Reflektorfényben a K-pop: nem, most nem halt meg senki

Reflektorfényben a K-pop: nem, most nem halt meg senki

Az utóbbi időben csak úgy került be ez a műfaj a híreink közé, hogy holtan találták egy-egy képviselőjét. Végre valami mást is közölhetünk: a HVG vette észre, hogy egyetlen nap alatt 82,4 millió megtekintést gyűjtött be a Blackpink nevezetű K-pop banda.
 
Letiltotta a YouTube Kasza Tibiék klipjét

Letiltotta a YouTube Kasza Tibiék klipjét

Mivel nekünk nincs gondunk a tegnap a FB oldalunkon is bemutatott klip lejátszásával, a Blikkből tudtuk meg, hogy a videómegosztó állítólag pornográf tartalomnak minősítette és egyes felhasználók számára elérhetetlenné tette Dér Heni és Kasza Tibi új közös produktumát.
 
 
Fotó: Stephan Flad/Lollapalooza Berlin 2016

Addig posztolnak, amíg a helyzet nem rendeződik, vagy míg ki nem fogynak a videókból

A Radiohead is a YouTube-ra költözött, és ott is marad a fent megjelölt időtartamban. Hogy melyik lesz előbb? Ki tudja...
 
 Purple Rain Tour: Csak 3 napig lehet látni Prince 1985-ös koncertjét a YouTube-on

Purple Rain Tour: Csak 3 napig lehet látni Prince 1985-ös koncertjét a YouTube-on

A rajongók három napig megtekinthetik a YouTube-on Prince Purple Rain-turnéjának 1985-ös syracuse-i koncertjét a néhai sztár hagyatékának köszönhetően – számolt be róla a Rolling Stone magazin.
 
Ma este tízkor Presser Gábor-hangjáték a YouTubon!

Ma este tízkor Presser Gábor-hangjáték a YouTubon!

2020. április 16-án, két nappal Esterházy Péter születésnapja után Presser Gábor befejezte A BŰNÖS felvételi munkáit. 2020. április 25-én, szombat este 10-kor a nagyközönség számára is elérhető lesz.
 
Így támogatja a The National a stábtagokat

Így támogatja a The National a stábtagjait

Mondhatjuk, ők megengedhetik maguknak, de ha már megteszik, akkor respect: a zenekar úgy döntött, hogy valamennyi webshopból és rajongói klubos bevételből származó nyereségüket tizenkét fős koncertstábjuk támogatására fordítják a krízis végéig.
 
 
Feltörték a Punnany Massif és a Dupla Kávé YouTube csatornáját!

Feltörték a Punnany Massif és a Dupla Kávé YouTube csatornáját!

Szegény zenészeket az ág is húzza! Jelen esetben egy ügyes hekker, vagy csapat, ezt még nem tudni, belekontárkodott az egyik legnézettebb hazai zenekar videómegosztó csatornájába, hogy némi pénzhez jusson. Aztán folytatta tovább más oldalakon is...
 
Justin Bieber kiugrott a vécére, és kapott érte 20 millió dollárt

Justin Bieber kiugrott a vécére, és kapott érte 20 millió dollárt

Jó, persze, kicsit gonoszak vagyunk, nem a vécére ment ki, hanem elvonult... Bizonyos kultúrákban a kettő ugyanaz, itt igazság szerint arról van szó, hogy tízrészes dokumentumfilm-füzér készült Bieber elvonulásáról, amiért a YouTube részenként 2 millát fizet – dollárban.
 
Fotó: A Ghost koncertje Budapesten (MTI)

2018-ban 48 ezer koncertet tartottak Magyarországon

A ProArt legfrissebb zeneipari jelentéséből kiderül, hogy 2018-ban összesen 48,2 ezer koncertet (élőzenés fellépést) tartottak Magyarországon, ezek túlnyomó többsége könnyűzenei esemény (45,2 ezer) volt.
 
A srác 2013-ban feltöltött egy videót a YouTube-ra – most az Akváriumban lép fel

A srác 2013-ban feltöltött egy videót a YouTube-ra – most az Akváriumban lép fel

Robin Skinner, alias Cavetown 2013-ban töltötte fel első videóját az internetre, majd sorra posztolta a legnépszerűbb számok ukulelés feldolgozását a YouTube-ra. Immáron európai turnéra indul, s ennek keretében érinti Budapestet, két szintén, főként a videómegosztón munkálkodó...
 
Nem kell tovább várni! Új részekkel jön Dalfutárként Hajós András!

Nem kell tovább várni: új részekkel jön júniusban Hajós András és a Dalfutár!

Végre, végre, végre! Megjött a hivatalos közlemény, hogy Hajós András népszerű műsora, a Dalfutár új részekkel, új szereplőkkel – és várhatóan új slágerekkel gazdagodik hamarosan. A dolog egyetlen szépséghibája, hogy "csupán" az interneten lesz elérhető.
 
Te is gyűlölöd a YouTube-reklámokat? van egy jó hírünk!

Te is gyűlölöd a YouTube-reklámokat? Van egy jó hírünk!

Az eddigi legidegesítőbb tapasztalatunk a meditációs videó többszöri megszakítása reklámokkal... lazulj el, ha tudsz :) De a lejátszási listákat megszakító hirdetések is az agyunkra mennek. Rövidesen viszont – s YouTube Music Premium szolgáltatással – reklámmentesen, a háttérben...
 
A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek