Ez a Woodstock 50 biztos! Megemlékezés színészekkel a Budapest Parkban

Ez a Woodstock 50 biztos! Megemlékezés színészekkel a Budapest Parkban

A Woodstock 50 elnevezésű jubileumi rendezvényt mégsem tartják meg az Egyesült Államokban, de a legendás fesztiválra a kerek évfordulón a magyar fővárosban biztos megemlékeznek. A Budapest Parkban augusztus 15-én színművészek közreműködésével idézik fel a félévszázados dalokat.
 
Game over: hősies üzdelem után végleg elbukott a Woodstock 50 Amerikában

Game over: hősies küzdelem után végleg elbukott a Woodstock 50 Amerikában

A legelejétől fogva követtük a fesztivál sorsát – hát nem egy sikersztori. Talán már a második cikknél sejteni lehetett, hogy valószínűleg semmi sem lesz belőle, de hát a reményhal. Azt persze nem tudjuk, mi hajtotta egészen a falig a szervezőket, a presztízs, a mentsük a menthetőt...
 
 
Ez lenne az új helyszín (Merriweather Post Pavilion, Maryland). Első pillantásra megteszi...

A Woodstock 50 amerikai szervezői nem akarnak a taligára kerülni

Az ember egyszerűen nem tud nem gondolni a Gyalog Galopp halottszállítós jelentére (Még élek!) akkor, amikor az amerikai emlékbuliról szóló újabb és újabb híradásokat olvassa... Heroikus küzdelmet folytatnak a szervezők, mások már rég feladták volna, és beletörődtek volna a...
 
Fotó: inquirer.com

Jimi Hendrix kimaradt az évfordulós Woodstock-válogatásból

Különleges évfordulós kiadványokkal jelentkezett a Warner Music. Az amerikai kiadó többféle válogatást készített az 50 éve lezajlott legendás Woodstock Festival anyagából.
 
Woodstock 50: a Gastroblues fesztiválra érkezik a legendás fesztivál két egykori fellépője

50 years after: a Gastroblues fesztiválra érkezik Woodstock két egykori fellépője

Arról többször írtunk, hogy az 50. évforduló tiszteletére szervezett amerikai megabuli gyakorlatilag kudarcba fulladt. Magyarországon azonban több olyan rendezvény is lesz, amely méltó módon emlékezik meg a legendás hippifesztiválról. Ilyen a paksi Gastroblues is.
 
Fotó: Tiszavirág Fesztivál

A tiszavirág életű fesztivál – a természet semmihez sem hasonlítható közreműködésével

Ha le kellene írnunk egy zenei fesztivált, akkor elsőként a hatalmas színpadok, fényáradat, óriási hangerő, egymás sarkát taposó tömeg jut az eszünkbe. Azt sokan már aligha tartják elképzelhetőnek, hogy egy fesztivál beköltözhet egy város szívébe, egy folyóparti sétány árnyas...
 
 
Most ott tart a dolog, hogy talán mégis lesz Woodstock 50

Most ott tart a dolog, hogy talán mégis lesz Woodstock 50

Úgy tűnik, mégis megrendezik az 50. évfordulóját ünneplő Woodstock fesztivált. Az esemény stábja a jelek szerint tovább folytatja a munkát, miután a bíró az ő javukra döntött a nemrég kilépett főszponzorral, a Dentsuval szemben.
 
Mégis elmarad a Woodstock 50 Amerikában. Vagy nem...

Mégis elmarad a Woodstock 50 Amerikában. Vagy nem...

A Woodstock 50 befektetői lefújták a fesztivált, de a szervezők erősködnek, hogy így is megtartják az eseményt
 
Nem sikerült jól a Woodstock 50 fesztivál rajtja Amerikában

Nem sikerült jól a Woodstock 50 fesztivál rajtja Amerikában

A fesztivál bizonyos engedélyek hiányában elhalasztotta a jegyértékesítés, a szervezők pedig gőzerővel nyugtatják az érdeklődőket, hogy nem fogják lemondani az eseményt.
 
Most már biztos: a Creedence Clearwater Revival együttessel koncertezik az Omega

Nem a Creedence Clearwater Revival együttessel, hanem a Creedence Clearwater Reviveddel koncertezik az Omega

Teljesen belekavarodtunk a dologba, és elég hosszasan kellett keresgélni, mert a REVIVED-ot sem a barátunk, a Google, sem a FB nem akarta kidobni... Viszont az Omega plakátján ez a név szerepel...
 
Nem tudják megrendezni az eredeti helyszínen a Woodstock 50. jubileumi fesztivált

Nem tudják megrendezni az eredeti helyszínen a Woodstock 50. jubileumi fesztivált

Végre itt vannak a legendás fesztivál 50. évfordulós eseményének fellépői! A lista nem hagy kivetnivalót maga után – egy generációval feljebb azért vannak, akik ingatjáka fejüket (aszerk.) –, a szervezők igazán kitettek magukért. A fellépők között többek között olyan nevek...
 
Fotó: woodstock.com

Bazinagy emlékbuli lesz Őriszentpéteren: fellép az Omega és a Creedence Clearwater Revival (?)

Egy Facebook-bejegyzésből tudtuk meg, hogy Woodstock 50. évfordulójára Őriszentpéteren egy megabulival készülnek augusztus 17-én.
 
KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Comic Con vendégrendezvényeként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Egyetlen alkalommal újra megjelenik nyomtatásban a PESTI EST

Április 4-én (...) kerül a mozikba a rendszerváltás körüli időszakot felelevenítő Kék Pelikan című film. A bemutató kampányának részeként a filmet forgalmazó JUNI11 Distribution életre kelti a kilencvenes évek és az ezredforduló legendás programmagazinját – írja a Magyar Narancs.

Új tagot keres a Szent Efrém Férfikar

Ha hiszed, ha nem, a férfikar bejelentett, főállású énekest keres. A félig-meddig családi zenekarból ugyanis kiszáll Bubnó Márk – őt egy különleges koncerttel búcsúztatják, az eseményt csatoltuk.
Új koncertek