Fotó: Kóbor János és Presser Gábor, az Omega együttes tagjai 1969-ben a gyömrői Művelődési Házban. Fortepan / Péterffy István

A Gyöngyhajú lány akaratán kívül újra hódít Amerikában

Ez az szebbik megfogalmazása annak, hogy már megint lenyúlták. Csodaszámba megy a Presser-Adamis szerzőpáros 1968-as dalának az életútja.
 
A Koncert.hu ajánlja: fél tucat esemény a héten a kultfilmtől Taylor Swiften át a f*sz* kis buliig

A Koncert.hu ajánlja: fél tucat esemény a héten a kultfilmtől Taylor Swiften át a f*sz* kis buliig

Ötnél persze sokkal több koncert, esemény, buli lesz a héten, csak egy laza keresztmetszetet adunk arról, milyen sokszínű a budapesti zenei élet: van itt minden :)
 
 
A Thirty Seconds To Mars visszatér Budapestre

Jared Leto tényleg fölmászott az Empire State Building tetejére, hogy bejelentse a 30 Seconds To Mars budapesti koncertjét (is)?

Tényleg. Az ikonikus New York-i épület csúcsáról az Oscar-díjas színész valójában a Thirty Seconds To Mars monumentális, Seasons 2024 elnevezésű világkörüli turnéját kürtölte szét, amely Latin-Amerikát, Európát, Észak-Amerikát, Ausztráliát és Új-Zélandot is érinti. Több...
 
A Turbinában lép fel a lány, aki dalt írt Harry Styles-ról

A Turbinában lép fel a lány, aki dalt írt Harry Styles-ról

Charlotte Sands gyerekkora óta ír dalokat, a legtöbben mégis egy TikTok-on virálissá vált szerzeménye, a Harry Stylesról szóló Dress miatt ismerték meg.
 
Miért nem szereti Hobo a Kopaszkutya filmet?

Miért nem szereti Hobo a Kopaszkutya filmet?

A választ a GrundRecords posztjából tudtuk meg. Hobo már egy ideje hirdeti a szeptemberi Kopaszkutya koncertet, a lemezmegjelenés híre is sokakhoz eljutott. A kiadó most új hírekkel szolgálj.
 
Közép-kelet- és dél-európai etnokoktél, keverve, nem rázva

Közép-kelet- és dél-európai etnokoktél, keverve, nem rázva

A Bohemian Betyars és Parno Graszt Budapest Park-béli koncertje július 20-án volt, de híres – és elfoglalt, ráadásul önkéntes – szerzőket nem szoktuk sürgetni. Jobbára nem is tudjuk, hogy írni fognak :) A Zerge-életmű egy újabb, alapos, minden részletre IS kiterjedő darabja...
 
 
Fotó: Sziget 2022

Sziget 2023: idén sajnos nem lehet fürdeni a Dunában

A Szigetet első alkalommal harminc évvel ezelőtt szervezték meg: 1993. augusztus 19-én lépett be az első Sziget-látogató az akkor még Diáksziget néven indult rendezvényre, amelyre akkor 43 ezren voltak kíváncsiak. Azóta eltelt harminc év, a Szigetre ma már a világ több mint száz...
 
Ma kezdődik a 27. FEZEN Fesztivál!

Ma kezdődik a 26. FEZEN Fesztivál!

Ma kezdődik a buli Fehérvár legfelkapottabb fesztiválján, ahol a legnagyobb húzónév idén egyértelműen a The Black Eyed Peas csapata, de emellett rengeteg más koncert és persze játékok is várják a vendégeket, értékes nyereményekért cserébe. :)
 
Paloznak

Ahol a csillagok alatt szólnak a nagykoncertek és a közönség a fűben táncol – Paloznaki Jazzpiknik

Alig két hét múlva ismét a Balaton északi partjának egyik legkedvesebb falujában gyűlnek össze a jazz és a jó bor szerelmesei, az idén már 11. alkalommal megrendezendő Paloznaki Jazzpikniken, ahol többek közt olyan neves fellépők gondoskodnak majd az igényes szórakoztatásról, mint...
 
RTL: Partybuszt állított be vonatpótlónak a MÁV

RTL.HU: Partybuszt állított be vonatpótlónak a MÁV

Egyik olvasója úgy tájékoztatta az rtl.hu-t, hogy a buszon üvöltött a zene, az utasok nemkülönben, a buszon villództak a fények, középen pedig ülések helyett egy bőrkanapé volt beállítva.
 
Omar Sheriff a Dürerben  – Norvégia legnagyobb szenzációja látványos show-val érkezik Budapestre

Omar Sheriff a Dürerben – Norvégia legnagyobb szenzációja látványos show-val érkezik Budapestre

Az oslói arénát egy hónap alatt tízszer töltötték meg, tavasszal pedig Európát is beveszik: a Karpe rapduó látványos, a Quickstyle táncosaival kiegészült Omar Sheriff című showjával érkezik a Dürer Kertbe, 2023. május 24-én.
 
Rock in the city: több száz rockzenész egy színpadon – elindult a jelentkezés!

Rock in the city: több száz rockzenész egy színpadon – elindult a jelentkezés!

Nagyszabású koncertet ad a több száz rockzenészből álló CityRocks június 18-án Európa Kulturális Fővárosában, Veszprémben (majd július 29-én az erdélyi Szatmárnémetiben).
 
Ez a Vad Fruttik új dalának története

Ez a Vad Fruttik új dalának története

Nincs vissza címmel új dallal és a hozzá forgatott klippel jött ki a Vad Fruttik. A szám alkotói folyamata egészen rendhagyó módon történt,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Egy tragédia miatt elhalasztották, most megvan a Call Me Karizma-koncert új időpontja

Bár tavaszi koncertturnéját egy, a dobosa életében bekövetkezett tragédia miatt halasztani kényszerült, Call Me Karizma betartotta ígéretét és itt az új dátum a budapesti koncertjére, úgyhogy mindenki átírhatja a naptárjában: Call Me Karizma – november 3., Turbina.

Bazi nagy majális a Bakáts téren: közös koncertet ad a Duckshell és a Besh o droM

Nem csak a munka ünnepét, hanem Magyarország Európai Unióhoz való csatlakozásának 20. évfordulóját is megünneplik 2024. május 1-én, szerdán a Ferencvárosban.
Új koncertek