Az megvan, hogy szombaton Beethovent játszanak a romkocsmákban?

Az megvan, hogy szombaton Beethovent játszanak a romkocsmákban?

A zene éjszakája - csak klasszikusan címmel Budapest nyolc kedvelt szórakozóhelyén tartanak klasszikus zenei minikoncerteket szombaton késő délutántól éjfélig.
 
Meghalt a gitáros fia  – elmarad a Godsmack-koncert a Barba Negrában

Meghalt a gitáros fia – elmarad a Godsmack-koncert a Barba Negrában

A mai napon kaptuk a szomorú hírt, hogy Tony Rombola gitáros fia halála miatt, a 2018. október – novemberre tervezett Európa-turnét 2019-re halasztja a zenekar, így a november 24-i Barba Negrás koncert is új időpontban lesz majd – írják a szervezők.
 
 
Fotó: Fábián Juli Emlékalapítvány

Fábián Juli színpadot avatnak a Paloznaki Jazzpikniken

Fábián Juli szerepe a kezdettől fogva fontos volt a piknik életében, Juli személyisége és energiája része volt és marad a fesztiválnak."Az énekesnő a Jazzpiknik kezdete óta hajtóerőnk és múzsánk volt, így az emlékére a korábbi kis színpadot, ahol anno Juli debütált nálunk,...
 
Petruska és Szeder furcsa hangulatba kerültek

Petruska és Szeder furcsa hangulatba kerültek

Petruska az Illés zenekar generációs himnuszát, Az utcánt gondolta újra Szeder társaságában, jobban kidomborítva annak lírai oldalát. A klip a Szederrel közös, több évtizedes barátságát festi fel a képernyőre. Az utcán feldolgozása egyébként a dalszerző-gitáros nemrég megjelent...
 
Egy csomó dalt akkor is el tudnánk játszani, ha álmunkból ébresztenek fel – Korál-előjáték

Egy csomó dalt akkor is el tudnánk játszani, ha álmunkból ébresztenek fel – Korál-előjáték

Május 5-én, majdhogynem napra pontosan 40 évvel első nyilvános, ifiparkbeli fellépése után a Korál ad majd koncertet a Papp László Sportarénában. Ez annyival különlegesebb, mint a többi arénás koncert, hogy jóval ritkábban lépnek fel, és az is nagyban eltér majd, hogy a Korál...
 
Whiskyt isznak, whiskyt itatnak, mulatnak és mulattatnak: kik ők?

Whiskyt isznak, whiskyt itatnak, mulatnak és mulattatnak: kik ők?

Fennállásának ötödik születésnapját ünnepli a Jolly Jackers. Az ír kocsmarockot játszó zenekar az évforduló alkalmából január 19-én Budapesten koncertezik.
 
 
FOTÓ: F.O.System/ FB

Az F.O.System az AlteRábán tartja 33. születésnapi buliját!

Ahogy közeledik a karácsony, úgy érkeznek szépen sorban a 2018-as nyári fesztiválok húzónevei. A háromszoros Pro Art-díjas AlteRába Fesztivál a legkedveltebb magyar csapatokkal várja majd a koncertrajongókat 2018. július 10-14. között Körmenden.
 
50 éves a táncdalfesztivál!

50 éves a táncdalfesztivál!

Az 1967-68-as Fesztivál 50 éves évfordulóján nagyszabású színpadi show keretében idézik meg a magyar könnyűzene aranykorát. A táncdalfesztiválok óta nem hallott, eredeti hangszerelésben élvezhetik majd a legendás slágereket, melyek annak idején több mint tízmillió példányban...
 
A legjobb komcsazenekar elnevezés evör: FÉLDECIBEL

A legjobb komcsazenekar elnevezés evör: FÉLDECIBEL

Novemberben folytatódik a Rock Sorozat a MALTeR BeerStroban (Akácfa u. 38). November 16-án este a FélDecibel együttes ad koncertet.
 
Új hazai fesztivál születésének örülhetnek a rockzene rajongói, 2018-ban jön a VasMaRock piknik!

Új hazai fesztivál születésének örülhetnek a rockzene rajongói, 2018-ban jön a VasMaRock piknik!

Az idén nyolc éves körmendi Alterába fesztivál egyre nagyobb népszerűségnek örvend, viszont ennek hozománya, hogy az eredeti elképzelések a fellépőket illetően jelentősen változtak – a rockerek nagy bánatára.
 
Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A...

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.

Szeretnéd meghallgatni a fülemülék koncertjét?

Az idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatot; április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket, hogy egy késő délutáni, kora esti séta keretében hallgassák a fülemülék koncertjét.
Új koncertek