Fotó: Tóth Gábor

Három év után az AWS visszatér a fesztiválok színpadára

A januári bejelentés óta, miszerint az AWS új időszámításba kezd, a fiúk túl vannak egy teltházas vidéki turnén, készítik a bemutatkozó EP-jüket és gőzerővel készülnek a május 26-i Budapest Parkos koncertjükre és a vidéki turnéra.
 
Hagyd kívül a valóságot, belül kapsz egy másikat: ma nyit a Budapest Park

Hagyd kívül a valóságot, belül kapsz egy másikat: ma nyit a Budapest Park

Ma indítja útjára tizenkettedik évadát a Budapest Park – már most hat telt házas koncerttel vágnak neki az új szezonnak.
 
 
Fotó: Donka PAnna

40 éve bálozik a Pál Utcai Fiúk – a dal nem maradt ugyanaz

Az idén negyven éves formáció A bál című dalt rögzítette most újra, sőt, az azonos című lemez borítóját is reprodukálták.
 
Fotó: Rausz Tícia

Repülés a Táncdalfesztivál sátortól a Budapest Park nagyszínpadáig

Pályafutásuk egyik legkülönlegesebb koncertjére készül Korda György és Balázs Klári, akik először lépnek fel a Budapest Parkban.
 
Fotó: The Cult/FB

Öt év után visszatér a The Cult Magyarországra!

A hazai közönség is testközelből megismerheti a The Cult új albumát júniusban, a Budapest Parkban.
 
Újra hallható Chester Bennington  hangja

Biztos nem lesz Chester Bennington-hologram, de a hangja hallható a régi-új Linkin Park-albumon

A Meteora a Linkin Park második stúdióalbuma, amely 2003. március 25-én jelent meg. Világszerte 27 millió példányban kelt el, ezzel minden idők egyik legkelendőbb albuma. A dátum alapján már jól látható, hogy idén lesz 20 éves az album – az évfordulójára megjelenő "Meteora 20"...
 
 
 Susu bolondság – Egy estére színház lesz az egész Budapest Park, és fellép benne egy csomó zenész és színész

Susu bolondság – Egy estére színház lesz az egész Budapest Park, és fellép benne egy csomó zenész és színész

Különleges táncdalfesztivállal ünnepli fennállásának 40. évfordulóját a Katona József Színház társulata – ráadásul nem is a bázison, hanem a Budapest Parkban.
 
A Linkin Park archívumából előkerült egy dal – Chester Bennington hangjával

A Linkin Park archívumából előkerült egy dal – Chester Bennington hangjával

Egy korábban még sohasem hallott Linkin Park-felvétel debütált a héten, amelyet a néhai frontember, Chester Bennington énekelt fel. A „Lost" az idén jubiláló, Grammy-jelölt 'Meteora' időszakát idézi meg, egyben előrevetíti a 20. évfordulóra tervezett, új verziójú kiadvány...
 
Fotó: Ross Halfin Photography

Ozzy lemondta az összes koncertjét – Budapestre sem jön, és nem valószínű, hogy valaha is turnézni fog

A 2022-es fellépés-sorozat "az Európa nagy részén még mindig fennálló bizonytalanságra" hivatkozva maradt el és halasztódott 2023-ra. Most kiadott közleményében Ozzy Osbourne a saját egészségügyi állapotát jelöli meg a törlés okaként.
 
Egy darabig csaknem minden évben jöttek, most kimaradt öt: Asking Alexandria júliusban Budapesten

Egy darabig csaknem minden évben jöttek, aztán kimaradt öt: Asking Alexandria júliusban újra Budapesten

Danny Worsnoppal az élen s új lemezzel tér vissza magyar rajongóihoz az Asking Alexandria. A metalcore csapat július 2-án hetedik albumát mutatja be nálunk.
 
Billy Talent: Budapesten is megünnepli 30. szülinapját Kanada legjobb punk-rock zenekara

Billy Talent: Budapesten is megünnepli 30. szülinapját Kanada legjobb punk-rock zenekara

A kanadai punk-rock csapat tavaly bepótolta 2020-ban elmaradt koncertjét, június 7-én pedig visszatérnek a Budapest Parkba, hogy a rajongók repetázhassanak a csapatból és a tavaly megjelent albumukból is.
 
Fotó: Máté Péter

Neked kijött egy szám: itt a Kispál és a Borz új klipje

Jó, az egy másik, egy nagyobb... Ez a szám pedig a Mocsár, amelyhez a fiatal rendező, Mazzag Izabella forgatott kisfilmet. Izának olyan klipeket köszönhetünk, mint Krúbitól a Szív, Beton.Hofitól a Közép kilét-Európa vagy az Esti Kornéltól a Most kéne kezdenünk.
 
Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden Party Zenei-Gasztrofesztivált őszre

Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden...

A rendezvény 2024. május 10-12. dátumon szerepelt, de a szervezők ma közleményben tudatták, hogy módosítaniuk kellett: az esemény új időpontja...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Csak ő...

Falusi Mariann neve többször is felbukkan a koncertkínálatunkban, leginkább Sárik Péterrel, olykor Presser Gáborral egy színpadon emlegetjük, de ő az egyik sztárja a Menopauza című zenés darabnak is. De most csak róla van szó, el is meséli:

Senki sem tudja, kik ők – és idén sem fogjuk megtudni: Sleep Token az MVM Dome-ban

Amellett, hogy tagjai kilétét rejtély övezi, a Sleep Token híres a showszerű koncertjeiről – a zenekar első önálló bulijuk 2024. november 13-án lesz az MVM Dome-ban. Előzenekarként az amerika Bilmuri nyitja meg az estét.
Új koncertek