Elmarad a Demjén-koncert az Agárdi Popstrandon

Elmarad a Demjén-koncert az Agárdi Popstrandon

Bár Rózsi állapota javul és remélhetőleg hamarosan felépül, az Agárdi Popstrand szervezői úgy döntöttek, nem rendezik meg ezt a nagyon várt koncertet.
 
Elindult a közönségszavazás a Petőfi zenei-díjért folyó versengésben

Elindult a közönségszavazás a Petőfi Zenei Díjért folyó versengésben

Idén is Zamárdiban, a STRAND Fesztivál nyitónapján, augusztus 20-án rendezik meg a IV. Petőfi Zenei Díj átadóját, ahol nagyszabású, 120 perces élő show keretében, 11 kategóriában díjazzák a hazai könnyűzenei élet legnépszerűbb előadóit, és a műsort a Balaton legnagyobb...
 
 
100 éves lett a fürdő: nagy buli lesz a Palán!

100 éves a strandfürdő: nagy buli lesz a Palán!

Tiszteletet parancsoló korba lépett a margitszigeti strand: immáron 100 éve várja a fürdőzőket s a harmincas évek vége óta hullámoztatja őket a Duna ölelésében. A jubileumot a Palatinus 100 elnevezésű minifesztivállal ünneplik meg.
 
Megteltek a koncertkompok a Balatonon

Megteltek a koncertkompok – de NAGYON sok program van még a BALATONon!

Május 24-én a Zamárdi MOL Nagyon Balaton Teraszon José Padilla fellépésével és a Punnany Massif telt házas kompkoncertjével hivatalosan is elrajtolt a MOL Nagyon Balaton rendezvénysorozat.
 
Fotó: plazssiofok.hu

Ingyen fesztivállal nyit a Siófoki Nagystrand a hétvégén

Új rendezvénnyel gazdagodik 2019-ben a siófoki programkínálat. Idén először, hagyományteremtő szándékkal indul a Strand Szezonnyitó május 17-19. között, megünnepelve a nyári szezon kezdetét. Az ingyenes rendezvényen fellép Király Viktor és a Magna Cum Laude is.
 
Fotó: officialsgjunior/ Hello Siófok/FB

Királyi módon indul a strandszezon Siófokon

Idén először rendez Strand Szezonnyitót a város május 17-19. között. Az ingyenes fesztiválon fellép Király Viktor, a Magna Cum Laude, illetve Marót Viki és zenekara is.
 
 
Fotó: Major Kata

Együtt STRANDolhatsz Steve Aokival, a Modesteppel és Sigmával

Újabb neveket, valamint három színpad részletes programját jelentették be a STRAND Fesztivál szervezői. Augusztus 20-24. között még több világsztár érkezik a zamárdi Szabadstrandra: fellép Steve Aoki, a Modestep, Sigma és az Ofenbach is.
 
Fotó: rte.ie

R&B nagyágyúval erősít a Strand Fesztivál!

Még a karácsonyi ajándékvásárlási dömping előtt a Strand Fesztivál is villantott egy újabb szupersztárt a már eddig is illusztris névsorához. 2019-ben érkezik a Balatonhoz Jason Derulo!
 
Jared Leto-ék összeszedték a közönségnek kiosztott zászlókat a koncert végén – STRAND feszt összefoglaló

Jared Leto-ék összeszedték a közönségnek kiosztott zászlókat a koncert végén – STRAND feszt összefoglaló

A Strand Fesztivál az én szemszögemből nézve még mindig a "low budget" megoldása a nagytestvéreknek, de azt kell mondanom, ezerszer szerethetőbb, és legfőképpen élvezhetőbb, mint például a Sziget az utóbbi években. Azt is elárulom, miért.
 
Fotó: Tátrai Tibor/FB

Tátrai Tibor életműdíjat kapott, az énekesnők egyöntetűen lemondtak a jelölésükről Fábián Juli javára

Kedd este harmadik alkalommal adták át a Petőfi Zenei Díjakat – ezúttal a Zamárdi STRAND Fesztivál nyitónapján. Kilenc kategória jelöltjei versengtek azért, hogy átvehessék a bronzból készült Petőfi-szobrokat. A nomináltak közé nem a teljes magyar paletta, hanem csak azok...
 
Programváltozás a Strand Fesztiválon: elvesztettük a frekvenciákat

Programváltozás a Strand Fesztiválon: elvesztettük a frekvenciákat

Alig egy hét múlva kezdődik a Balaton legnagyobb nyárbúcsúztató fesztiválja a Strand, ahol sajnos az utolsó pillanatban is akadnak még izgalmak a fellépők terén.
 
 Holnap hajnalig: A Neoton felszántja a PLÁZS homokját

Holnap hajnalig: A Neoton felszántja a PLÁZS homokját

A Neoton Família legnagyobb slágerei csendülnek fel a holdfényes Balaton-parti éjszakában augusztus 3-án a siófoki PLÁZSon, ahol egy kis ízelítőt kaphatunk abból is, amivel a Neoton Família Sztárjai formáció az októberi Aréna-beli koncertjére készül.
 
A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek