A Sivatagi Fiúk visszatérnek Budapestre

A Tinariwen 13 év után látogat el ismét Budapestre: az Akvárium Klub NagyHalljában adnak majd koncertet 2024 szeptemberében.

A Sivatagi Fiúk visszatérnek Budapestre
Fotók: Margitszigeti Színház

A folyóban sziget, a szigeten tó: igazi klasszikus elektropoposan a Margitszigeti Színházban

A hattyúk tava címmel kortárs balettprodukció látható július 20-án a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon a Ballet Preljocaj előadásában.
 
Fotó: Christie's

Több mint (3,6 milliárd forintért keltek el Mark Knopfler gitárjai

Több mint 8 millió fontért (3,6 milliárd forintért) keltek el szerdán egy londoni árverésen a Dire Straits együttest alapító Mark Knopfler gitárjai és erősítői. A londoni árverésre 61 országból jelentkeztek be licitálók és vásárlók.
 
 
A bélyeghez alkalmi boríték, valamint egyedi bélyegző is tartozik

Csepregi Évát megbélyegezték

Csepregi Éva énekes, előadóművész, a Neoton Família együttes tagjának öt évtizedes munkássága és januári életműkoncertje tiszteletére tematikus bélyeget bocsátott forgalomba a Magyar Posta Zrt..
 
Fotó: Csákvári Péter

Új albumát mutatja be Hangácsi Márton csütörtökön a Turbinában

A konyhában ülve kezdte el megírni a lemez első hangjait Hangácsi Márton, de nagyon nem jött az ihlet egy ideig a budapesti lakásban. Úgy döntött, bérel egy házat Jenőn, elvonul egyedül, és az inspiratív térben hamar meg is született a TüköReflex című album.
 
Egy este – 25 versenyző: vasárnap folytatódik a Budapest Open Mic

Egy este – 25 versenyző: vasárnap folytatódik a Budapest Open Mic

Szeptember 24-én 17.00 órai kezdettel folytatódik Budapest Open Mic rendezvénysorozat, amely elsősorban feltörekvő rap és trap előadóknak biztosít bemutatkozási lehetőséget nyolc héten át – megannyi nyeremény ígéretével.
 
 BÜBÜKERT: miniesztivállal gyűjtenek a Siklósi Örs Alapítványnak a Dürerben

BÜBÜKERT: miniesztivállal gyűjtenek a Siklósi Örs Alapítványnak a Dürerben

Szülinapi kívánságnak indult baráti összejövetelből lett minifesztivállal gyűjtenek a Siklósi Örs Alapítványnak a Dürer Kertben szeptember 16-án kiváló underground zenekarokkal és meglepetés headliner vendéggel a BÜBÜKERT jótékonysági minifesztivál keretében.
 
 
Paloznak

Ahol a csillagok alatt szólnak a nagykoncertek és a közönség a fűben táncol – Paloznaki Jazzpiknik

Alig két hét múlva ismét a Balaton északi partjának egyik legkedvesebb falujában gyűlnek össze a jazz és a jó bor szerelmesei, az idén már 11. alkalommal megrendezendő Paloznaki Jazzpikniken, ahol többek közt olyan neves fellépők gondoskodnak majd az igényes szórakoztatásról, mint...
 
Úgy kell abbahagyni, hogy az csúcs legyen – tízezer ember előtt búcsúzott el a Ricsárdgír

Úgy kell abbahagyni, hogy az csúcs legyen – tízezer ember előtt búcsúzott el a Ricsárdgír

12 év után a Ricsárdgír trashcirkusz végleg bezárta a kapuit. Az utolsó nagy bulira május 18-án, csütörtökön került sor a Budapest Parkban.
 
Életműkoncertre készül Csepregi Éva

Életműkoncertre készül Csepregi Éva

A Neoton Família Sztárjai énekesnője már a héten belengette a koncert hírét a közösségi médiában, mára már megvan a dátum is: 2024. január 6., Budapest Aréna.
 
Fotó: Donka PAnna

40 éve bálozik a Pál Utcai Fiúk – a dal nem maradt ugyanaz

Az idén negyven éves formáció A bál című dalt rögzítette most újra, sőt, az azonos című lemez borítóját is reprodukálták.
 
Az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjét 500 brit moziban is meg lehet nézni élőben

Az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjét 500 brit moziban is meg lehet nézni élőben

A 2023-as Eurovíziós Dalfesztivált Liverpoolban rendezik meg május 9. és 13. között. A két elődöntő után a döntőt május 13-án tartják.
 
A koncert, amit te irányítasz

A koncert, amit – LED-karkötőkkel – te irányítasz

Magyarországra érkezik a Red Bull Jukebox, egy Budapesten még soha nem látott interaktív koncert, amelyet a közönség irányít. A Margitszigeti Szabadtéri Színpad szezonnyitó eseményén, 2023. május 19-én este a Z-generáció kedvenc együttese, a VALMAR és meghívott meglepetésvendégeik...
 
Ez a Vad Fruttik új dalának története

Ez a Vad Fruttik új dalának története

Nincs vissza címmel új dallal és a hozzá forgatott klippel jött ki a Vad Fruttik. A szám alkotói folyamata egészen rendhagyó módon történt,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Egy tragédia miatt elhalasztották, most megvan a Call Me Karizma-koncert új időpontja

Bár tavaszi koncertturnéját egy, a dobosa életében bekövetkezett tragédia miatt halasztani kényszerült, Call Me Karizma betartotta ígéretét és itt az új dátum a budapesti koncertjére, úgyhogy mindenki átírhatja a naptárjában: Call Me Karizma – november 3., Turbina.

Bazi nagy majális a Bakáts téren: közös koncertet ad a Duckshell és a Besh o droM

Nem csak a munka ünnepét, hanem Magyarország Európai Unióhoz való csatlakozásának 20. évfordulóját is megünneplik 2024. május 1-én, szerdán a Ferencvárosban.
Új koncertek