Viccelni manapság ritkán van kedve a zenekarnak...

Viccelni manapság ritkán van kedve a zenekarnak...

Ezt eddig gyakorlatilag minden zenekarról leírhattuk volna, most éppen a Rómeó Vérzik új klipjével kapcsolatban olvastuk a menedzsment által kiadott közleményben.
 
Ukk&Roll 2020 Karanténzáró Rock Piknik

Ukk&Roll: fesztivál helyett karanténzáró rockpiknik

Bár a júniusra tervezett Ukk&Roll fesztivált szintén törölni kellett a naptárból, a szervezők amolyan "csakazértis" alapon összeraktak egy 3 napos ingyenes rendezvényt nektek!
 
 
Metál Villa fesztivál

Kutyakemping, metálvásár, rockernyaraló: Metál Villa fesztivál Velencén

Idén második alkalommal kerül megrendezésre a Kalapács zenekar szervezésének köszönhetően a Metál Villa fesztivál. A helyszín Velence, ahol június 11. és 14. között a koncerteken kívül például hagyományőrző programokkal is várják a látogatókat.
 
Mi lett volna, ha a hősnő nem hal meg a Rómeo és Júlia végén?

Mi lett volna, ha a hősnő nem hal meg a Rómeó és Júlia végén?

Novemberben mutatták be a West Enden azt a musicalt, amely ezt a kérdést járja körbe – rengeteg zenével. És nem is akármilyennel...
 
Amerikában, a legendás Whisky a Go Go-ban lép fel a Tankcsapda, a Junkies és a Rómeó vérzik

Amerikában, a legendás Whisky a Go Go-ban lép fel a Tankcsapda, a Junkies és a Rómeó vérzik

A negyedszázados jubileumot ünneplő Junkies játszik Amerikában az idén 30 éves Tankcsapda előtt. A két banda október 4-én San Franciscóban, október 5-én pedig Los Angelesben, a legendás Whisky a Go Go-ban lép fel, ahol a debreceni zenekar a hivatalos születésnapi koncertjét tartja –...
 
Anyák egymást közt :)

Rómeó és Júlia-klipforgatás 500 önkéntes kórustaggal

Arról már beszámoltunk, hogy a kedvelt musicalt szeptember 14-én újra bemutatják a budapesti Sportarénában (nem az eredeti szereposztásban!). A jubileumi előadást megelőzően Rómeó és Júlia duettjéhez forgatnak klipet – sok száz közreműködővel.
 
 
Lehetsz király: Rómeó és Júlia-szülinap az Arénában

Lehetsz király: Rómeó és Júlia-szülinap az Arénában

A Rómeó és Júlia musical 15. szülinapját különleges, az Aréna sajátosságait kihasználó, látványban gazdag produkcióval ünneplik szeptember 14-én a Papp László Budapest Sportarénában.
 
Bowies Keep Swinging

Az Esernyősben záporoznak a tribute koncertek

Az Esernyős kulturális térként és kávézóként működik 3 HÉV-megállónyira a Margit hídtól. Koncertek, kiállítások, közösségi programok és vetítések mellett igazi kávékülönlegességek várnak mindenkit Óbuda különleges hangulatú Fő terén.
 
Újabb csokor sztárfelépő a Balaton Sound kínálatában

14: ennyi fellépővel gazdagodott a Balaton Sound kínálata

Pontosan 14 új fellépővel gazdagodott az idén július 3. és július 8. között Zamárdit teljes egészében elfoglaló Balaton Sound fesztivál, köztük a többszörös visszatérő The Chainsmokers, Jess Glyne, vagy a full koncertes változatban érkező Rudimental.
 
Fotó: Mohai Balázs (MTI)

Ez a Gipsy Kings nem az a Gipsy Kings volt – de ők is ezen a néven koncerteznek

Szerkesztőségünket többen megkeresték azzal, hogy a tegnapi MOM-béli koncerten nem is a Gipsy Kings lépett fel... valaki más, aki nem is volt olyan jó, mint ők... Hát, a Gipsy Kings egyszerűen NEM léphetett fel.
 
Fotó: Gipsy Kings/FB

Elmarad a Gipsy Kings holnapi koncertje!

De csak egy kicsit kell várni a pótlásra: október 29-én megtartják!
 
Legendák és a jelenkor kedvenceinek találkozása a RockBalatonon, ahol csak élő zenét hallhatsz!

Legendák és a jelenkor kedvenceinek találkozása a RockBalatonon, ahol csak élő zenét hallhatsz!

Augusztus 9-12 között ismét nagyágyúk koncerteznek Fonyódon, a már hagyományos, minden évben nagysikerű RockBalaton keretében. A fesztiválon csak és kizárólag élő zene van, tátogás nincs.
 
Amikor az Eszkimó asszony békében elvan a Dögkeselyűvel: mostantól a Körútnak is van saját zenéje

Amikor az Eszkimó asszony békében elvan a...

A Nagykörút, mint egy csatorna, körbeöleli a tágabb értelemben vett belvárost. Hogy a Körút identitás is lehet, sőt: dalok is születhetnek...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

SZIN 2024: a fesztivál 521 kedvezményes bérlettel ünnepli meg Szeged napját

A SZIN kedvezményes belépőkkel ünnepli Szeged Napját. A jeles dátumra utalva 521 igen kedvezményes SZIN-bérlet várja majd gazdáját, de korlátozott számban a napijegyek is olcsóbbá válnak.

Ma jelenik meg a Furiosa: A Mad Max Saga filmzenei albuma

A Mad Max-franchise előzményfilmjének zenéje a tervek szerint 2024. május 17-én jelenik meg digitálisan a WaterTower Records gondozásában. A soundtrack vinyl és CD formátumban is elérhető lesz, de kizárólag előrendelés útján.
Új koncertek