Minifesztivál épült a Powerwolf buli köré

Minifesztivál épült a Powerwolf buli köré

Teljes a line-up: jön a Dynazty, az Eclipse, a Visions Of Atlantis, a Classica, a Hydra és a Power.
 
Most és itt: klippremierrel és koncertekkel tért vissza 8 év után a Napkutya zenekar

Most és itt: 8 év után klippremierrel és koncertekkel tért vissza a Napkutya zenekar

A Napkutya zenekar egy hosszabb alkotói szünetet követően újra aktív!
 
 
Mi köze van az Imperium zenekarnak az Orange County Choppershez?

Mi köze van az Imperium zenekarnak az Orange County Choppershez?

Egy újabb dalt mutatott be a hamarosan megjelenő debütáló nagylemezéről a Matláry Miklós billentyűs-zeneszerző vezette Imperium. A még 2018-ban indult, a Nevergreen és az Ámok zenekarokban már együtt játszott muzsikusokból alakult formáció Országút az Égre című friss szerzeménye...
 
Fotó: Sutus Fanni

Betyárvilág és Jim Morrison a Müpában – fúvósokkal, vonósokkal, vendégekkel

Egyedi hangszereléssel, rendhagyó felállással és kizárólag erre az alkalomra készülő meglepetésekkel is készülnek a Hey, June! idei fellépői a Müpában június 6. és 9. között.
 
Robbie Williams rövidesen Budapestre érketik. A fotó a berlini koncertjén készült (RW/FB)

Koronás ciki: nemhogy a Spice Girls, de gyakorlatilag senki nem ér rá fellépni III. Károly koronázási koncertjén

Lehet egy királynak nemet mondani? Ezzel a felvezetéssel osztottuk meg nemrég a hírt, hogy TALÁN a Spice Girls ötösfogatként tér vissza a színpadra a jeles eseményen, legalábbis a királyi ház nagyon szerette volna ezt. Úgy tűnik azonban, nem elképzelhetetlen dolog visszautasítani egy...
 
A zenekar a Suliturnén (FB)

Brit rádiók is játsszák a magyar poprock csapat új dalát

A Dirty Slippers Honest Kid (Őszinte gyerek) című száma az elmúlt napokban több angol rádióban volt hallható, illetve játsszák rotációban. A dalt elsőként a független előadókat felkaroló Unsigned Radio UK mutatta be február 6-án, két nappal később a manchesteri Hive Radio adta le.
 
 
Fotó: Samara Joy/FB

Grammy 2023: ez a 23 éves jazzénekes vitte el a pálmát a Maneskin elől

A vasárnapi Los Angeles-i Grammy-gálán a jazzénekes Samara Joy lett a legjobb új előadó, olyan neveket maga mögé utasítva, mint Wet Leg, Anitta és a Maneskin. Samara Joy a legjobb dzsessz vokál album kategóriát is behúzta.
 
Nagy Karácsonyi Hammond-ünnep a Gödörben 

Nagy Karácsonyi Hammond-ünnep a Gödörben 

Két hazai hammondos zenekar, a Premecz Mátyás Organ Trio és a Fenyves Quartet részvételével kerül megrendezésre a "Hammond Orgasm Vol.1." elnevezésű rendezvény a Gödör Klubban december 21-én.
 
 33 év után új dalt jelentetett meg az F.O. System

33 év után új F.O. System-dal jelent meg

Az F.O. System a ’90-es évek kultikus underground zenekara, akiknek egyetlen lemeze jelent meg és 1991-ben be is fejezték a közös zenélést, vagyis majdnem befejezték: mára már hagyomány, hogy évente egy koncerten találkoznak kitartó rajongóikkal. Így lesz ez január 28-án is: az...
 
Fotó: Nazareth/FB

Love Hurts: 76 éves korában elhunyt Dan McCafferty, a Nazareth énekese

Dan McCafferty, a legendás hard rock zenekar énekese, aki az 1970-es évek rock klasszikusainak, a "Love Hurts"-nek és a "Hair of the Dog"-nak a "hangja" volt, november 8-án, életének 76. évében elhunyt. A halál okát nem közölték.
 
Fotó: Bohemian Betyars (2017.)

Nem babonásak a Betyárok: 13 állomásos ázsiai turnéra indulnak

Ázsia nem idegen a Bohemian Betyars számára, korábban is turnéztak arra, háromszor is, s ezen események során kifejezetten hasznos kapcsolatokat tudtak kiépíteni a térségben, sőt, a Japonicus nevű lemezkiadó gondozásában megjelent egy lemezük is Japánban.
 
Fotó: SZIN Facebook

A SZIN az egyik legszerethetőbb fesztivállá érett az évek során

Ez volt az 54. alkalom, hogy a Szegedi Ifjúsági Napok keretében fesztivált rendeztek a városban, és mint ahogy azt az előzetes érdeklődési hullám is előre jelezte, az idei rendezvény a végeredményt tekintve igencsak sikeresnek bizonyult. Mi pedig egyre inkább rajongóivá válunk!
 
A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek