Fotó: Cityrocks/FB

Zenésztábort szervez a CityRocks, de lesz majd flashmob is

A CityRocks visszatér Dunaújvárosba, a tavalyi rockflashmob után ezúttal augusztus 4-5-6-án egy háromnapos zenésztábor keretében.
 
Harry beenged minket a házába – Május 20-án érkezik Harry Styles új albuma

Háztűznéző: május 20-án érkezik Harry Styles új albuma

A minap jelentették be, hogy május 20-án jelenik meg Harry Styles új (3.) albuma, a Harry’s House. Az időzítés tökéletes, hiszen az énekes július 13-án érkezik az Arénába.
 
 
Gyere, mesélj: Park Reality Check

Gyere, mesélj: Park Reality Check

Park Reality Check néven indít útjára egy hétrészes minisorozatot a Budapest Park. Minden adásban egyszerre két előadóval beszélgetnek, a most megjelent első részben Giorgiot (Carson Coma) és Dzsúdlót láthatjátok.
 
A Stones egészen közel gördül Magyarországhoz

A Stones egészen közel gördül Magyarországhoz

A Rolling Stones bejelentette 2022-es turnéját, mely a SIXTY nevet viseli annak örömén, hogy ezzel a turnéval is megünnepelik a 60 különleges együtt töltött évet. Mick, Keith és Ronnie idén nyáron Európa-szerte fellépnek – két koncertet is adnak a londoni Hyde Parkban.
 
Lovasi Andrást legutóbb a Partizán kérdezgette, link a cikkben. Fotó: Partizán/FB

Zenészek egymás közt: Livius Lovasit faggatja

Április 7-én folytatódik a K11 Művészeti és Kulturális Központban Varga Livius (Varga Livius és a NeVa, A Kutya Vacsorája, Quimby) Zeneszín sorozata, melynek vendége ezúttal Lovasi András, a Kispál és a Borz és a Kiscsillag zenekarok frontembere, szóló előadó és többek között a...
 
 A Dirty Slippers felajánlotta a turnébuszukat – de kint vannak a pályaudvarokon is

A Dirty Slippers felajánlotta a turnébuszukat – de kint vannak a pályaudvarokon is

Adományokkal és tolmácsolással is segítik a Dirty Slippers tagjai kárpátaljai magyarokat és az Ukrajnából menekülőket – mondta el Lobó-Szalóky Lázár énekes-gitáros, a zenekar alapítója szerdán az MTI-nek.
 
 
Glastonbury 2022 – egyelőre a pletykák uralják a nagyszínpadokat

Glastonbury 2022 – bár rebesgetik, az ABBA biztosan nem lesz ott

Magyarországon egyre-másra jelentik be a fesztiválok a fő fellépőiket, A Glastonbury szervezői egyelőre kivárnak/csepegtetnek: eleddig Diana Ross, Billie Eilish, Paloma Faith és Little Simz (joruba származású brit-nigériai rapper) erősítették meg a fellépésüket a Worthy Farmon.
 
Digitálisan felújítva kerül a mozikba a Kopaszkutya

Digitálisan felújítva kerül a mozikba a Kopaszkutya

Február 10-től rövid időre visszatér a mozivásznakra Szomjas György zenés kultuszfilmje, a Földes László Hobo, Schuster Lóránt, Deák Bill Gyula és Póka Egon főszereplésével 1981-ben bemutatott Kopaszkutya.
 
 Fotó: American Shot 8.0/Pexels

A CD kora leáldozott?

Magyarországra is berobbant a letöltőkártya, ami számos újszerű funkciója mellett a zeneiparban kiválthatja a CD lemezek kiadását is.
 
A One Direction nem jutott el hozzánk, de Harry Styles jön, jön, jön!

Megvan Harry Styles koncertjének új időpontja!

Harry Styles 2020-ban jelentette be, hogy világkörüli turnéra indul, amelyben végre-valahára hazánkat is útba ejti. A Papp László Budapest Sportarénában adott volna koncertet 2020. május 31-én, amit az ismert okokból töröltek.
 
Fotó: Love Zone

Párkeresés funkyval és titkosszolgálati eszközökkel

Nincs erőltetett társkeresés, a party a lényeg – az ismerkedés csak a ráadás. Ezt ígérik annak a rendhagyó bulinak a szervezői, amit a Symbol Budapestben rendeznek meg február elején.
 
Fotó: Eric Clapton/FB

Eric Clapton, Kid Rock és Van Morrison a Variety legrosszabb dal/2021. listáján

Kemény volt a verseny ezen "kitüntetett" helyekért, de íme néhány a legrosszabb dalok közül a múlt évből – írja a lap, és hozzáteszi, hogy a védőoltás-ellenes rock gyakorlatilag külön alműfajjá vált, s szerintük Kid Rock, DaBaby, Eric Clapton vagy Van Morrison dacosan lázító...
 
Bor, mámor, Kovacs – Jazzy fesztivál májusban

Bor, mámor, Kovacs – Jazzy fesztivál májusban

A felsorolás végződhetne úgy is, hogy MATT BIANCO vagy IZO FITZROY, de, bocs, nekünk a 2016-os szigetes fellépése óta KOVACS az isten(nő) :)
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

A falu rosszai koncerttel és új klippel ünneplik 15. szülinapjukat

Egy minden bizonnyal eszeveszett bulit rendez május 31-én a Budapest Parkban a Bohemian Betyars, s eme jeles napon évek óta állandó tettestársuk, a Parno Graszt is velük tart majd, de lesznek meglepetésvendégek is.

Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden Party Zenei-Gasztrofesztivált őszre

A rendezvény 2024. május 10-12. dátumon szerepelt, de a szervezők ma közleményben tudatták, hogy módosítaniuk kellett: az esemény új időpontja október 4-5-6-a lesz.(FRISSÍTVE)
Új koncertek