Fotó: Révész Sándor/FB (2021.)

Ajándék: Révész Sándor újra felénekelte a Piramis ünnepi klasszikusát

Az új köntösbe csomagolt Ajándékot idén maga a Piramis egykori frontembere hozta el zenésztársával, a Máté Péter-díjas Menyhárt Jánossal.
 
Fotó: Magneoton

Megjött a Király főcímdala

A Zámbó Jimmy kultuszát feldolgozó sorozat filmzenéjét Peter Šrámek énekli. December 5-én pedig „A Király – Filmzene & Symphonic" címmel dupla album jelenik meg az összes Jimmy-ihletésű filmzenével és több mint 10 vadonatúj, szimfonikus hangszerelésű Jimmy-klasszikussal, köztük...
 
 
Ha valaki a jéghideg Duna vizén lebeg, tüdőgyulladást fog kapni...

Ha valaki a jéghideg Duna vizén lebeg, tüdőgyulladást fog kapni...

Caramel tüdőgyulladást kapott új klipje forgatásán, de szerinte így is megérte...
 
A fotó illusztráció (Alex Green/pexels)

A rendezvényszakmában dolgozol? Akarsz róla beszélni?

A Magyar Turisztikai Program Alapítvány és a Hétfa Kutatóintézet közös kutatást indított annak érdekében, hogy feltárja a rendezvényszakmai karrierutakhoz szükséges készségeket és tanulható ismereteket. A kérdőívre a válaszokat a meghosszabbított határidőig, szeptember 30-ig...
 
Bombahír: duplázik a Rammstein Budapesten!

Bombahír: duplázik a Rammstein Budapesten!

Már a jegyértékesítés első napja is elég volt hozzá, hogy a német zenekar csaknem csurig töltse a Puskás Arénát a július 11-i koncertre.
 
Mi is volt ez a Rammstein-kavarás?

Mi is volt ez a Rammstein-kavarás?

Most, hogy tuti jönnek, visszalapoztunk az archívumunkban, mert már nem emlékeztünk, hogyan sikerült valakiknek lóvá tenniük az egész magyar sajtót (is).
 
 
Nigeri esküvőkön, piknikeken játszott dalok Mdou Moctar új kislemezén

Nigeri esküvőkön, piknikeken játszott dalok Mdou Moctar új kislemezén

Új kislemezzel jelentkezik a nemrég egy Fonogram-díjat és a Bánkitó fesztiválon a magyar közönség tetszését is bezsebelő Mdou Moctar.
 
Piramis live albuma a Várkert bazárban – sajnos már Gallai Péter nélkül

A Piramis live albuma a Várkert Bazárban – sajnos már Gallai Péter nélkül

Nyár elején adtunk róla hírt, hogy megjelent a Piramis MOM LIVE, arról a 2018-as koncertről, amelyen Gallai Péter utoljára lépett színpadra.
 
Eros Ramazzotti jövő tavasszal Budapesten!

Eros Ramazzotti jövő tavasszal Budapesten diktálja a tempót

Battito Infinito című világkörüli turnéja keretében jövőre újra eljön Budapestre Eros Ramazzotti: a világhírű olasz énekes 2023. április 19-én lép fel a Papp László Budapest Sportarénában. Eddig négyszer lépett fel Magyarországon, 2009-ben, 2013-ban, 2016-ban, majd 2019-ben,...
 
Fotó: Yungblud

Yungblud lemondta a fellépését – változik a VOLT holnapi műsora

Ez minden fesztiválszervező rémálma (ez is...), hogy egy nappal a fellépés előtt valaki beteget jelent... Mert ez történt most is: Yungblud betegség miatt kénytelen volt lemondani soproni koncertjét.
 
Nagy-szín-pad! (Fotó: Generali Gyereksziget)

Koncertekkel (is) búcsúzik a Gyereksziget a hétvégén

A Hajógyári-szigeten három hétvégén át ismét a gyerekek vették át a fesztiválhatalmat – aki eddig lemaradt volna az ingyenes programokról, még most szombaton és vasárnap bepótolhatja.
 
Fotó: Justin Bieber/FB

Koncerteket kell lemondania Justin Biebernek: lebénult a fél arca

Instagram-oldalán számolt be arról Justin Bieber, hogy következő fellépéseit lemondja, miután megtámadta egy betegség, a Ramsay-Hunt szindróma. Ennek eredményeképp pedig a fél arca lebénult: a jobb arcát érinti a baj, pislogni, mosolyogni sem tud – írja a 24.hu.
 
Rihanna-tól Rúzsa Magdiig: Dívák & Ikonok utazókiállítás a Zene Házában

Rihanna-tól Rúzsa Magdiig: Dívák & Ikonok...

A Zene Házában május 18-tól egész nyáron látogatható tárlaton Rihanna, Björk, Billie Eilish, Tina Turner, Cher, Marilyn Monroe, Beyoncé, Sade,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Hamarosan eldől, ki lesz a Tankcsapda előzenekara a Budapest Open Road Days-en

Összesen 196 zenekar nevezett a Budapest Open Road Days fesztivál „Légy a Tankcsapda előzenekara!” pályázatára.

SZIN 2024: a fesztivál 521 kedvezményes bérlettel ünnepli meg Szeged napját

A SZIN kedvezményes belépőkkel ünnepli Szeged Napját. A jeles dátumra utalva 521 igen kedvezményes SZIN-bérlet várja majd gazdáját, de korlátozott számban a napijegyek is olcsóbbá válnak.
Új koncertek