Subtones

Jótékonysággal egybekötött online lemezbemutatót tart a Subtones

Virtuóz jazzfunk koncertzenekarként indult, Octopus című albumukkal azonban új hangzások felé veszi az irányt a Subicz Gábor vezette Subtones. A csapat továbbra is együtt dolgozik Jónás Verával, valamint Kiss Flóra énekesnő is csatlakozott hozzájuk. Az új felállásban egy műfaji...
 
A Mobilmánia – alap (FB)

Zenész barátok közt: parádés lesz a jubileumi Zeffer-Bajnok lemez előadólistája

A készülő Zeffer-Bajnok 40 jubileumi lemezen 20 Bajnok és 20 Zefi dal hallható majd az elmúlt 40 év repertoárjából friss felvételen, melyen a Mobilmánia zenészei mellett rengeteg vendég közreműködik majd a szűkebb és tágabb zenészbaráti körből egyaránt.
 
 
 Lovasi akusztik-koncert Kispál és Borz-, Kiscsillag és szólódalokkal

Lovasi akusztik-koncert Kispál és Borz-, Kiscsillag és szólódalokkal

Ha nem is klasszikus körülmények között, de koncertre mehet a Kiscsillag-közönség: április 12-én 20.00 órakor Lovasi András akusztikus szólókoncertet ad a Maradj Otthon Fesztivál részeként. A körülbelül 45 perces lakáskoncert-műsorban az új Kiscsillag-album dalai közül is...
 
Nincs fellépésük, mégis jótékonykodnak

Nincs fellépésük, mégis jótékonykodnak

Tudjuk, hogy nem csak a zenei szakmában kerülnek nehéz helyzetbe az emberek, de talán épp ezért szívmelengető, ha egy zenekar, akinek jelenleg a lenullázott fellépések miatt nem túl rózsás az anyagi helyzete, nem magával, hanem a hányatott sorsú állatokkal is törődik.
 
Az Ossian tagjai otthon forgatták le az új videóklipjüket

Az Ossian tagjai otthon forgatták le az új videóklipjüket

Új videóklippel és dallal teszi elviselhetőbbé a bezártságot az Ossian. A szám az április 17-én megjelenő nagylemezen lesz hallható.
 
Dua Lipa teljes új anyaga kiszivárgott a netre

Dua Lipa teljes új anyaga kiszivárgott a netre

Miután a korong teljes anyaga kiszivárgott a netre, egy héttel korábban kiadta Future Nostalgia című új albumát Dua Lipa.
 
 
Vigasztalódjunk az '50-es évek rock n' roll és rockabilly zenéjével!

Vigasztalódjunk az '50-es évek rock n' roll és rockabilly zenéjével!

Megjelent az Egri Péter énekes-gitáros vezette Mysteri Gang "Rockin' Anthology" című új lemeze.
 
Fotó: Gaál Dániel

A Fran Palermo-val mindig történik valami

Április 4-én az Akvárium Nagyhallban mutatja be harmadik nagylemezét a Fran Palermo. Megérkezett a Crocodile Juice Bar című anyagról már sokak kedvence az A-Aha.
 
Kelis

Késve kezdte, ráadás nem volt: Kelis fura bulija az Akváriumban

Langyosan indult, tüzesen folytatódott, hidegzuhannyal végződött a tegnap esti Kelis jubileumi koncert az Akváriumban. És még most is csak pillázunk, mi történt.
 
Fotó: sinco

A 30Y húsz éve fotókban

Különleges fotóalbummal és interjúkötettel ünnepli húszéves fennállását a 30Y-t – olvastuk a Kreatív.hu-n.
 
Az Alice In Chains frontembere csak egy gitárt hoz a Dürerbe

Az Alice In Chains frontembere csak egy gitárt hoz a Dürerbe

William DuVall a grunge-szcéna egyik legnagyobb énekesévé nőtte ki magát, tavaly kiadott egy szólóalbumot is. Április 15-én érkezik a Dürer Kertbe.
 
Elon Musk barátnője egy istennő

Elon Musk barátnője egy istennő

Legalábbis, ami az új albumát illeti, a többi isteni tulajdonságáról nincs tudomásunk. Február 21-én napvilágot látott Clarie Boucher, művésznevén Grimes új albuma, a "Miss Anthropocene".
 
Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden Party Zenei-Gasztrofesztivált őszre

Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden...

A rendezvény 2024. május 10-12. dátumon szerepelt, de a szervezők ma közleményben tudatták, hogy módosítaniuk kellett: az esemény új időpontja...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Csak ő...

Falusi Mariann neve többször is felbukkan a koncertkínálatunkban, leginkább Sárik Péterrel, olykor Presser Gáborral egy színpadon emlegetjük, de ő az egyik sztárja a Menopauza című zenés darabnak is. De most csak róla van szó, el is meséli:

Senki sem tudja, kik ők – és idén sem fogjuk megtudni: Sleep Token az MVM Dome-ban

Amellett, hogy tagjai kilétét rejtély övezi, a Sleep Token híres a showszerű koncertjeiről – a zenekar első önálló bulijuk 2024. november 13-án lesz az MVM Dome-ban. Előzenekarként az amerika Bilmuri nyitja meg az estét.
Új koncertek