Fotó: Rolling Stones/Madrid (FB)

Megakadt a Rolling Stones európai turnéja: Mick Jagger koronavírusos

Pár órával a kezdés előtt fújták le a Rolling Stones esti amszterdami koncertjét Mick Jagger koronavírus-fertőzése miatt – olvastuk reggel a 444.hu-n.
 
Fotó: Plázs Siófok

Plázs Boat Party – buli a Balaton közepén (is)

Június 11-én indul az első Plázs Boat Party, vagyis a buli a Balaton közepén. Idén a Plázs és a Bahart együttműködésének köszönhetően öt alkalommal bont vitorlát a Plázs bulihajója, az első alkalommal a Be Massive csapata érkezik a fedélzetre.
 
 
Egy rappert agyonlőttek, egy másiknak a lánya halt meg

Egy rappert agyonlőttek, egy másiknak a lánya halt meg

Igazság szerint egy darabig követtük a rapperek fekete krónikáját, de aztán feladtuk, mert magunk is sokalltuk a gyászjelentéseket. Most egyszerre két rossz hír jött, az áldozatok nagyjából egyidősek.
 
Összeállt a Party a Szigeten

Összeállt a Party a Szigeten

Újabb előadók nevei kerültek napvilágra a Sziget idei felhozatalából, ezúttal a Ticketswap Party Aréna fellépőiből válogatva. Azt már korábbról is tudjuk, hogy fellép Alan Walker, Steve Aoki, Apashe vagy NGHTMRE, és arról is volt szó, hogy lesz egy dedikált napja az elrow-nak és a...
 
Fotó: Aerosmith

HVG: Visszaesett Steven Tyler, csúszik az Aerosmith turnéja

A lap az együttes közleményére hivatkozik, mely szerint Tyler hosszú ideje dolgozott a józansága megőrzésén, de egy műtét után a fájdalom (illetve annak csillapítása) miatt visszaesett, és önként bevonul egy rehabilitációs intézménybe.
 
Csak az énekes maradt életben a zenekarból – ítélet született a Colectiv-tragédia ügyében

Csak az énekes maradt életben a zenekarból – ítélet született a Colectiv-tragédia ügyében

Hatéves pereskedés után jogerős ítélet született csütörtökön a bukaresti Colectiv klubban 2015-ben bekövetkezett, 65 ember halálát okozó tűzvész felelőseinek ügyében.
 
 
Fotó: Plázs Siófok

Plázs 2022: Siófokon Krúbival rajtol a nyár

A közönségkedvenc fellépők és fesztiválok mellett 2022-ben is számos új előadót köszönthetünk majd a Plázs nagyszínpadán. A szezon a pünkösdi hosszú hétvégén – azaz június 4-5-én - rajtol Krúbival és számos magyar sztár dj-vel, valamint Dj Dominique Fergeteg Party-jával.
 
Fotó: ¡Nosnach

Ingyenes kolostorrom-koncert – fülemülékkel

A tavaly indult sorozat egyedi és romantikus környezetbe helyezett irodalmi ihletésű koncertekkel mutatja be Veszprém és a Balaton-felvidék egyedülállóan gazdag középkori örökségét. Az első idei esemény igazi különlegesség lesz, hiszen a ¡Nosnach és Sirokai Mátyás mellett az...
 
Fotók: sinco

Minden Bohemian Betyars-anyuka első szóra vállalta a klipszereplést – fotók!

Anyák napján osztottuk meg, aznap is volt a premierje a Betyárok új klipjének. Minden elfogultság nélkül állítjuk, hogy ez volt az elmúlt évek legszerethetőbb, ha nem imádni való anyáknapjás-zenekaros megnyilvánulás. Most itt a sztori hozzá és a forgatáson készült fotókból is pár.
 
Lackfi Dorottya – aZorka – és a káosz

Lackfi Dorottya – aZorka – és a káosz

Lackfi Dorottya tavaly indította útjára aZorka nevű szólóprojektjét. A fiatal énekes-dalszerző alternatív pop dalait versszerű szövegek, melankolikus dallamok jellemzik, tökéletesen konzerválják milyen most Budapesten élni huszonévesen. Első kislemeze novemberben jelent meg Elharapott...
 
Fotó: Cityrocks/FB

Zenésztábort szervez a CityRocks, de lesz majd flashmob is

A CityRocks visszatér Dunaújvárosba, a tavalyi rockflashmob után ezúttal augusztus 4-5-6-án egy háromnapos zenésztábor keretében.
 
Harry beenged minket a házába – Május 20-án érkezik Harry Styles új albuma

Háztűznéző: május 20-án érkezik Harry Styles új albuma

A minap jelentették be, hogy május 20-án jelenik meg Harry Styles új (3.) albuma, a Harry’s House. Az időzítés tökéletes, hiszen az énekes július 13-án érkezik az Arénába.
 
Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató a MANYI-ban

Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató...

Fellegterápia címmel elkészült a FellegAjtó első nagylemeze. A név egy világzenei és etnoprojektet takar, amely ötvözi a hagyományos népi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Idén is koncertek töltik meg a Gyárkertet Veszprémben

Nagy kérdés volt, hogy a tavalyi, egész nyáron át tartó fesztivál folytatja-e a működését, hiszen az Európa Kulturális Fővárosa projekt már befejeződött. A válasz megérkezett: igen!

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a tavalyi évad megnyitása előtt arról számoltunk be, hogy komoly tuningot kapott a hangrendszer. De a Kispál óta tudjuk, hogy "ésfénynek" is lennie kell.
Új koncertek