Kalandra Fül! – egyedülálló komolyzenei fesztivál kisgyerekes családoknak

Mozart, a csokigolyók sztárja – egyedülálló komolyzenei fesztivál gyerekeknek: Kalandra Fül!

A tavalyi nagy siker után idén is megrendezi az Óbudai Danubia Zenekar (ÓDZ) Magyarország egyetlen, kimondottan gyerekeknek, kisgyermekes családoknak szóló klasszikus zenei fesztiválját. A Kalandra Fülnek augusztus 28–29-én a Budapest Music Center ad otthont.
 
18 ezer lépés a Művészetek Völgyében

18 ezer lépés a Művészetek Völgyében

Mindezt egyetlen nap alatt sikerült "lelépni", mégpedig csütörtökön, a fesztivál 7. napján. Kukkolós fesztiválbeszámolónk következik.
 
 
Fotó? Bor, mámor, Bénye

Pezsgős reggeli, wartburgos dűlőtúra, koncertek – gasztrokulti fesztivál Erdőbényén

Tizenkét borászat részvételével és számos programmal, többek között dűlő- és pincetúrákkal, kóstolókkal, koncertekkel rendezik meg idén a 'Bor, mámor, Bénye' gasztrokulturális fesztivált augusztus 12. és 15. között a Tokaj-hegyaljai Erdőbényén.
 
Félidőig  tízezren látogattak el a Művészetek Völgyébe

Félidőig napi tízezren látogattak el a Művészetek Völgyébe

30. alkalommal nyitotta meg kapuit a Művészetek Völgye. A tíz napos fesztivál első felében napi tízezer látogató érkezett a Völgybe, aki még tervezi, augusztus 1-ig van lehetősége összművészeti fesztiválozni.
 
MTI/Soós Lajos

Győrben ad ingyenes koncertet Plácido Domingo

A spanyol operaénekes az egészségügyi dolgozók tiszteletére lép majd fel augusztus 6-án a Győri Filharmonikusokkal a győri Dunakapu téren. A koncertre a további érdeklődök is regisztrálhatnak majd a hellogyor.hu weboldalon.
 
A Tűzkerék xT és Török Ádám koncertje 2019. július 10-én  az Esztergomi Várszínházban.

Ezért mondta le a koncertjeit Török Ádám

Az Érezd Szombathelyt! programsorozatról szóló cikkünkben jeleztük, hogy a teraszkoncerteket Török Ádám nyitotta volna meg, de betegség miatt lemondta a fellépést. Utána megnéztük az eseményeket: nem csak ezt, mindegyik Mini-koncertet törölték.
 
 
Van mód a biztonságos fesztiválok lebonyolítására –180 ezer látogatóval zárt az EXIT

Van mód a biztonságos fesztiválok lebonyolítására –180 ezer látogatóval zárt az EXIT

Négy nap alatt összesen 180 ezer látogatót számlált Európa idei első nagyfesztiválja, az újvidéki EXIT. A szervezők nem titkolták, hogy az egész európai fesztiváliparág előtt szeretnék újranyitni a kapukat, a döntéshozók felé is jelezve, hogy van mód 2021-ben biztonságos...
 
 Elindult a Zenélő Budapest ingyenes koncertsorozat

350 szabadtéri koncert ingyen: Zenélő Budapest

Mintegy 350 ingyenes koncerttel várja a Zenélő Budapest rendezvénysorozat az érdeklődőket augusztus 31-ig a főváros több szabadtéri helyszínén.
 
20 évvel ezelőtt egy szemétdomb helyén indult a Dombos Fest

20 évvel ezelőtt egy szemétdomb helyén indult a Dombos Fest

A civil összefogással létrehozott rendezvény azóta a térség egyik legjelentősebb és legkedveltebb művészeti fesztiváljává vált. A löszfal egy év kihagyás után ismét a legszebb arcát mutatja, köszönve a páratlan fényfestészetnek is.
 
 Fotó: Johannes Havn (Pexels)

Mi lesz veled, rendezvényszektor?

A Magyar Turisztikai Program Alapítvány (MTPA), a Nemzeti Kulturális Alap (NKA) és a Magyarországi Rendezvényszervezők és -szolgáltatók Szövetsége (Maresz) konferenciát szervezett Rendezvény ReStart címmel, azzal a céllal, hogy elősegítse a teljes rendezvényszektor zökkenőmentes és...
 
Moszkvában betiltották az 500 fősnél nagyobb rendezvényeket

Moszkvában betiltották az 500 fősnél nagyobb rendezvényeket

Betiltotta az 500 fősnél nagyobb bel- és kültéri rendezvényeket az orosz fővárosban a koronavírus okozta járványhelyzet romlása miatt kedden Szergej Szobjanyin moszkvai polgármester.
 
A zene ünnepe 2018-ban (thelocal.fr)

Liberte! 15 hónap után a franciáknál is indulhatnak a zenés, táncos rendezvények

Több mint egy évig tartó leállás után Franciaországban június 30-tól álló közönséggel is engedélyezett koncertek rendezése, július 9-től pedig kinyithatnak a diszkók.
 
Rihanna-tól Rúzsa Magdiig: Dívák & Ikonok utazókiállítás a Zene Házában

Rihanna-tól Rúzsa Magdiig: Dívák & Ikonok...

A Zene Házában május 18-tól egész nyáron látogatható tárlaton Rihanna, Björk, Billie Eilish, Tina Turner, Cher, Marilyn Monroe, Beyoncé, Sade,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Hamarosan eldől, ki lesz a Tankcsapda előzenekara a Budapest Open Road Days-en

Összesen 196 zenekar nevezett a Budapest Open Road Days fesztivál „Légy a Tankcsapda előzenekara!” pályázatára.

SZIN 2024: a fesztivál 521 kedvezményes bérlettel ünnepli meg Szeged napját

A SZIN kedvezményes belépőkkel ünnepli Szeged Napját. A jeles dátumra utalva 521 igen kedvezményes SZIN-bérlet várja majd gazdáját, de korlátozott számban a napijegyek is olcsóbbá válnak.
Új koncertek