Kerekdomb

Kerekdomb fesztivál: leköltözik Tállyára a Fővárosi Rapcirkusz

Rángatja az élet a fesztivált: tavaly pénzhiány miatt az utolsó pillanatban le kellett mondani, most meg... hiszen tudjuk.
 
Fotók: Szabó Réka

Idén pünkösdkor bondorodik a fesztivál: utcaszínházak és koncertek Kapolcson

Kapolcs legújabb fesztiválja, a Bondoró Utcaszínház Fesztivál egyelőre még újdonságnak számít a hazai fesztiválpalettán. A fesztivál idén a pünkösdi hosszú hétvégén kerül megrendezésre több mint tíz külföldi fellépővel, különleges utcaszínházi attrakciókkal és vásári...
 
 
Fotók: Fővárosi Nagycirkusz

Kicirkuszolták magukat: megvannak a Kötéltánc című dalpályázat nyertesei

Tegnap este hét órától zajlott a Fővárosi Nagycirkuszban Kiss Orsi KISÓ vezetésével a nemzeti előadó-művészeti intézmény Kötéltánc elnevezésű dalpályázatának élő koncert-döntője. Az artistaprodukciókkal fűszerezett est végén kiosztásra kerültek a nívós szakmai zsűri és...
 
Megvan a legjobb 10 cirkuszos dal – lehet szavazni!

Megvan a legjobb 10 cirkuszos dal – lehet szavazni!

Ahogy arról mi is hírt adtunk, Kötéltánc elnevezéssel dalpályázatot hirdetett a Nemzeti Cirkuszművészeti Központ. Az ötvenkilenc szerzőtől a legkülönbözőbb zenei stílusokban beérkezett pályaművek közül a Fővárosi Nagycirkusz szakmai zsűrije tíz dalt juttatott egyenes ágon a...
 
Elmarad a Budapest Bár különleges, cirkuszos produkciója

Elmarad a Budapest Bár különleges, cirkuszos produkciója

Soha vissza nem térő alkalom – ezzel a címmel közöltük a hírt, hogy a zenészek és a Magyar Nemzeti Cirkusz artistáinak közös produkciója október 24-én, egyetlen egy alkalommal látható lesz Budapesten is. Úgy tűnik, ez most egy soha meg nem érkező alkalom lesz :(
 
Soha vissza nem térő alkalom: csak egyszer látható a Budapest Bár cirkuszi attrakciója

Soha vissza nem térő alkalom: csak egyszer látható a Budapest Bár cirkuszi attrakciója

Augusztusban Balatonlellén a zenészek és a Magyar Nemzeti Cirkusz artistáinak találkozásából csoda született – s bár nem a csodák sajátja az ismétlődés, most mégis megpróbálkoznak vele: október 24-én a koncert egyetlen egy alkalommal látható lesz Budapesten is.
 
 
Sziget szombat

Sziget szombat - A locsolókocsi nyert, a The National vesztett

Szombati napunkon is barangoltunk egy kicsit, hogy minden kis szegletbe bekukkantsunk. Irgalmatlan hőség, egy kis chill a Lumiban, ingyen fagyi a rendőrségen, ingyen locsolás a tűzoltóktól, mini kerék a Vurstliban, cirkusz, koncertek – és a pecsételős játék végeredménye.
 
Már megint cirkuszoltunk a Szigeten!

Már megint cirkuszoltunk a Szigeten!

Lényegesen nyugodtabb napot zártunk tegnap a Szigeten, és szerencsére a tömeg is mérséklődött, így élvezhetővé váltak a nagyszínpados koncertek is. De a legszórakoztatóbb pillanatokat megint kedvenc kanadai cirkuszosainknak köszönhetjük! :)
 
Fotó: Cirque Inextremiste/FB

Hogy kerül egy mozgássérült artista a markolóba? – újcirkuszi előadások a Szigeten

A Cirque du Sziget idén ismét a különlegességek rajongóinak kedvez, hiszen a hazai művészek mellett Kanadából, Etiópiából, Franciaországból, Indiából, Finnországból, Dél-Koreából, Németországból és Argentínából is hívtak fellépőket.
 
Fotó: Repülőcirkusz (premier)/ Fővárosi Nagycirkusz

10 cirkuszolós dal magyar zenészektől

A cirkuszművészet megújítása jegyében, Kötéltánc elnevezéssel tavaly dalpályázatot hirdetett a Nemzeti Cirkuszművészeti Központ, az akkori ajánlóhoz válogattunk a cirkuszos dalok közül.
 
Fotó: Disney Parks

Jane Goodall is fellép a Szigeten

Csütörtökön megtartotta 27. sajtótájékoztatóját is a Sziget csapata, ahol a már ismert zenei csemegéken túl szóba kerültek a kulturális programok, a környezetvédelem és a fesztivál költségvetése is.
 
Fővárosi Rapcirkusz – világszám!

Fővárosi Rapcirkusz – világszám!

A Budapest Park nyolcadik évadában egy egészen egyedülálló, korszakokon és stílusokon átívelő, grandiózus all star koncert lesz április 25-én, ahol a hiphop szcéna krémje mutatja meg magát nagyzenekaros kísérettel.
 
Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek