
Új koncertek