Fotó: Justin Bieber/Insta

3 nap alatt 20 millióan nézték meg Ed Sheeran és Justin Bieber kollaborációját

Május 9-én töltötték fel, jelenleg 20 millió körül jár a nézettségi mutatója a két sztár közös klipjének. Mondhatjuk, nagy siker, de azért az "elsöprő" jelző még mindig Taylor Swiftnek jár, mert Brendon Urie-val közös dala immáron felülről veri a 160 milliót.
 
Fotó: twenty one pilots (Hamburg, 02.12.)

Youtube TOP történelmet írt a twenty one pilots

A twenty one pilots két videója is bekerült a legkedveltebb Youtube-videók közé.
 
 
Ezek voltak az év legnépszerűbb magyar videói

Ezek voltak az év legnépszerűbb magyar videói

A leggyakrabban játszott zenei videóinak listáját publikálja tizedik alkalommal a YouTube. Elsőként a magyar termést olvastuk át a Marketin&Média Online cikkében.
 
Mindenki ingyen megnézheti Paul McCartney lemezbemutató koncertjét!

Mindenki ingyen megnézheti Paul McCartney lemezbemutató koncertjét!

Nemrég arról számoltunk be, hogy Sir Paul lázasan dolgozik új albumán, ami várhatóan szeptember elején lát napvilágot, Egypt Station címen. Itt a szeptember eleje – és az ígéret szerint itt a lemezbemutató is!
 
A Radiohead hatórányi koncertanyagot töltött fel a YouTube-ra

A Radiohead hatórányi koncertanyagot töltött fel a YouTube-ra

A zenekar a világ körüli turnéjából (2016-2017) egy holland, egy olasz és egy lengyel fesztiválon adott koncertet osztott meg a nagyközönséggel, ráadásul ingyen – tudtuk meg a Magyar Narancsból.
 
Zsarolja a YouTube a zenészeket?

Zsarolja a YouTube a zenészeket?

Van az a pénz, ahogy szokták mondani, és úgy tűnik, zenei körökben is igaz a mondás. Ezúttal a legnagyobb videós megosztó oldalról keringenek nem túl pozitív pletykák.
 
 
Fotó: tommygirard.wordpress.com

My Chemical Romance: a zenekar nem létezik, mégis új videók láttak napvilágot!

Az együttes 2013. március 22-én– 12 éves pályafutás után – jelentette be a feloszlását. A rajongók azóta is minden apró jelből arra következtetnek, hogy most majd talán újra összeállnak egy turnéra – azonban a volt zenekar volt tagjai rendre elismétlik, hogy reunion-ról szó...
 
Wolf Kati koncertje élőben követhető a Youtube-on!

Wolf Kati koncertje élőben követhető a Youtube-on!

2017. november 16-án a MOM Kulturális Központban saját zenekarával és egy 40 fős kórussal lép színpadra Wolf Kati, amit az M2 Petőfi TV a saját Youtube csatornáján élőben közvetít!
 
A YouTube szerint a P!ATD és a Twenty One Pilots a legjobb halloweeni banda

A YouTube szerint a P!ATD és a Twenty One Pilots a legjobb halloweeni banda

A Youtube összeállított egy listát a leggyakoribb halloweeni közönségkedvenc dalokból, köztük szerepel a kétezres évek egyik legnépszerűbb emo bandája, a Panic! At The Disco (aki azóta már kinőtte ezt a szerepet, és a popipar egyik legnagyobb, folyamatosan megújulni tudó együttese)...
 
A fotón Anika Nilles

A világ leghíresebb csaj dobosa a Budapest Music Expón

Már épül a Hungexpón minden idők legnagyobb közép-kelet-európai zenei kiállítása, a Budapest Music Expó, hogy aztán október 6-tól három napon át a zenéé legyen a főszerep. A rendezvényen több nemzetközi sztár is fellép, többek közt a világ legismertebb női dobosa, Anika Nilles...
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek