Költözik a STRAND fesztivál

Költözik a STRAND Fesztivál

Zamárdi vezetése úgy döntött, idén egyetlen tömegrendezvénynek sem ad otthont a város – tette közzé ma a FB-oldalán a fesztivál szervezőgárdája.
 
Fotó: B my Lake Festival Official

Költözik a B My Lake

Tegnap osztottuk meg azt a sajtóértesülést, hogy az idei Balaton Sound és a STRAND Fesztivál helyszíne biztosított Zamárdiban. A hangsúly az idein van. A B My Lake viszont már biztosan költözik.
 
 
Fotó: Balaton Sound Official

24.hu: Lefoglalták Zamárdiban a Balaton Sound helyszínét

Mégpedig június végére. A 24.hu információja szerint a szigetesek új szerződési ajánlattal jelentkeztek be a Balaton-parti városban, ahol csütörtökön a polgármester emiatt rendkívüli képviselő-testületi ülést hívott össze, amelyen végül úgy döntöttek, engedélyt adnak a...
 
Eladó a STRAND Fesztiválon készült, nagyon balatonos közösségi alkotás!

Eladó a STRAND Fesztiválon készült, nagyon balatonos közösségi alkotás!

December 20-án, a Jónak lenni jó! Műsorának egyik kiemelt tételeként lehet majd licitálni a legnagyobb balatoni festményre, amelyet a MOL Nagyon Balaton felkérésére augusztusban a fiatal képzőművész, Labrosse Dani képzőművész a STRAND Fesztivál közönségével közösen készített.
 
Szabadstranddá változik a STRAND Fesztivál

Szabadstranddá változik a STRAND Fesztivál

A STRAND Fesztivál szervezői SzabadSTRAND címmel az eredeti helyszínen, augusztus 19-22. között várják programokkal a közönséget. Az ingyenes minifesztivál ugyan pótolni nem tudja az elmaradt koncerteket, de felér egy tartalmas nyaralással.
 
Mi jöhet augusztus 15. után? - megszólalt Lobenwein Norbert

Mi jöhet augusztus 15. után? - megszólalt Lobenwein Norbert

FAQ – magyarul GYIK. A „Gyakran Ismételt Kérdések” minden fesztivál honlapjának sokat használt menüpontja. 2020-ban jelentősen új értelmet nyert ez a link. Kérdés akad bőven, válasz már kevésbé, fesztivál meg pláne alig. Vagy mégis? Szerdán kiderül. Lobenwein Norbert írása.
 
 
Strand 2020

Strand 2020: a SUM 41, Ellie Goulding és a Milky Chance kilogolt, de van másik!

Eddig reménykedtünk benne, hogy a Strand Fesztivál lesz az üdítő kivétel, ahol minden beharangozott külföldi sztárvendég rendben megérkezik, de sajnos a járvány miatt rengeteg előadó döntött a turnéja halasztása mellett. Így szegényebb lett a rendezvény 4 húzónévvel, de érkeznek...
 
Petőfi Zenei Díj

Presser Gábor, Rúzsa Magdi, Nagy Feró – díjátadóval indul a STRAND fesztivál

Most, hogy végre felszabadultunk a koncertes tiltás alól, magabiztosabban nézünk az augusztusi fesztiválok felé. Szépen alakulnak a programbontások, és immáron az is biztos, hogy idén sem maradunk Petőfi Zenei Díj-gála nélkül Zamárdiban a Strandon.
 
A 2019-es buli (Strand Fesztivál)

A Bagossy Brothers nyitja a STRAND fesztivált

2020-ban a megszokottnál sokkal később indul a fesztiválszezon – és ez egy meglehetősen finom megfogalmazása annak, ami történt. A tervek szerint augusztus 18-án az idei év minden bizonnyal első fesztiválos nagykoncertje fűződik majd a Bagossy Brothers Company nevéhez, akik egy...
 
A Dürer elment nyaralni

A Dürer elment nyaralni

Arról már tavaly beszámoltunk, hogy a kultikus szórakozóhely kitelepedett a Lupa-tóra. Ez a „tesztverzió", annyira bejött, hogy idén a teljes partszakasz – mármint a fapados, nem a luxus – vendéglátását és programszervezését átvállalta a Dürer, ezért már a komplett öblöt is...
 
Nagy-Szín-Pad!

Nagy-Szín-Pad!: a verseny elmaradt, az eredményhirdetés nem

Idén nem a megszokott formában jelentkezik a Nagy-Szín-Pad! tehetségmutató: versengés nélkül megvan a nyertes. Mind a négy.
 
Mama kérlek

Mama, kérlek: ma estig minden megtekintés 1 forintot fial, hajrá!

Hétfőn debütált a YouTube-on Bródy János ikonikus dalának újragondolt verziója, amelyben négy hazai sztárelőadó énekel. A megtekintések pedig jótékony forintokat érnek!
 
Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek