Mi lesz a punkok karácsonyfája alatt?

Mi lesz a punkok karácsonyfája alatt?

Macskanadrág... Ahogy az már hagyomány, a punkok a Nagy Karácsonyi PunkÜnnepet kapják, jó sok zenekarral, rengeteg zenével. A szokásos bulinak ismét a Dürer kert ad otthon az összes termével 2019. december 21-én. 1 este – 3 terem – 15 banda!
 
Fotó: Billy Talent/FB

Egy jogvita miatt lett a nevük Billy Talent – júniusban Budapesten koncerteznek!

Négy éve már annak, hogy a Parkban koncertezett Kanada legnépszerűbb punkrock zenekara a Billy Talent, de a csapat jövőre ismét Európa felé veszi az irányt, és június 14-én újra lesz pogózás Budapest legnagyobb szabadtéri szórakozóhelyének táncparkettjén!
 
 
A Metallicával turnéztak, most a Dürerbe jönnek: BOKASSA

A kannibál császárról elnevezett zenekar a Dürerben ad önálló koncertet

A közelmúltban a Metallica társaságában turnézott a norvég stoner rocker BOKASSA, a fáma szerint még Slash is a színpadra állt a zenekar "Who the fuck is Bokassa?" feliratú pólójában. Idén novemberben önálló turné keretében járják végig Európát.
 
A Five Finger Death Punch – Báthory Zoltánnal (balra)

S akkor felrobban az Aréna: jön a Five Finger Death Punch februárban – előzenekar: Bad Wolves, Megadeth

A FIVE FINGER DEATH PUNCH bejelentette eddigi legnagyobb európai turnéját, amelyre 2020 januárjában és februárjában kerül sor, ráadásul a multi-platina eladásokkal rendelkező legenda, a MEGADETH, valamint 2018 legnagyobb rock-szenzációja, a BAD WOLVES is csatlakozik hozzájuk...
 
Pünkösdi királyság a Tabánban a Parno Graszttal és Szalonna bandájával

Pünkösdi királyság a Tabánban a Parno Graszttal és Szalonna bandájával

A Fővárosi Önkormányzat hagyományőrző Pünkösdi Királyság rendezvénye 2019. június 10-én immár negyedik alkalommal várja ingyenes ünnepi forgataggal a családokat a Tabánban.
 
Fotó: YouTube

Janicsák István a siófoki Pünkösdi Fesztiválon – asszonykórus nélkül

Jó régen hallottunk – vagy elkerülte a figyelmünket – a Z'Zi Labor énekeséről. Többet persze a lányáról, Janicsák Vecáról...
 
 
Az immáron világhírű Magyarpolányban Pünkösdkor ismét színpadra lép az egész falu

Az immáron világhírű magyar településen pünkösdkor ismét színpadra lép az egész falu

A múlt évben negyed évszázados jubileumát ünneplő Magyarpolányi Passió mára egy komplett fesztivállá nőtte ki magát. A Passió játék hagyománya mellett izgalmas kísérőprogramok várják az érdeklődőket június második és harmadik hétvégéjén.
 
 Photo by Dazzle Jam from Pexels

A legnépszerűbb dalaikat dobják a közösbe a zenekarok az UNICEF segélykoncerten

Június 16-án a Budapest Parkban nyolc közkedvelt hazai zenekar ad koncertet, melynek teljes bevételét az UNICEF kapja, rajtuk keresztül pedig a hátrányos helyzetben élő gyermekek. Az eseményen fellép Caramel, a Supernem, a Magna Cum Laude, a Punnany Massif, a Bagossy Brothers Company, a...
 
VízZeneVirág

Amikor a víz és a zene találkozik a virággal

Június végén 26. alkalommal várja a látogatókat Tatán a Víz, Zene, Virág Fesztivál, ahol a fellépők névsorát erősíti többek közt az Edda, a Lord, a USNK, a Halott Pénz és a Punnany Massif is.
 
Fővárosi Rapcirkusz – világszám!

Fővárosi Rapcirkusz – világszám!

A Budapest Park nyolcadik évadában egy egészen egyedülálló, korszakokon és stílusokon átívelő, grandiózus all star koncert lesz április 25-én, ahol a hiphop szcéna krémje mutatja meg magát nagyzenekaros kísérettel.
 
Dub Fx a FEZEN-en!

Dub Fx a FEZEN-en!

Két nagy fesztiválkedvenccel bővült a lista: a 2019-es FEZEN-re három év után visszatér Dub Fx és itt lesz az idén új lemezzel jelentkező Punnany Massif is.
 
Fesztivál híradó

Spanyol szívtipró, Guinness-rekorder metálbanda: újabb bejelentések a nyárra

Újabb fesztivál-bejelentések, magyar és külföldi sztárfellépők a SZIN és a Rockmaraton kínálatából. Jön a spanyol macsó Alvaro Soler, a metál-szekcióban pedig az angol Napalm Death, a brit Bury Tomorrow, és az Our Hollow, Our Home csapata.
 
Elindult a szezon a Zene Háza szabadtéri koncerthelyszínén

Elindult a szezon a Zene Háza szabadtéri...

Ha nyár – sőt, ha május és jó idő –, akkor jórészt ingyenes programokat kínál a Szabadtéri színpad a Zene Házában, egészen szeptember...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nevezz meg negyven magyar slágert!

Hogyan születtek a legendás magyar slágerek? Tényleg slágerekről van szó, amikor szó van róluk. S ez nem a szerzőkön múlt. A kötet több kérdést is felvet, de le sem tudtam tenni. S ez sokat jelent :)

Partra magyar! – bejövős fesztivál Ráckevén

Idén harmadik alkalommal kerül megrendezésre a nagy népszerűségnek örvendő ráckevei Duna-part Feszt 2024. július 4-6 között.
Új koncertek
Alpárfeszt
Alpárfeszt
Kiskunfélegyháza 
Majestic Sounds...
Majestic Sounds...
Majestic Sounds...
Majestic Sounds...
Majestic Sounds...
Majestic Sounds...
Majestic Sounds...
Majestic Sounds...