Fotó:  Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva Fesztivál (2017.)

Szentendre megint éjjel-nappal nyitva lesz

Hagyományosan augusztus utolsó hétvégéjén rendezik meg az év „legszentendreibb” eseményét, a Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva fesztivált. A mind műfajilag, mind tematikailag sokszínű programsorozatban több, mint 162 esemény várja a látogatókat a három nap alatt.
 
Fotó:  Gyermekétkeztetési Alapítvány

Rászoruló gyerekek táboroznak a Metallica adományából

Hatvan halmozottan hátrányos helyzetű gyereknek rendezett tábort a Gyermekétkeztetési Alapítvány annak a 4 millió 250 ezer forintnak a felhasználásával, melyet az amerikai Metallica együttes ajánlott fel a szervezetnek április 5.-i koncertjén.
 
 
MTI Fotó: Kovács Tamás

Öreg rocker nem vén rocker – Judas Priest, Papp László Sportaréna

Isten bizony nem akartam elmenni erre a koncertre, de aztán a főszőrkesztyű annyira szerette volna, hogy valaki mégiscsak írjon erről a koncertről, ha már a szervezők voltak olyan rendesek, és adtak rá jegyet, ne vesszen már kárba, úgy döntöttem, hogy egye fene, megyek, aztán majd...
 
Fotó: MetalSucks

Papp Júdás a Papp Laciban

Immár sokadik alkalommal teszi tiszteletét hazánkban a heavy metal műfaj (egyik) koronázatlan királya, a Judas Priest, de emlékeim szerint első alkalommal játszanak Magyarországon zárt helyen.
 
A kormányon a gyerekek kedvéért festette színesre a piktogramokat, a tekerőket pedig azért mintázta domborúra, hogy a vakok és gyengén látók is könnyen beazonosíthassák a különböző zenealapokat.

A terápiás okoskerékpáron a bringás komponálja a zenét

Pancsa Emeséről a Kreativ.hu-n olvastunk: évek óta azon dolgozik, hogy olyan eszközöket tervezhessen, amitől egy kicsit mindenkinek jobb lehet a világ. A TEMPO elnevezésű okosbringával például pedálozás közben lehet zenét komponálni az edzéshez, de fejlesztést igénylő gyerekek,...
 
Parádés a vendéglista Quincy Jones budapesti koncertjén

Parádés a vendéglista Quincy Jones budapesti koncertjén

A legendás zenész-producerrel Richard Bona, Dee Dee Bridgewater, és Radics Gigi is fellép, a showman Nic Harcourt lesz július 16-án a Papp László Budapest Sportarénában.
 
 
Ricky Martin üzent nektek!

Ricky Martin üzent nektek!

Amint azt korábban hírül adtuk, Ricky Martin ősszel visszatér Magyarországra. Szeptember 4-én új turnéjának keretében érkezik hozzánk, koncertjén az ígéretek szerint egy igazi latin fiestát varázsol a Papp László Budapest Sportarénába.
 
Fotó: Billboard

Még egy hír a Gorillazról: leesett a színpadról a rappere Roskildében

A Del the Funky Homosapien akkor esett le a színpadról, amikor az együttes Clint Eastwood című nagysikerű számát adták elő – számol be az esetről a HVG.
 
Kivételt tesz Budapesttel José Carreras

Kivételt tesz Budapesttel José Carreras

A világ egyik leghíresebb tenorja tavaly bejelentette, hogy nem turnézik többet. José Carreras azonban idén decemberben fellép a Papp László Budapest Sportarénában, egy kivételes gálakoncert keretein belül.
 
Fotó: Vargha Máté/Acapella Fesztivál

Széténeklik a Várkert Bazárt!

Varázslatos dallamokkal és családi programokkal várja látogatóit június 8-án és 9-én a negyedik Budapest A Cappella Fesztivál a Várkert Bazár festői helyszínén.
 
James Blunt óriási bulit rendezett az Arénában

James Blunt óriási bulit rendezett az Arénában

Az este kicsit döcögősen indult a jégeső miatt, de ez azért senkit nem tartott vissza. A Papp Lászlóhoz közeledve elég sok viharvert koncertlátogatót láttam, de sor már egyáltalán nem volt, mert vagy mindenki szétszéledt védelmet keresve, és még nem ért vissza, vagy megpörgették a...
 
Fotó: Balogh Zoltán/MTI

Majdnem Pink Floyd

Még ha az utóbbi időben írt cikkek (Mobilmánia, Beatrice, Korál stb.) nem pont ezt tükrözik is, igazából nem vagyok a nosztalgia elkötelezett híve, szóval kissé ímmel-ámmal készülődtem a Pink Floyd nélküli Pink Floyd, azaz Roger Waters koncertjére.
 
Amikor az Eszkimó asszony békében elvan a Dögkeselyűvel: mostantól a Körútnak is van saját zenéje

Amikor az Eszkimó asszony békében elvan a...

A Nagykörút, mint egy csatorna, körbeöleli a tágabb értelemben vett belvárost. Hogy a Körút identitás is lehet, sőt: dalok is születhetnek...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

SZIN 2024: a fesztivál 521 kedvezményes bérlettel ünnepli meg Szeged napját

A SZIN kedvezményes belépőkkel ünnepli Szeged Napját. A jeles dátumra utalva 521 igen kedvezményes SZIN-bérlet várja majd gazdáját, de korlátozott számban a napijegyek is olcsóbbá válnak.

Ma jelenik meg a Furiosa: A Mad Max Saga filmzenei albuma

A Mad Max-franchise előzményfilmjének zenéje a tervek szerint 2024. május 17-én jelenik meg digitálisan a WaterTower Records gondozásában. A soundtrack vinyl és CD formátumban is elérhető lesz, de kizárólag előrendelés útján.
Új koncertek