Veled más helyzet... Fatal Error klippremier!

Művirágok Karneválja címmel dupla lemezzel rukkol elő rövidesen a zenekar. A lemez első fele júniusban lát napvilágot, melynek előfutáraként ma megjelent a Veled más a helyzet című szám, a zenekart Mirtse Kori (Kontraszt) egészíti ki énekfronton.

Fotó: Bikali Sándor
A fotó illusztráció (1978.)

Rocktörténeti jelentőségű Beatrice-koncertanyag jelent meg vinylen

A negyvenéves felvétel most először látott napvilágot teljes egészében. A felvételt a nyolcvanas évek második felében gyenge minőségű kalózkazettákon terjesztették, de az sem volt pontos leképezése annak, ami a Kisstadionban elhangzott.
 
Fotó: Művészetek Völgye

Két magyar fesztivál is bejutott a nemzetközi párkeresőbe

Sosem volt még ilyen fontos a nemzetközi hálózatok kiépítése, mint a mai, koronavírus-sújtotta zenepiacon. A MOST projekt azt tűzte ki célul, hogy befűzze a Balkán muzsikáját is a nemzetközi zenei szőttesbe.
 
 
Fotó: Boy George Facebook

Boy George visszatér!

Nálunk szerencsére lassan már feledésbe merülnek a házi készítésű karanténvideók, azonban vannak még országok, ahol egyelőre ez az egyetlen szórakozása művésznek és közönségének is. Ezúttal Boy George fakadt dalra egy szál gitár kíséretében.
 
Fotó: Szelei Róbert (Pexels)

A Kannibálok grillezve szeretik

Az Animal Cannibals egy új nyári tracket készített a karantén alatt – hogy, hogy nem, a grillezés és a bográcsozás lett a témája.
 
Jelentkezett a Sziget

Jelentkezett a Sziget

Amikor megláttuk az ismerős feladónevet a mailboxunkban, azt gondoltuk: és akkor most megszólalnak... Lassú volt az újrakattintásig a mozdulat, azért mégis csak a Sziget a magyar fesztiválok zászlóshajója, az embernek összeszorult a szíve, hogy na, most mondják le... Ráadásul a levél...
 
Így lesz a Kádár-kockából Carbonfools-klip

Így lesz a Kádár-kockából Carbonfools-klip

A zenekar új klipjét egy nemzetközi építészeti verseny helyszínén forgatta – ezzel is támogatva a pécsi, miskolci és algériai szakemberekből álló csapatot.
 
 
Kék bakeliten jelent meg a SoLaTi első albuma

Kék bakeliten jelent meg a SoLaTi első albuma

A Solati Music 2016-ban alapította az elismert jazz-zongorista, Tzumo Árpád. Az együttes főként r'n'b és soul stílusban, a jazz harmóniakészletét is felhasználva, sajátos formavilággal szólal meg.
 
Fotó: Mónus Márton/MTI

Van élet a Despacito után. De nem nálunk... - Luis Fonsi koncertjén jártunk

Úgy tűnik, ahogy lecsengett a Despacito-korszak, Luis Fonsi is csak egy lett a latin sztárok közül. Ennek ékes bizonyítéka a tegnap esti Aréna koncert, ahol nem kis meglepetésemre szemmel is jól láthatóan csökkentett üzemmódban működött a rajongói érdeklődés.
 
Így ünnepel egy 20 éves fesztivál – Open Road Fest szülinapi kiadás

Így ünnepel egy 20 éves fesztivál – Open Road Fest szülinapi kiadás

Az Open Road Fest ezúttal sem csak a zenéről és motorokról szól majd. Lélegzetelállító kaszkadőr show, légi parádé és Freestyle Motocross bemutató is várja a közönséget. Kijár mindez egy jubiláló fesztiválnak – és a közönségének.
 
100 évet ünnepel a 20 éves Open Road Fest

100 évet ünnepel a 20 éves Open Road Fest

A Harley-Davidson Open Road Fest szülinapi bulisorozatnak is beillik: a 20 éves fesztivál színpadán egymást váltják majd a 10, a 30 és a 40 éves jubileumot ünneplő zenekarok, s mindez 100 évet tesz ki, nem jogerősen :)
 
Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek