Találkozhattak a Quimby-tagok Kiss Tibivel

2020 júliusában jelentett be a zenekar, hogy "mivel az elmúlt időszak nagyon kimerítő volt Tibi számára, ezért úgy döntött, hogy pihenésre van szüksége és 2020 év végéig terápiás céllal visszavonul a nyilvánosság és a média elől." Immáron 2021 nyarába lépünk, a zenekar a frontember nélkül turnézik egyelőre, de jó hírrel is szolgáltak a FB-on megosztott közleményükben, amit a kérésüknek megfelelően, teljes egészében, változtatás nélkül közlünk,

Fotó: Quimby
Fotó: Hagymafesztivál 2019. /Quimby FB

Úgy tűnik, Kiss Tibit a nyáron még nélkülöznünk kell

Korábban az együttes úgy gondolta, idén nyáron már újra együtt zenélhetnek, ám most eléggé úgy tűnik, erre még várni kell, így az eddig lekötött koncerteken Tibi nélkül áll színpadra a formáció, az énekest pedig helyettesítik – írja a Blikk.
 
Mindenki egyért... Fotó: Quimby FB

Hírek érkeztek Kiss Tibiről

A wmn.hu portálon készült egy hosszabb beszélgetés Balanyi Szilárddal, a Quimby billentyűsével. Mi leginkább a frontemberre vonatkozó részekből emeltünk ki egy-egy gondolatot, a beszélgetést viszont teljes egészében is érdemes elolvasni, lent a link.
 
 
James Heatfield már jól van

James Hetfield már jól van

A Hammerworld érdeme, hogy egy nem kifejezetten zenei témájú tudósításban kiszúrta, hogy a Metallica frontembere az elvonó óta először jelent meg a nyilvánosság előtt.
 
Fotó: Metallica/FB

Elárasztották a rajongók jókívánságai a Metallica szomorú posztját

Törölte ausztráliai turnéját pénteken a Metallica, mivel James Hetfieldnek ismét – a kétezres évek elején volt először – elvonóra kell mennie.
 
Fotó: Curtis/FB

Curtis befejezte a méregtelenítést

Próbálunk visszalapozni a cikkeink köztt... Curtis...Curtis... Megvan: január 7-én adtunk arról hírt, hogy az utóbbi időben inkább csak a lemondott fellépéseiről híres rapper elvonóra megy, mert belátta, hogy egykori társának, Majkának meg mindenkinek igaza van az állapotát illetően.
 
A fotó illusztráció (Pexels.com)

Drága lesz Curtis gyógyulása...

A Pénzcentrum annak járt utána, mennyibe kerül ma Magyarországon egy olyan rehabilitációs kezelés, amelyet feltehetően Curtis is igénybe vesz majd a hét elején bejelentett nagy elhatározása után.
 
 
Fotó: Curtis Hivatalos oldala

Mindenkitől bocsánatot kér és elvonóra megy Curtis

Úgy tűnik, van még remény a megtisztulásra az újpesti rapper, Curtis számára, aki néhány perce saját Instagram profilján jelentette be, hogy a zűrök helyett a megtisztulást választja.
 
A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13....

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Új Margaret-korszak indult a Magyar Zene házában

Nemrég debütált a Margaret Island ötödik stúdióalbuma, Minden levegővétellel újra megszületünk címmel. Az aktuális koncerteken már el is hangzott egy-egy új dal, azonban a lemez teljes anyagát először április 19-én játszotta el a zenekar a Magyar Zene Házában.

Kygo-show az MVM Dome-ban

A "legtöbb belépőt értékesítő" címre jogosult dance előadó 2018 óta most először indul turnéra, és körbeviszi látványos élő show-ját világon. A 26 állomásos turné szeptember 7-én indul Commerce Cityben, majd többek között Boston, Toronto, Chicago, Berlin, Amszterdam és Párizs érintésével december 13-án, Dublinban ér...
Új koncertek