Koncert a sírkertben

Koncert a sírkertben

A tematikus séták mellett koncerttel, tájékozódási játékkal és fényfestéssel várják a látogatókat a Fiumei úti sírkertbe a Kulturális Örökség Napjain.
 
Az egykori Sirály helyén nyílik újra a Gödör

Az egykori Sirály helyén nyílik újra a Gödör

A Király utca 8-10-ből a Király utca 50-be átköltöző underground klubban júniusra elkészülnek a munkálatokkal. Ha a HELYZET engedi, akkor – kávézóként – ki is nyitnak, s a reményeink szerint normálisra hajazó szeptemberben pedig berobban a klubélet a többedik életét fogyasztó...
 
 
Ady Endre sírja a Fiumei úti sírkertben (NÖRI)

Elmarad mindenszentekkor a koncert a Fiumei úti sírkertben

A Nemzeti Örökség Intézete mindenszentek napján évek óta kulturális programot biztosít az emlékezőknek a Fiumei úti sírkertben. Idén a koronavírus-járvány miatt a megszokott koncert elmarad, helyette térzenével várja a gyászolókat a NÖRI.
 
Fehér Adrienn szerint zarándokhely lett Cserháti Zsuzsa nyughelye

Zarándokhely Cserháti Zsuzsa nyughelye

A zarándokok most azt tapasztalhatják, hogy 17 évvel halála után felállították Cserháti Zsuzsa síremlékét – írja a Blikk.
 
Fotó: mirror.co.uk

Robbie Williams és Gary Barlow végleg elásták a csatabárdot

Gary Barlow a végletekig kimaxolta The Crooner Session című napi duett videóinak vendéglistáját azzal, hogy egykori csapattársa Robbie Williams is beszállt a játékba egy dal erejéig.
 
Fotó: Szép lányok, ne sírjatok! (1970.)

Üzenetek a múltból – palack helyett lemezen

Pár hete kaptam egy meghívót Hegedűs Pisti kollégámtól, akivel valaha a Rockinform című lapnál ettük a rockzenei újságírók keserű kenyerét, igaz, nem egy időben, mert mire ő érkezett, én már a Fiksz rádióban hajhásztam az olcsó népszerűséget, de azért vannak közös pontok.
 
 
Van egy sikerdalod? Készíts hozzá karácsonyi verziót!

Van egy sikerdalod? Készíts hozzá karácsonyi verziót!

Robin Schulz és Erika Sirola „Speechless" című kiadványa nagy léptekkel halad előre: 2018-as megjelenése óta a hozzá készült videóklip több mint 42 millió megtekintésnél jár Youtube-on, Spotify-on pedig 185 milliószor hallgatták meg.
 
 Photo by Francesco Paggiaro from Pexels

A magyar rockzene eddig kiadatlan kincsei jelennek meg bakeliten

A november 22-én megjelenő vinyl lemezek egyikén Mészáros Márta 1970-es filmje, a Szép lányok, ne sírjatok zenéje, a másik kettőn a V'Moto-Rock-előd V'73, illetve az etnorockot játszó Barbaro koncertfelvétele hallható.
 
Ingyenes koncert és előadás a Fiumei úti sírkertben Halottak napján

Ingyenes koncert és előadás a Fiumei úti sírkertben Halottak napján

Szvorák Katalin népdalénekes ingyenes koncertje mellett a Halottak napi szokások a nagyvilágban című előadást hallgathatják meg az érdeklődők mindenszentek és halottak napja alkalmából a fővárosi Fiumei úti sírkertben, amely ezen időszak alatt meghosszabbított nyitva tartással üzemel.
 
Female Metal Voices Tour –  5 női frontemberes zenekar a Dürerben

Female Metal Voices Tour – tele lesz női frontemberes zenekarokkal a Dürer

Ismét a hölgyeké lesz a főszerep a Dürer Kertben idén december 8-án: Magyarországra érkezik a Leaves' Eyes-Sirenia-Forever Still-Lost in Grey-Asphodelia ötösfogat, s hozzájuk majd hazai meglepetésvendégek is csatlakoznak majd.
 
Fotó: szicksandor.blog.hu

A fesztvál, ahol a zsíroskenyér nem a retro-láz miatt kerül a pultba

Július 11-14 között Alattyánban újra beindul a buliőrület, hisz a Zsír on the Fest rendezvényen többek közt olyan előadókkal találkozhatunk majd, mint a Parno Graszt, az AK26, a USNK, vagy Curtis.
 
BB

Biztos van magyarázat arra, miért lett tollas a The Backstreet Boys háta

Az amerikai fiúcsapat – számunkra egyelőre érthetetlen okokból – csirkejelmezben rohangált az utcán, majd Jimmy Fallon segédletével egyik legkedveltebb számuk rövidített, kotkodácsolós verzióját is előadták a stúdióban. Figyelem, megrázó képsorok következnek! :)
 
A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13....

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Új Margaret-korszak indult a Magyar Zene házában

Nemrég debütált a Margaret Island ötödik stúdióalbuma, Minden levegővétellel újra megszületünk címmel. Az aktuális koncerteken már el is hangzott egy-egy új dal, azonban a lemez teljes anyagát először április 19-én játszotta el a zenekar a Magyar Zene Házában.

Kygo-show az MVM Dome-ban

A "legtöbb belépőt értékesítő" címre jogosult dance előadó 2018 óta most először indul turnéra, és körbeviszi látványos élő show-ját világon. A 26 állomásos turné szeptember 7-én indul Commerce Cityben, majd többek között Boston, Toronto, Chicago, Berlin, Amszterdam és Párizs érintésével december 13-án, Dublinban ér...
Új koncertek