Kilép a Hooligans zenekarból Késmárki Zsolt

A basszusgitáros csaknem tizenöt évnyi közös munka után hozta meg a döntést, amit a banda többi tagja bár nehéz szívvel, de megértéssel fogadott. Utolsó közös klipjüket az Elindul a lejtő című dalhoz forgatták – ezzel búcsúznak a zenészek egymástól.

Az utolsó közös szelfi...
Szappanos György emlékestet tartanak a Gitármánia Táborban

Szappanos György emlékestet tartanak a Gitármánia Táborban

A Gitármánia és Zenei Továbbképző Tábor egykori tanáráról, a tragikus hirtelenséggel elhunyt Szappanos György basszusgitárosról barátai, zenésztársai koncerttel emlékeznek meg a szolnoki rendezvényen. Az egyhetes esemény nyitónapján Szapi első komoly zenekara, a Molotov Funk...
 
Fotó: YouTube

Isten veled, Gyurika! 55 évesen elment Szappanos György

"Isten veled Gyurika! Köszönünk mindent" – posztolta a Kretens zenekar. Talán már kevesen emlékeznek erre, de az óbudai punkokkal is játszott Magyarország egyik legjobb basszusgitárosa. A hardrock.hu nekrológjában azt írja, a zenész pár napja agyvérzést kapott, és az orvosok már nem...
 
 
Fotó: ITI/FB

Kiszáll az Intim Torna Illegálból a basszeros

Nagyon furcsa helyzeteket hozott eddig a pandémia. Azon kívül, hogy éhezők viadalává változtatta a szakmákat, köztük a zeneit is, az egyéni sorsok is fordulatot hoztak: van, aki lelépett, van, aki elveszett – reméljük, csak átmenetileg –, s akad, aki megtalálta magát – másban.
 
Fot: Burattino

Jótett helyébe zenét vár a Basszusgitárosok Klubja

Nagy dolgot vitt véghez a Basszusgitárosok Klubja. A közel 4 ezer főt számláló legnagyobb magyarországi basszusgitáros közösségi csoport hangszerekkel és erősítőkkel támogatta a Burattino Általános és Szakképző Iskola, Gyermekotthont.
 
Peter Hook eladja minden Joy Division- és New Order-relikviáját – kedden pedig a Düreren koncertezik

Peter Hook eladja minden Joy Division- és New Order-relikviáját – kedden pedig a Düreren koncertezik

A Joy Divison alapítója Peter Hook & The Light című formációjával és a Substance-szel turnézik, az állomások közül pedig Budapest sem marad ki. A legendás Substance dalai november 13-án csendülnek fel a Dürer Kertben.
 
Fotó:  Peter Hook

Egy kis Joy Division, egy kis New Order: Peter Hook a fiával együtt tér vissza Budapestre

Öt év után visszatér Budapestre Peter Hook, a könnyűzene történetének legendás basszusgitárosa, a Joy Division és a New Order egykori tagja. A brit muzsikus november 13-án a Dürer Kertben ad koncertet Peter Hook & The Light elnevezésű formációjával.
 
Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

A Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators a "The River Is Rising – Rest of the World Tour ’24" keretében – 21 ország 32 városában lépnek fel...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Azahriah nem zárja skatulyába magát. Vagy de?

Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez időzítve tett közzé.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.
Új koncertek