444.hu: DJ-vel, zenére takarítják el a romokat az ukrán technósok

DJ-vel, zenére takarítják el a romokat az ukrán technósok

A hétvégén már a nyolcadik romeltakarító akcióját szervezte a kijevi partizó fiatalok által alapított “Javítsuk Meg Együtt” mozgalom – írta a 444.hu portál (is).
 
Népünnepély a Budapest Parkban: Gogol Bordello

Népünnepély a Budapest Parkban: Gogol Bordello

Először is kedves kommentelőnknek válaszolnánk a FB-videó alatt feltett, "Mi a faszom ez a szar????" kérdésére: tegnap a Gogol Bordello elnevezésű, gypsy-punkot játszó, nemzetközi hírnevű zenekar lépett fel. 2021. június 26-án adtak volna koncertet, végül majdnem pont egy évvel...
 
 
Nagykoncert száz százalékon: ELSŐ EMELET 40 – BERKES 60

Nagykoncert száz százalékon: ELSŐ EMELET 40 – BERKES 60

A 2 az 1-ben születésnapi nagykoncert egy igazi retro zenei utazást ígér: nem csak a Berkes életmű legjava elevenedik meg újra előttünk, az Első Emelet egy zenei korszakot is megidéz majd az Arénában.
 
Fotó: actu.fr

A Hellfest volt Lemmy egyik kedvenc fesztiválja – gigantikus szobrot avattak a tiszteletére

A francia Hellfest metálfesztivál egy hatalmas szoborral tiszteleg a Motörhead néhai alapítója, Lemmy Kilmister előtt, amelybe elhelyezték hamvainak egy részét is.
 
 1998-ban tarthatott Nagy Britannia Eurovíziós Dalfesztivált  – most újra lehetőséget kaphat

A háború miatt Nagy Britannia rendezheti jövőre az Eurovíziót

Nagy-Britannia tarthatja jövőre az Eurovíziós Dalfesztivált, miután az idén nyertes Ukrajnát biztonsági okokból alkalmatlannak minősítették a szervezők – írja sajtóértesülésekre hivatkozva a Telex.
 
Fotó: Szigetvár város Önkormányzata

Övé ott a tér: szobrot avattak és teret neveztek el Somló Tamás tiszteletére

Szigetváron a Vigadó mellett helyezték el a zenész mellszobrát – egyúttal a teret is róla nevezték el. Somló Tamás sokat jótékonykodott Szigetváron: a helyi zeneiskola kiemelkedő támogatója volt. A szobor Vanyúr István alkotása.
 
 
Tolcsvay testvérek - Antológia 1968-1973

Tolcsvay testvérek - Antológia 1968-1973

Könyvben, dupla CD-n és DVD-n mutatja be a folk-beat stílust Magyarországon meghonosító Tolcsvay testvérek közös munkásságát az Antológia 1968-1973 címmel most megjelent kiadvány.
 
Fesztivál Szeláví-módra

Fesztivál Szeláví-módra

A tavaly útnak indult kisfesztivál ezúttal az egyik legnépszerűbb kiránduló helynél, az Egri vár másolatának környékén rendezkedett be, s az élet apró örömeinek élvezetére invitált mindenkit, aki egy gondtalan hétvégére vágyott, távol a város zajától.
 
Tíz településen száznál is több ingyenes program: Ipolyfeszt 2022

Tíz településen száznál is több ingyenes program: Ipolyfeszt 2022

Az első alkalommal 2019-ben megrendezett összművészeti fesztivál idén is a környékbeli települések, helyi közösségek, civilek és művészek összefogásával valósul meg.
 
Kelemen Gergő Photography

Szeláví! fesztivál: fényfestés a pilisi egri vár romjain

A tavaly útnak indult, általunk is nagyon megszeretett kisfesztivál ezúttal az egyik legnépszerűbb kiránduló helynél, az egri vár másolatának környékén rendezkedik be, hogy az élet apró örömeinek élvezetére invitáljon mindenkit, aki szeretne egy gondtalan hétvégét tölteni távol...
 
Fotó: Daniel Efram

A világ leglázadóbb koncertzenekara nemsokára Budapesten: jövő héten végre ideér a Gogol Bordello!

Imádjuk őket, a Szigeten többször is a nulladik sorból (fotós árok) élvezhettük az egyébként ukrán származású Eugene Hütz – tényleg így hívják – és bandája elementáris energiát felszabadító, koncertnek nevezett őrületét. 2021. június 26-án adtak volna koncertet, végül...
 
Fotó:  6. Vál-völgyi Zsúr

Havasi, Edda, Follow the Flow, Demjén Ferenc az ingyenes Vál-Völgyi Zsúron

Június első hétvégéjén tartják a 6. Vál-völgyi Zsúrt az Alcsúti Arborétumban. Az első pillantásra is magas költségvetésű ingyenes rendezvényen koncertek, gasztrobemutatók, gyerekprogramok, sportesemények várják az odalátogató családokat. Mindkét napon koncertek is lesznek,...
 
Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek