Dave Greenfield a fotó jobb szélén látható (Kép: David Boni/ Stranglers FB)

A Golden Brown futama a leghíresebb: meghalt a Stranglers billentyűse

Vasárnap este hosszadalmas kórházi tartózkodás után végül a koronavírus okozta szövődményekbe halt bele a Stranglers 71 éves, szívbeteg billentyűse, Dave Greenfield.
 
Fotó: Gencsapáti Pünkösdi Fesztivál

Elmarad a pünkösdi fesztivál

Ma már beszámoltunk a Fezen törléséről/halasztásáról, most a Gencsapáti Pünkösdi Fesztivál búcsúzik a közönségétől, és kezdte meg az átmentést a 2021-es szezonra.
 
 
Fotó: Bondoró

Majd augusztusban bondorodjatok – elhalasztották a pünkösdkor esedékes fesztivált

Az idén második évébe lépő legújabb kapolcsi fesztivál, a Bondoró is a halasztás mellett döntött. Mondanunk sem kell, hogy az eredetileg május 29-én induló összművészeti programsorozat mikor várja majd a nagyérdeműt.... (Augusztus 28-30.)
 
Egy csomó zenész – köztük egy magyar is – szerepel az új horrorfilmben

Egy csomó híres zenész szerepel az őszre elkészülő új horrorfilmben

A THE RETALIATORS című filmben olyan keményvonalas zenészek tűnnek fel, mint Tommy Lee, a komplett Five Finger Death Punch, Jacoby Shaddix (Papa Roach), a The Hu, az Ice Nine Kills, az Escape The Fate és mások.
 
Feltörték a Punnany Massif és a Dupla Kávé YouTube csatornáját!

Feltörték a Punnany Massif és a Dupla Kávé YouTube csatornáját!

Szegény zenészeket az ág is húzza! Jelen esetben egy ügyes hekker, vagy csapat, ezt még nem tudni, belekontárkodott az egyik legnézettebb hazai zenekar videómegosztó csatornájába, hogy némi pénzhez jusson. Aztán folytatta tovább más oldalakon is...
 
20 perc alatt képesek minden helyiséget fenekestül felforgatni...

20 perc alatt képesek minden helyiséget fenekestül felforgatni...

Ők a belga punkok, akik október 6-án érkeznek a Dürer Kertbe. A Cocaine Piss vendége a The K. lesz.
 
 
Therapy? A38

A gyilkos tekintetű frontember visszatér a tett színhelyére: jön a Therapy? az A38-ra

Másfél évvel a tavaly januári fullos koncertje után idén novemberben ismét tiszteletét teszi az A38 Hajón a 30 éves fennállását ünneplő Therapy? zenekar. És ennek mi kimondottan örülünk! :)
 
Fotó: 5FDP/FB

A metálvillák az égig értek – Five Finger Death Punch az Arénában

Történt egyszer, kb. 1992-ben, hogy egy magyar srác fogta magát és kiköltözött New Yorkba, hogy zenész legyen, majd 28 év elteltével világsztárként térjen vissza szülőföldjére, és telibe tömje az Arénát.
 
Fotók: Szabó Réka

Idén pünkösdkor bondorodik a fesztivál: utcaszínházak és koncertek Kapolcson

Kapolcs legújabb fesztiválja, a Bondoró Utcaszínház Fesztivál egyelőre még újdonságnak számít a hazai fesztiválpalettán. A fesztivál idén a pünkösdi hosszú hétvégén kerül megrendezésre több mint tíz külföldi fellépővel, különleges utcaszínházi attrakciókkal és vásári...
 
Fotó: theatlantic.com

Új trend: repülőteret reklámoz a punklegenda

"Ha valaki pár évvel korábban azt mondja nekem, hogy Henry Rollins egyszer majd olyanokat fog mondani egy reklámban, hogy “legyen kéznél a személyid” és hogy “az automatikus becsekkolás egy csoda”, akkor elküldöm egy erre szakosodott gyógyászati intézménybe" – írja az Urban...
 
Megnéznéd a Kiss-koncertet 450 ezerért?

Megnéznéd a Kiss-koncertet 450 ezerért?

A HVG készített egy körképet a koncertdömping jegyárairól, mely szerint kissé elszabadultak a jegyárak, több mint 65 ezer forint a legdrágább jegy az Aerosmith-re, a System of a Down esetében pedig közel 90 ezer forint a plafon.
 
A FIVE FINGER DEATH PUNCH Budapesten beelőzi a saját albummegjelenését

A Five Finger Death Punch Budapesten beelőzi a saját albumát

A banda bejelentette régóta várt nyolcadik stúdióalbumát, amely az F8 címet kapta. Az album világpremierje 2020. február 28-án lesz. Budapestre február 20-án érkeznek, minden bizonnyal azért a fizikai megjelenés előtt is játszanak majd számokat róla.
 
Elindult a szezon a Zene Háza szabadtéri koncerthelyszínén

Elindult a szezon a Zene Háza szabadtéri...

Ha nyár – sőt, ha május és jó idő –, akkor jórészt ingyenes programokat kínál a Szabadtéri színpad a Zene Házában, egészen szeptember...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nevezz meg negyven magyar slágert!

Hogyan születtek a legendás magyar slágerek? Tényleg slágerekről van szó, amikor szó van róluk. S ez nem a szerzőkön múlt. A kötet több kérdést is felvet, de le sem tudtam tenni. S ez sokat jelent :)

Partra magyar! – bejövős fesztivál Ráckevén

Idén harmadik alkalommal kerül megrendezésre a nagy népszerűségnek örvendő ráckevei Duna-part Feszt 2024. július 4-6 között.
Új koncertek
Alpárfeszt
Alpárfeszt
Kiskunfélegyháza 
Majestic Sounds...
Majestic Sounds...
Majestic Sounds...
Majestic Sounds...
Majestic Sounds...
Majestic Sounds...
Majestic Sounds...
Majestic Sounds...