Hogy került 25 év után a brit slágerlisták élére a Queen?

Hogy került 25 év után a brit slágerlisták élére a Queen?

Úgy, hogy az október 2-án megjelent Queen – Live Around the World című koncertanyag odarepítette őket.
 
Szabadság, korlátok nélküli élet... – A Rómeó Vérzik dalszerzésre használta fel a karantént

Szabadság, korlátok nélküli élet... – A Rómeó Vérzik dalszerzésre használta fel a karantént

Még négyet kell aludni, és érkezik egy korongnyi keleti rock ’n roll: október 15-én jelenik meg a Rómeó Vérzik új albuma.
 
 
Térben és időben is utazunk a Belau friss klipjében

Térben és időben is utazunk a Belau friss klipjében

A Belau friss lemezét október 12-én mutatja be az A38 Hajón, a CAFe Budapest keretein belül, számos extrával, vendégekkel, egyedi látvánnyal. Az európai turnéjának elmaradó állomásait a lehetőségekhez mérten folyamatosan pótolja, de addig is egy vadonat új videóval vigasztalják...
 
A bluestól a slágeresebb poprockig:

A bluestól a slágeresebb poprockig: gyűjteményes albumot jelentetett meg a Fleetwood Mac

A Fleetwood Mac immár több mint fél évszázados karrierje során a bluestól jutott el a jóval könnyebben fogyasztható, slágeresebb poprockig. Mindkét korszakot jellemezték nagy sikerek; a mostani, Fleetwood Mac 1969 to 1974 című gyűjtemény az átmeneti időszakot mutatja be, számos bónusz...
 
 Nem hisszük el: magnókazettán is megjelent a Queen új albuma!

Nem hisszük el: magnókazettán is megjelent a Queen új albuma!

Sokaktól hallom még mindig, hogy a "Queen csak Freddie Mercuryval az igazi". Szerintem igazuk van, de Freddie Mercury meghalt, a Queen többi tagja pedig imád zenélni és színpadon lenni.
 
 
Kikalapált dalokkal jön a születésnapos Kalapács

Kikalapált dalokkal jön a születésnapos Kalapács

November elején egyszerre két Kalapács kiadvány is napvilágot lát: "Világvégre" címmel egy vadonatúj stúdióalbum, 12 új Kalapács dallal, illetve "Kikalapált dalok" címmel egy nagyon különleges, 30 dalos dupla feldolgozás album, ahol 30 különböző zenekar játszik egy-egy Kalapács...
 
Akit szeretnek, a szívzűrt is legyűri

Akit szeretnek, a szívzűrt is legyűri! Ez a 17 sláger került fel Soltész Rezső új albumára

Hogy a mondás mennyire igaz, annak Soltész Rezső az élő példája: 2019 végén még arról adtunk hírt, hogy az összes fellépését lemondta szívproblémái miatt, még az Aréna-beli bazinagy táncdalfesztiválos retróbulin sem lépett fel. Most visszatért, s az elmúlt évek 17 legszebb...
 
Marvin Gaye

Beyonce és a U2 is részt vett a világ 500 legjobb albuma-lista frissítésében

Tizenhét évvel első kiadása után napra kész állapotba hozta a Rolling Stone magazin minden idők legjobb 500 albumának listáját, amelynek élén Marvin Gaye What's Going On című albuma felváltotta a Beatles együttes Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band című albumát.
 
 Az album, ami már a megjelenés pillanatában farostlemez!

Az album, ami már a megjelenés pillanatában farostlemez!

11 év szünet után 11 friss dallal jelenik meg október elején a Macskanadrág "Pénzt és életet" című albuma. Várhattak volna két napot, és akkor október 11. lett volna a megjelenés dátuma :)
 
Három részletben tér vissza Ákos a színpadra

Három felvonásban tér vissza Ákos a színpadra

Ákos májusban úgy döntött, tekintettel arra, hogy idén több, utólag törölt vagy halasztott fesztiválon is megjelent volna az Idősziget turné keretében, nincs értelme bevenni a megmaradt rendezvényeket, s a fellépéseket egytől egyig törölték. De most visszatér!
 
 Viccelni manapság ritkán van kedve a zenekarnak...

Viccelni manapság ritkán van kedve a zenekarnak...

Ezt eddig gyakorlatilag minden zenekarról leírhattuk volna, most éppen a Rómeó Vérzik új klipjével kapcsolatban olvastuk a menedzsment által kiadott közleményben.
 
Azahriah nem zárja skatulyába magát. Vagy de?

Azahriah nem zárja skatulyába magát. Vagy de?

Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Budapesten zárja tavaszi turnéját Dan Patlansky

A kiváló dél-afrikai blues rock gitáros immáron hatodik alkalommal tér vissza fővárosunkba. Dan Patlansky tavaszi turnéjának zárókoncertjére az Analog Music Hall koncerttermében kerül sor most szombaton (április 20.).

75 helyszín, 300 program: teljes a SopronFest kínálata

A SopronFest vérbeli „urbán fesztivál”, mert a soproni utcák, terek, klubok, éttermek, kávézók, illetve a fő helyszín, a Lővérek különleges hangulattal és pezsgő élettel telik meg május 11. és 19. között: városszerte közel 100 helyszínen 300 program várja a helyieket és a fesztiválozó turistákat az egész országból.
Új koncertek