Béke és olimpia, szeretet, vágod? Nem hiszed el, ki lesz az NBC párizsi olimpiai tudósítója...

Az NBC csatorna a 2024-es párizsi olimpiai nyári játékokra Snoop Doggot szerződtette le állandó tudósítónak. Nem kezdő a műfajban, már a 2020-as tokiói játékok alatt is kommentátorként tevékenykedett – írja a hvg.hu.

Nem hiszed el, ki lesz az NBC párizsi olimpiai tudósítója...
Fotó: france24.com

Ötezer fős tesztkoncertet tartottak Párizsban

Ötezer fő részvételével rendezték meg szombaton az első franciaországi tesztkoncertet Párizsban annak felmérésére, hogy mekkora a koronavírus terjedésének kockázata a kulturális rendezvényeken. Az Indochine nevű francia rockzenekar élő koncertjén a Bercy sportcsarnokban a...
 
NE emeld fel a hangszórót! – A tiltás ellenére több százan táncoltak egy párizsi parkban

NE emeld fel a hangszórót! – A tiltás ellenére több százan táncoltak egy párizsi parkban

A közösségi oldalakra felkerült felvételek szerint vasárnap délután több száz fiatal táncolt magasba emelt hangszórók körül, többségük nem viselt maszkot és nem tartotta be a védőtávolságot. A spontán bulizás miatt eljárás indított a párizsi ügyészség.
 
 
Tűzijáték Párizsban – népünnepély nép nélkül

Tűzijáték Párizsban – népünnepély nép nélkül

Megtartják Párizsban a legnagyobb nemzeti ünnepen, a francia forradalom kitörésének évfordulóján, július 14-én a tűzijátékot az Eiffel-toronynál, de a koronavírus-járvány miatt közönség nélkül – jelentette be szerda este a fővárosi önkormányzat.
 
Fotó: Opéra national de Paris

Nem könnyű most Párizsban operakedvelőnek lenni

De művésznek sem, nem beszélve a háttérdolgozókról... Az év eleji sztrájkok, majd a koronavírus-járvány miatt hónapok óta zárva tartó Párizsi Operaház ősszel sem nyit meg felújítási munkálatok miatt.
 
Fotó a január 17-i koncertről/ Sum 41 FB

A SUM 41 törölte második párizsi koncertjét, miután az első helyszín közelében robbanás történt

A kanadai rockerek január 18-án, szombaton a Les Etoiles-ben, az "Order In Decline" világturné európai szakaszának részeként adták volna második párizsi koncertjüket. A fellépést azonban az első koncert helyszíne, a Zenith közelében történt robbantás miatt törölték.
 
A legnagyobb skandináv fesztiválon is tarolt a magyar újcirkusz

A legnagyobb skandináv fesztiválon is tarolt a magyar újcirkusz

Telt ház és álló ováció fogadta a Recirquel Újcirkusz Társulat mindhárom előadását a Bergen Nemzetközi Fesztiválon. Az 1953 óta megrendezett, legnagyobb skandináv előadó-művészeti fesztiválon mintegy ötezer néző előtt mutatták be Párizs Éjjel című előadásukat, amit mi is...
 
Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek