Fotó: Green Stage Production

Közeleg a Kapitány életmű-koncertje az Arénában: Caramel lesz Deák Bill Gyula vendége

A háromszoros Fonogram-díjas, valamint Máté Péter-díjas énekes lesz Deák Bill Gyula sztárvendége november 18-án a Papp László Budapest Sportarénában.
 
Fiatal zenekarok jelentkezését várja a Carson Coma

Fiatal zenekarok jelentkezését várja a Carson Coma

Fennállásának ötödik évét ünneplő zenekar meghirdeti támogatói programját, az "I. Carson Coma Palántaprogramot", amelyben egy kezdő zenekar számára ajánlja fel egy nagylemeznyi hangfelvétel ingyenes elkészítését.
 
 
Fotó: Street Sixteen

A Sziget történetének első gyerekzenekara is ott lesz a Turbina tininapján

Az alsó tagozatosokat és szüleiket éppúgy a Vajdahunyad utcába várják, mint a felsőbb évfolyamosokat: a kicsiknek játékos foglalkozást szerveznek, míg a nagyobbakkal Mehringer Marci, a MEHGRINGER zenekar frontemberre beszélget.
 
A rendőrség megszüntette a nyomozást a Rammstein frontembere ellen

A rendőrség megszüntette a nyomozást a Rammstein frontembere ellen

A németországi ügyészek megszüntették a nyomozást Till Lindemann ellen, miután szexuális visszaéléssel kapcsolatos vádakat emeltek ellene – értesült a BBC.
 
Van még valami, amit a Rammstein-koncertről nem írtak le?

Van még valami, amit a Rammstein-koncertről nem írtak le?

Nem sok. Mi a szerdai koncertet láttuk, de már kedden délelőtt spolier-hegyek jelentek meg, amelyekkel igyekeztünk elkerülni az ütközést. Szóval, sok újat nem tudunk mondani, nem is nagyon akarunk, gyak. minden megvolt, de talán azért akad valami...
 
Fotó: Abélard/Rammstein

Az Abélard lép fel a Rammstein előtt Budapesten is

A júliusi dupla koncertre már hónapok óta melegít a közönség – dacára a Till Lindemann körüli botránynak –, a hőfokot a francia duó komplettálja majd a koncertkezdésre.
 
 
Kóbor angyalok a Barba Negrában

Kóbor angyalok a Barba Negrában

A Piramis zenekart nem kell bemutatni:olyan lassan ötven éve megunhatatlan slágereket köszönhetünk nekik, mint a Szállj fel magasra, a Ha volna két életem, a Szabadnak születtem, vagy éppen a Becsület – ezek július 8-án, a Barba Negrában egészen biztosan felcsendülnek majd.
 
Fotó: Rammstein/FB

Till Lindemann ügyvédei visszanyilaznak

A Rammstein frontembere tagadja az őt ért vádakat, miközben az ügyvédek jogi lépésekkel fenyegetőznek a közösségi médiában – írja az Euronews.
 
Fotó: Rammstein/FB

Botrány árnyékolja be a Rammstein turnéját

Till Lindemann törölte magát az Instáról, a szervezők a koncertek után hivatalos afterpartykat offolták és a „nulladik soros” extra szolgáltatást is kivezetik, a Lindemann verseit kezelő kiadó azonnal megszakította a kapcsolatot a frontemberrel és lekerültek a német boltok polcairól...
 
Fotó: Maluridé/FB

Maluridé: szeressétek a feltörekvő dream-pop formációt!

A Maluridé 2020 tavaszán alakult, jelenlegi felállásban 2022 tavaszától zenélnek együtt. A zenekar alternatív zenei műfaja a pop, amely az elektronikus zene alapjaira épül, ugyanakkor lírikus, szövegközpontú énekszólamaikkal a klasszikus harmóniák eszköztárából is válogatnak.
 
Fotó: Gyerek Sziget

Háromnapos fesztivállal indítja a vakációt a gyerekek Szigete

A Hajógyári-sziget árnyas fái közt az ország egyik legnagyobb, ingyenes családi rendezvénye lesz népszerű előadók koncertjével, bábszínházzal, tánccal, vetélkedővel, sportprogrammal, zsonglőrökkel és artistákkal, ugrálóvárral, kézműves foglalkozásokkal és még rengeteg...
 
Korda Györgynek és Balázs Klárinak repült a Fonogram-életműdíj

Korda Györgynek és Balázs Klárinak repült a Fonogram-életműdíj

Tegnap este a Budapest Park színpadán derült fény arra, hogy a Fonogram – Magyar Zenei Díj 2023-as életműdíjasa Korda György és Balázs Klári. Az idei elismerések listája továbbá a legendás hangmérnök, Kraft Tamás nevével vált teljessé, aki szakmai életműdíjat kapott.
 
Rihanna-tól Rúzsa Magdiig: Dívák & Ikonok utazókiállítás a Zene Házában

Rihanna-tól Rúzsa Magdiig: Dívák & Ikonok...

A Zene Házában május 18-tól egész nyáron látogatható tárlaton Rihanna, Björk, Billie Eilish, Tina Turner, Cher, Marilyn Monroe, Beyoncé, Sade,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Hamarosan eldől, ki lesz a Tankcsapda előzenekara a Budapest Open Road Days-en

Összesen 196 zenekar nevezett a Budapest Open Road Days fesztivál „Légy a Tankcsapda előzenekara!” pályázatára.

SZIN 2024: a fesztivál 521 kedvezményes bérlettel ünnepli meg Szeged napját

A SZIN kedvezményes belépőkkel ünnepli Szeged Napját. A jeles dátumra utalva 521 igen kedvezményes SZIN-bérlet várja majd gazdáját, de korlátozott számban a napijegyek is olcsóbbá válnak.
Új koncertek