Mindenki számára furcsa év volt – koncerttel zárja 2021-et a Kéknyúl aTrafóban

Mindenki számára furcsa év volt – koncerttel zárja 2021-et a Kéknyúl a Trafóban

A december 27-i koncert tavaszig a zenekar utolsó budapesti táncolós fellépése lesz, így érdemes még most feltöltekezni Kéknyúl-energiákkal.
 
Mindenki nyugodjon le, a karácsony megmenti az évet

Mindenki nyugodjon le, a karácsony megmenti az évet

Legalábbis ezt állítja új klipjében – és nem egészen új dalában – a Twenty One Pilots.
 
Budapesti Karácsonyi Vásár/FB

Vörösmarty téri karácsonyi vásár – csak védettségivel

Faix Csaba, a Budapest Brand nZrt. vezérigazgatója az Inforádiónak beszélt arról, hogy a Fővárosi Önkormányzat idén végre megrendezheti a Vörösmarty téri karácsonyi vásárt, amelyet november 19-től lehet látogatni – de a koronavírus-járvány fokozódása miatt csak védettségi...
 
Összegubancolódtak – négy év után itt a Bohemian Betyars új albuma

Soronként is megveheted az új Bohemian Betyars-albumot

Négy év után új nagylemezzel jelentkeztek a hazai a speed-folk-freak-punk nagykövetei, a Bohemian Betyars.
 
Fotó: MaNDA

Megjelent vinylen az első magyar hardrock-koncert

A legendás Taurus együttes 1972-es felvétele nemsokára 50 éves, és először jelent meg vinylen, mégpedig vágatlan formában.
 
Fotó: Sutus Fann

Dűlőre jutnak a zenészek – Új zenei podcasttal bővül a paletta

A Hangfoglaló által kiírt pályázatnak köszönhetően egyre több izgalmas zenei podcasttal lehet találkozni. A Dűlő például arra vállalkozik, hogy leültet két, teljesen különböző zenei közegből érkező művészt, hogy megosszák egymással kedvenceiket és a műsor végére dűlőre...
 
F. O. System-koncert (2018. november Barba Negra)

Három év után ismét koncertet ad az F. O. System

Majdnem pontosan egy évvel az eredetileg kitűzött, majd elhalasztott időpont után, november 6-án koncertet ad az F.O. A Barba Negrás event címében szereplő "Dark Star 2.0" nem az előzenekar nevét jelenti, hanem magát az eseményt, ami majdnem november hetedikére esik... A két dolgot csak az...
 
A fotó illusztráció, a CityRocks dunaújvárosi rendezvényén készült (CityRocks/FB)

CityRocks-Bonchida: A legfiatalabb zenész egy hatéves dobos lesz

A bonchidai Bánffy-kastély udvarán – az Electric Castle helyszínén – tartják szombaton a CityRocks rockzenei flashmobot, amelyen több mint 180 romániai és külföldi amatőr és profi zenész ad elő közösen 12 közismert rock számot.
 
Fotó: Aurora zenekar/FB

Ez mindenki kudarca volt: az Aurora zenekar – és Szilágyi István szomorú története

Szilágyi István – tragédiával végződő – története évekig témát adott a bulvárlapoknak. Az emberiségbe vetett maradék hitet őrzi meg, hogy a szenzáció hajhászása mellett akadt jó pár ember, aki igazán megpróbált segíteni – a támogatók egyik vezérhajóját az Aurora...
 
Fotó: CityRocks (2019.)

Pink Floyd, Linkin Park, Quimby: itt az idei CityRocks setlist-je

A CityRocks Hungary-t egy zenészekből álló baráti társaság alapította 2017-ben Magyarországon, Szegeden, az olasz Rockin1000 úttörő kezdeményezésének mintájára. tavaly az ismert okból elmaradt, idén 2021. augusztus 21-én (esőnap: szeptember 4.) Dunaújvárosban, a Szalki-szigeten...
 
Fotó: Beachattack /FB

A legnagyobb tengerparti fesztivál a közelünkben: Beachattack

Nemrég a siófoki Plázson mutatkozott be, majd augusztus 22-27 között a Pag szigetén fekvő Novalja városában várja a magyar közönséget az egyik legnagyobb tengerparti fesztivál, a Beachattack – amelyet "Horvátoszág Ibizájaként" is emlegetnek.
 
Fotó: Horváth Ádám

Kastélyházibuli újratöltve!

Újból megrendezik a baráti zenekarok összefogásából született La Boumot – akit érdekel, tavaly milyen volt, a HBO Go kínálatában megnézheti.
 
Bor, mámor, Kovacs – Jazzy fesztivál májusban

Bor, mámor, Kovacs – Jazzy fesztivál májusban

A felsorolás végződhetne úgy is, hogy MATT BIANCO vagy IZO FITZROY, de, bocs, nekünk a 2016-os szigetes fellépése óta KOVACS az isten(nő) :)
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

A falu rosszai koncerttel és új klippel ünneplik 15. szülinapjukat

Egy minden bizonnyal eszeveszett bulit rendez május 31-én a Budapest Parkban a Bohemian Betyars, s eme jeles napon évek óta állandó tettestársuk, a Parno Graszt is velük tart majd, de lesznek meglepetésvendégek is.

Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden Party Zenei-Gasztrofesztivált őszre

A rendezvény 2024. május 10-12. dátumon szerepelt, de a szervezők ma közleményben tudatták, hogy módosítaniuk kellett: az esemény új időpontja október 4-5-6-a lesz.(FRISSÍTVE)
Új koncertek