Ma kezdődnek az Eurovízió főpróbái – közönséggel rendezik meg!

Két év szünet után az utóbbi évek leglátványosabb és legmodernebb színpadával készülnek a 2021-es Eurovíziós Dalfesztiválra, amelyre idén nézőket is beengednek a rotterdami Ahoyba – természetesen a megfelelő járványügyi intézkedések mellet.

Fotó: ESC Hungary
Idén bárki felléphet az Eurovízióban!

Idén bárki felléphet az Eurovízión!

Enyhén szólva is kissé szokatlan eurovíziós év a 2020-as, ehhez képest a közvetítés sem lesz szokványos.
 
Megvan, mi lesz az Eurovízió helyett

Megvan, mi lesz az Eurovízió helyett

Azt nemrég megírtuk, hogy kórházzá alakították a koronavírus-járvány terjedése miatt lefújt Eurovíziós Dalfesztivál rotterdami helyszínét, az Ahoy konferenciaközpontot. Akkor még kérdés volt, hogy mivel pótolják a műsort és mivel kárpótolják az így ki nem jutott előadókat.
 
 
Fotó: news.yahoo.com

Járványkórház lett az Eurovíziós Dalfesztivált eredeti helyszínéből

Kórházzá alakították a koronavírus-járvány terjedése miatt elmaradt Eurovíziós Dalfesztivál rotterdami helyszínét, az Ahoy konferenciaközpontot. A létesítmény hétfőn a honlapján tudatta, hogy egyelőre 88 beteget tudnak elhelyezni, de ez a kapacitás később akár 680 ágyasra nőhet.
 
Sosem tudjuk meg, megnyerte-e volna Little BIG az Eurovíziót

Sosem tudjuk meg, megnyerte-e volna Little BIG az Eurovíziót

Ahogy az várható volt, a koronavírus-járvány miatt lemondták a szervezők az idei Eurovizós Dalfesztivált. A nemzetközi dalverseny május 12-16. között lett volna Rotterdamban.
 
Már tuti: Magyarország és Montenegró nem küld versenyzőt az Eurovízióra

Már tuti: Magyarország és Montenegró nem küld versenyzőt az Eurovízióra

Tegnap délután nyilvánosságra hozta az Eurovíziós Dalfesztivált szervező EBU Európai Műsorszolgáltatók szövetsége a 2020-as Eurovízió résztvevőinek listáját.
 
Nem megyünk az Eurovízióra!

Nem megyünk az Eurovízióra!

Ezennel (majdnem) hivatalos: Magyarország nem vesz részt a 2020-as rotterdami Eurovíziós Dalfesztiválon. Legalábbis erre következtetünk az eddigi "delegáló" közleményéből.
 
 
A Dal 2019 elérte a mélypontját – mi lesz 2020-ban?

A Dal 2019 elérte a mélypontját – mi lesz 2020-ban?

A Dal 2020-t illetően úgy tűnik, hogy a 2019-es versenyhez nagyon hasonló műsorsorozatra számíthatunk, de nagyon meghökkentő határidőkkel és feltételekkel – írja az ESC Hungary
 
Rotterdam legyőzte Maastrichtot: az Ahoy-ban lesz a jövő évi Eurovíziós Dalfesztivál

Rotterdam legyőzte Maastrichtot: az Ahoy-ban lesz a jövő évi Eurovíziós Dalfesztivál

A 65. alkalommal megrendezett versenynek 2020. május 12. és 16. között a holland kikötőváros Ahoy arénája ad majd otthont.
 
EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál...

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a tavalyi évad megnyitása előtt arról számoltunk be, hogy komoly tuningot kapott a hangrendszer. De a Kispál óta tudjuk, hogy "ésfénynek" is lennie kell.

A bakonybéli Szent Mauríciusz Monostorban ad koncertet az olasz Quartetto Eos

Magyarországon is elindul az Európai kamarazenei együttműködés, a MERITA projekt, amelynek az a célja, h felkeltse és fenntartsa az érdeklődést a klasszikus zene iránt. A program keretében első ízben május 19-én a bakonybéli Szent Mauríciusz Monostor történelmi terében ad koncertet az olasz Quartetto Eos.
Új koncertek