Úgy kell abbahagyni, hogy az csúcs legyen – tízezer ember előtt búcsúzott el a Ricsárdgír

12 év után a Ricsárdgír trashcirkusz végleg bezárta a kapuit. Az utolsó nagy bulira május 18-án, csütörtökön került sor a Budapest Parkban.

Úgy kell abbahagyni, hogy az csúcs legyen – tízezer ember előtt búcsúzott el a Ricsárdgír
Fotó: Glastonbury fesztivál

A Glastonburyn búcsúzik el brit rajongóitól Elton John

Elton John legutolsó nagy-britanniai koncertjét a jövő évi Glastonbury zenei fesztiválon fogja tartani - adta hírül pénteken a Guardian.
 
Először és utoljára: lemezbemutató koncerttel búcsúzik a BEKVART

Először és utoljára: lemezbemutató koncerttel búcsúzik a BEKVART

A Bánfalvi Eszter Kvartett, azaz a BEKVART augusztusban jelentette be feloszlását, ám még egy utolsó lendülettel rögzítettek egy nagylemezt. A TÚL SOK című album dalait november 11-én, a Gödörben hallhatja először és egyben utoljára élőben a közönség (vendég: Ed Is On, ZsVÁ).
 
 
Befejezi a USEME zenekar, búcsúkoncert az A38-on

Befejezi a USEME zenekar, búcsúkoncert az A38-on

A zenekar 6 éves pályafutása alatt 3 nagylemezt készített és rengeteg koncertet adott, az utolsó február 3-án lesz az Hajón.
 
60 év, 60 dal, 3 nap  – Omega-fesztivál lesz az Őrség fővárosában

60 év, 60 dal, 3 nap – többgenerációs Omega-fesztivál lesz az Őrség fővárosában

Az Omega együttes idén nagyszabású, jubileumi koncerttel ünnepelte volna fennállásának 60. évfordulóját. A hajdani legendás ötösfogatból azonban már csak ketten maradtak, a hiányzók nem pótolhatók. Csalódás és fájdalom kíséri ezt a hiányt, amit orvosolni szeretnének a...
 
Rájátszás, Ördögkatlan fesztivál (2019.)

Ezt is elviszik magukkal: a Rájátszás utoljára a Müpában

A Rájátszás története a Müpában most ugyan lezárul, de a koncert mégsem a búcsúról szól majd, hanem a közösen eltöltött tizenegy év ünnepléséről, arról az örömről, amely a vers és a zene játékos párbeszédéből született.
 
Fotó: Mongooz and The Magnet/ Budapest Park

Feloszlik a Mongooz and The Magnet

A 24.hu értesülése szerint a jövőben Ian O’Sullivan a szólóprojektjére koncentrál, míg a többiek – Magnus Måløy, Háló Gergő és Csiki Áron – új zenekart alapítanak.
 
 
Fotó: Kistehén/FB

Utolsó klubkoncertjét tartja a Kistehén

A pandémia miatt az eredetileg 2020-ra tervezett búcsúkoncerttel az elválás is elmaradt és végül 2022-re tolódott, ám ennek a furcsa helyzetnek köszönhetően a rajongók nyertek még jó pár áttáncolt estét a zenekarral – mint amilyen az A38-as fellépés is lesz december 9-én.
 
Feloszlik a Kensington

Feloszlik a Kensington

Legalábbis abban a formájában, ahogy a 15 év alatt megismertük és megszerettük őket. A zenekar közleményét tesszük közzé.
 
Utolsó koncertjét adja az Amadinda – elcúcsúznak a közönségtől

Utolsó koncertjét adja az Amadinda – elbúcsúznak a közönségtől

Na de mi lesz Presser Gáborral és a szilveszteri koncerttel?
 
Fotó: Kistehén

A szájbergyerek nem megy el köszönés nélkül – pótolja búcsúturnéját a KiSTeHéN

Befejezi a közös zenélést a Kistehén zenekar. Kollár-Klemencz László több mint másfél évtizede létező népszerű formációja a nyári fesztiválfellépések után július 30-án ad búcsúkoncertet a Budapest Parkban – ez tavalyi hírünk volt, aztán minden létező koncertet...
 
Ez lesz Bangó Margit urolsó nagykoncertje

Bangó Margit utolsó nagykoncertjén is tuti megfőzi a közönségét

A világhírű cigány- és magyarnóta-énekes 70. születésnapja alkalmából, egy utolsó nagykoncertre készül 2020. október 25-én, a Papp László Budapest Sportarénában.
 
Megjelent a The White Stripes búcsúkoncertjének hanganyaga

Megjelent a The White Stripes búcsúkoncertjének hanganyaga

Már lassan 8 éve, hogy hivatalosan feloszlott a zenekar – pontosabban Jack White és Meg White duója –, de még csak most került fel a netre az utolsó koncertjük.
 
Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató a MANYI-ban

Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató...

Fellegterápia címmel elkészült a FellegAjtó első nagylemeze. A név egy világzenei és etnoprojektet takar, amely ötvözi a hagyományos népi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Idén is koncertek töltik meg a Gyárkertet Veszprémben

Nagy kérdés volt, hogy a tavalyi, egész nyáron át tartó fesztivál folytatja-e a működését, hiszen az Európa Kulturális Fővárosa projekt már befejeződött. A válasz megérkezett: igen!

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a tavalyi évad megnyitása előtt arról számoltunk be, hogy komoly tuningot kapott a hangrendszer. De a Kispál óta tudjuk, hogy "ésfénynek" is lennie kell.
Új koncertek