ZEP, a kétméteres holland dobosfenomén a Dürerbe érkezik

ZEP napjaink egyik leginnovatívabb dobosa, videót több millióan nézik TikTokon és Instagramon, szólóműsorával Európa-szerte sikert arat. A fiatal srác a maga két méterével is feltűnő jelenség, s ha színpadra lép,felrobbantja a termet. Meglátjuk, mi marad április 21-én a Dürer Kertből :)

ZEP, a kétméteres holland dobosfenomén a Dürerbe érkezik
Dallos Bogi és Fehér Balázs angol nyelvű közös dallal robbantja be a tavaszt

Dallos Bogi és Fehér Balázs angol nyelvű közös dalban mondja el

Dallos Bogi öt év után jelentkezett új albummal az ősszel. A fiatal énekesnő a lemez egyik szemelvényén Fehér Balázzsal dolgozott együtt, amelynek egy tavaszi hangulatú angol nyelvű dal lett a végeredménye – klippel.
 
Az elmúlt évek érzelmi állapotát foglalta lemezbe Dallos Bogi

Az elmúlt évek érzelmi állapotát foglalta lemezbe Dallos Bogi

Dallos Bogi öt év után új albummal jelentkezik, amely mély témákat dolgoz fel széles spektrumon, személyes történetekbe ad betekintést. A fiatal énekesnő lemez mellett egy izgalmas képi világú klippel is jelentkezik, amely egy teljesen új oldalát mutatja meg.
 
 
Együtt kezdék: Lábas Viki, Járai Márk, Szepesi Mátyás és Felcser Máté első közös filmzenéje

Együtt kezdék: Lábas Viki, Járai Márk, Szepesi Mátyás és Felcser Máté első közös filmzenéje

Lábas Viki és Járai Márk közösen énekelnek az új magyar generációs vígjáték, az Együtt kezdtük főcímzenéjéhez készült dalban. Felcser Máté és Járai Márk közös szerzeménye, az Együtt én meg te az újrakezdésről szól, nosztalgiával, érzelmekkel tele. A film augusztus...
 
Fotó: Konyha zenek

Szepesi Mátyás, Dé:Nash, Saya Noé, Carson Coma: átadták az Artisjus-díjakat

Tizenkettő zeneszerző, szövegíró, alkotói közösség veheti át idén a szerzői jogvédő díját. Az Artisjus 22. alkalommal díjazza a legkiválóbbnak ítélt kortárs zeneszerzőket és szövegírókat azzal a céllal, hogy felhívja a figyelmet a sikeres zenei produkciókba fektetett szerzői...
 
 Az a szép az egészben, hogy a Bagossy Brothers új számában a rajongói csoportjuk tagjai is énekelnek

Az a szép az egészben, hogy a Bagossy Brothers új számában a rajongói csoportjuk tagjai is énekelnek

Legutóbbi nagylemezének megjelenése óta először jelentkezik új dallal a Bagossy Brothers Company. A dalt először 2022. január 14-én a csapat első Aréna koncertjén hallhat élőben a közönség.
 
Ez a fotó csak illusztráció!

A Led Zeppelinről neveztek el egy új békafajt

A Led Zeppelin brit zenekarról neveztek el egy Ecuadorban talált új békafajt: az Ecuador és Peru között húzódó Cordillera del Cóndor hegyvonulaton felfedezett faj a Pristimantis ledzeppelin nevet kapta.
 
 
Konyha

A második hullám a pultra vetette az új Konyha-albumot

Ötös a cím (de tényleg!), 11 a dal, 31 a perc, plusz 1 a ráadás, változatos stíluselemek, versként is kitűnőre értékelendő dalszövegek, az elmaradhatatlan "Hőlégbefuvók", a frissen igazolt Szebényi Dániel, no meg persze a mesterhármas Matyi, Dani, Márk – röviden, tömören ez a...
 
Vajon éltünk-e, de tényleg?

Vajon éltünk-e, de tényleg?

Már elérhető az online zenemegosztókon a HELO ZEP! legújabb dala. A zenekar 2020 tavaszán jött ki második nagylemezével, MUTASS VALAMI UJJAT névvel, de máris itt az új single, amit a világban kialakult helyzet ihletett.
 
Fotó: Szépművészeti Múzeum

Visszanézhető a Textúra Péterfy Borival

Idén hatodik alkalommal került megrendezésre a nagy sikerű TEXTÚRA összművészeti előadássorozat, amely már hely- és időkorlát nélkül mindenki számára elérhető, ami azért jó hír, mert ezek az estek fénysebességgel szoktak betelni.
 
Randy California mindössze 45 évig élt.

Hivatalos: nem lopta a Led Zeppelin a Stairway to Heaven bevezető riffjét

Márciusban adtuk hírül, hogy San Francisco-i/Los Angeles-i (forrása válogatja) bíróság helyben hagyta azt a 2016-os ítéletet, miszerint a Robert Plant és Jimmy Page nem lopták el Randy California dalát. Úgy tűnik, az örökösök nem elégedtek meg az ítélettel, és az Amerikai Egyesült...
 
Fábián Juli Emlékalapítvány

A zeneipari háttérmunkásoknak nyújt segítséget a Fábián Juli Emlékalapítvány

Pályázatot írt ki az elmaradt koncertek, rendezvények miatt nehéz helyzetbe került zeneipari háttérmunkások (roadok, hang-, video- és fénytechnikusok, sofőrök, turnémenedzserek) számára a Fábián Juli Emlékalapítvány.
 
Autósmozi

Kitört a pesti autósmozi-láz

Gombamód szaporodnak az autósmozik a fővárosban. Júniustól már a Westend parkolójában is megkezdődnek a vetítések, és a szervezők még azokra is gondoltak, akik nem rendelkeznek kocsival.
 
Rihanna-tól Rúzsa Magdiig: Dívák & Ikonok utazókiállítás a Zene Házában

Rihanna-tól Rúzsa Magdiig: Dívák & Ikonok...

A Zene Házában május 18-tól egész nyáron látogatható tárlaton Rihanna, Björk, Billie Eilish, Tina Turner, Cher, Marilyn Monroe, Beyoncé, Sade,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Hamarosan eldől, ki lesz a Tankcsapda előzenekara a Budapest Open Road Days-en

Összesen 196 zenekar nevezett a Budapest Open Road Days fesztivál „Légy a Tankcsapda előzenekara!” pályázatára.

SZIN 2024: a fesztivál 521 kedvezményes bérlettel ünnepli meg Szeged napját

A SZIN kedvezményes belépőkkel ünnepli Szeged Napját. A jeles dátumra utalva 521 igen kedvezményes SZIN-bérlet várja majd gazdáját, de korlátozott számban a napijegyek is olcsóbbá válnak.
Új koncertek