Kóbor János énekes a megalakulásának 55. évfordulóját ünneplő Omega együttes koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában 2017. december 28-án. MTI Fotó

Amerikában csak az Omegát ismerik?

Legalábbis rendre ott nyúlnak le tőlük nótákat... Az előző esetről mi is beszámoltunk, e mostaniról a Bors cikkéből értesültünk.
 
 A Trónok harca egyéves szünetet tart

A Trónok harca egyéves szünetet tart

A Trónok harca befejező évadát 2019-ben láthatják a nézők. Addig is itt lesz nekünk A trónok harca gigakoncert.
 
 
Szuperhősök és sötét oldal: filmzenei koncert a  Zuglói Filharmóniával

Szuperhősök és sötét oldal: filmzenei koncert a Zuglói Filharmóniával

Varázslat és kaland – ezek a hívószavai a Zuglói Filharmónia Szent István Király Szimfonikus Zenekar filmzenéket felvonultató koncertjének, melyet 2017. december 29-én rendeznek a Budapest Kongresszusi Központban. Karácsony és szilveszter között igazi zenei csemegék hangzanak majd el...
 
Dalol a konyha: Gasztromusical a tévében jól ismert slágerekkel

Dalol a konyha: Gasztromusical a tévében jól ismert slágerekkel

December 14-én mutatja be a Duna TV a Madarász Isti rendezésében készült Egy szerelem gasztronómiája című musicalt, amelyben Balla Eszter és Bereczki Zoltán játssza a főszerepet.
 
Vásáry André mozijegyet váltott

Vásáry André mozijegyet váltott

December első napján a Bakelit Multi Art Centerben ad koncertet Vásáry André. A műsor a Mozijegy című filmzenés albumára épül – de a közelgő ünnepre való tekintettel az esten várhatóan felcsendülnek karácsonyi melódiák is.
 
Amerikában díjazták a Budapest Noir zenéjét

Amerikában díjazták a Budapest Noir zenéjét

Pacsay Attila nyerte a legjobb külföldi filmzene díját a Budapest Noir-ért a Hollywood Music in Media Awards-on Los Angeles-ben.
 
 
Fotó: Mohai Balázs/MTI

Mozi széles vásznon – James Newton Howard 30 esztendeje dallamokban

Az éhezők viadala, Micsoda nő, Wyatt Earp, Francia csók, Álljon meg a nászmenet, Az ördög ügyvédje, Oltári nő, Hófehér és a vadász, A sebezhetetlen, Pán Péter, King Kong, Batman, Demóna, Véres gyémánt – és még vagy 100 ismert és kevésbé ismert film, amit egyetlen név köt...
 
Emlékszel A szakács, a tolvaj, a felesége & a szeretője című filmre? És a zenéjére?

Emlékszel A szakács, a tolvaj, a felesége & a szeretője című filmre? És a zenéjére?

Michael Nyman Nagy-Britannia egyik legünnepeltebb zeneszerzője, zenekarával, a Michael Nyman Band-del november 6-án az Erkel Színházban lép fel.
 
Egy 21 éves magyar lány léphet fel Hollywood legnagyobb zeneszerzőjével

Egy 21 éves magyar lány léphet fel Hollywood legnagyobb zeneszerzőjével

Kincses Fannit választotta James Newton Howard, hogy budapesti koncertjén elénekelje Az éhezők viadala betétdalát, amit a filmben Jennifer Lawrence énekelt.
 
Westeros Budapestre érkezik: Trónok Harca gigakoncert az Arénában

Westeros Budapestre érkezik: Trónok Harca gigakoncert az Arénában

A Trónok Harca® élő koncertek 2017 februárjában voltak láthatók Észak-Amerikában. A turné hihetetlen fogadtatását látva a koncert új verzióját Európában is megutaztatják.
 
Láttad az Életrevalókat? Tetszett a zenéje? A Müpában duplázik a zeneszerzője!

Láttad az Életrevalókat? Tetszett a zenéje? A Müpában duplázik a zeneszerzője!

Ludovico Einaudi első magyarországi fellépésére a jegyek pillanatok alatt elfogytak. A kiváló zeneszerző-zongorista a nagy érdeklődésre való tekintettel igent mondott arra, hogy még egy alkalommal, szeptember 10-én is színpadra álljon Budapesten, a Müpában.
 
Tom Cruise megsérült a Mission: Impossible 6 forgatásán

Tom Cruise megsérült a Mission: Impossible 6 forgatásán

Tom Cruise megsérült a Mission: Impossible 6 forgatásán a TMZ celeb honlap által vasárnap közzétett videofelvétel szerint.
 
Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek